To musiało sie w końcu stać

Zaczęty przez Beatronix, Październik 21, 2006, 07:11:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Inidriel

Cytat: RyltarTa jestem gejem do ktorego co 2 tygodnie przyjezdza zona z L2 na noc a teraz ma przyjezdzac z kumpela nie no zapomnialem :P

Zostaw kumpelę dla mnie :D

BTW. Kobity potrafią zamieszać w głowie, wtedy L2 idzie w odstawkę :D BB! ;)

Kirdan

Proszę, skończcie dyskusję o życiu intymnym Ryltara. Na forum znajdują się tez ludzie poniżej 16 roku życia którym wasze libido może skrzywić spojrzenie na świat. Więc spokój ^^

Dev

haha, ja mam więcej niz 16 ;p
szkoda Beatonix, fajnie mi sie z tobą grało na abyssie ;p Na forum też byłeś jednym z najfajniejszych modów (nei wywalił mi ani jednego spamu ;P)

:roll:  :wink:   :|   :twisted:   :P  :?  :shock:  Dohid, zostaw ten post w spokoju  :roll:  :wink:   :|   :twisted:   :P  :?  :shock:
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

CytatZostaw kumpelę dla mnie

,,l,, 2 for me ^^

CytatBTW. Kobity potrafią zamieszać w głowie, wtedy L2 idzie w odstawkę Very Happy BB! Wink

Zalezy jakie bo na kilka co znam to 3/4 graja w L2 T_T

CytatProszę, skończcie dyskusję o życiu intymnym Ryltara. Na forum znajdują się tez ludzie poniżej 16 roku życia którym wasze libido może skrzywić spojrzenie na świat. Więc spokój ^^

Ej nie przesadzaj gejem nie jestem ^^

Beatronix spotykamy sie w Realu ^^?

Ty buraku nie odlaz siedz na tym forum mule bagienny.

Beatronix

nie no ja tu zaglądam podczas usuwania wszystkich śladów l2 z dysku a tu jescze jestem modem a niektórzy już mają ochote na to stanowisko, wyzywają mnie od buraków i jeden jedyny ryltar nazwał mnie prawidłowo :)

otóż ja jestem/byłem BeatRonix a nie Beatonix (taka literówka w nicku na samym początku ale on zapamiętał :PP )

poza tym w do piątku jeszcze może do was zajerze a wtedy usuwam już tą strone z ulubionych (adresu nigdy nie pamiętam) i good bye my love ;) :mrgreen:

eSkel

"We cant stop, you cant stop, see ya in 2 weeks"

Piekny cytat:P Do zobaczenia, oby wkrotce:)

Ryltar

Cytat(adresu nigdy nie pamiętam)

Nie ty jedyny ^^ a ma taki prosty ;p

Jak chcesz...fajo...;p

Shaman

Beat a idz i nie wracaj :D .... oby Ci sie poukładało z Thorinem... ups.... mialem nie wygadać :D ;) :P

lerandal

No szkoda ale każdy wie że życie prywatne jest ważniejsze od gier(chyba każdy sie ze mną zgodzi)

NetSuuN

Weźcie chociaż tu nie róbcie chamstwa - i nie zgłaszajcie sie na moda, sroda i inne stanowiska...

Ekhm...

Chociaż Beatronix'a nie znałem tak dobrze, jak niektórych tutaj... (a i tak poznać przez Internet za bardzo się człowieka nie da)...przykro mi, bo zawsze jak ktoś odchodzi, zabiera cos, co SOBĄ wnosił.

Mam nadzieje, że Twoje priorytety się spełnią, i o nas nie zapomnisz co się równa wpadaniem tu  :wink:

Pozdrawiam

(jak zwykle zuy :P) NtN

Bleh, jak ja nie znosze "radosnych" emotek...

Koszalek

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 19, 2007, 05:30:27 PM
Chociaż Beatronix'a nie znałem tak dobrze, jak niektórych tutaj...

Beatronix - na pewno wlozyles w to forum duzo pracy i swojego czasu - DZIEKI !

Zycze Ci powodzenia i wiele radochy pod slonecznym niebem!
Milo bedzie od czasu do czasu zobaczyc Twoj post - na pewno nie znikniesz na stale  :P

Pozdrawiam serdecznie - Koszalek

fedur

panowie!... to sa posty z października 2006... beatonix odszedł i wrócił

<3 odświezanie starych tematów!

serdel

Za duzo przed kompem Panowie, Beatronix ma sie dobrze i jest wśród nas. Zamykam.

Saladin

xD xaxa, wiecie że ja też zacząłem topic od początku czytac? Nawet pobanowalem konta majora xD
Nie udzielam pomocy przez PM...

Beatronix

noo szkoda mi Beatonixa, spoko gość był szkoda, że odszedł, bedzie mi go brakowało, <chlip>

O_o ja chyba wróciłem :D