Euro 2012 w Polsce i Ukrainie

Zaczęty przez Simonus*, Kwiecień 18, 2007, 11:59:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Simonus*

Yes, yes, yes jak powiedział Kazio Marcinkiewicz pewnego razu  :D :D :D :D :D
Mamy organizacje mistrzostw Europy w piłce nożnej 2012.
Będą nowe stadiony, autostrady + zajebisty rozwój gospodarczy. Jako magister ekonomii mówię wszystkim, że to najlepsza rzecz jaka mogła nas spotkać na przestrzeni ostatnich lat :D

Ryltar

No sry ale 2012 jest zarezerwowany na koniec swiata...

Simonus*

Cytat: Ryltar w Kwiecień 18, 2007, 12:04:48 PM
I Ty w takie głupoty wierzysz :-D

Scroller

Ale koniec swiata ma byc dopiero w Grudniu, wyrobimy sie i jeszcze nam zostanie z pare miesiecy :P

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Simonus*

Cytat: Scroller w Kwiecień 18, 2007, 12:16:43 PM
Ale koniec swiata ma byc dopiero w Grudniu, wyrobimy sie i jeszcze nam zostanie z pare miesiecy :P
No to kilka miechów pocieszymy się z historycznego pierwszego w historii "awansu" do mistrzostw Europy ;)
A tak bardziej poważnie to mam nadzieję, że z naszym Leo to już w 2008 zagramy w finałach

Koszalek

i z grupy nawet nie wyjdziemy .... ale bedzie rasiakowa kiszka - mam nadzieje, ze moje slowa obroca sie w gown..o
ale kto to wie - przeciez "polak potrafi" - prawie wszystko ...

izo

Cytat: Koszalek w Kwiecień 18, 2007, 12:24:31 PM

ale kto to wie - przeciez "polak potrafi" - prawie wszystko ...
spier...dzielic :D (zart)

fajnei fajnie - jestem ciekaw tych autostrad, stadionow, ... milionow w kieszeniach politykow i biznesmenow :P

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Koszalek

cos mi skrzeczy do ucha, ze w tym 2012 swiat zostanie zasypany "ciekawostkami" ME z Polski.

Bled

Wstydz na caly swiat :D
lepper pobuduje -.-

Ryltar

CytatI Ty w takie głupoty wierzysz
Cytat: Jakis Pr0 Jasnowidz"Jamcy ci zapowiem ze koniec swiata nastapi,gdy polska zdobedzie mistrzostwo świata"

Mozemy byc spokojni...

Szarki

No mistrzostwa Europy w Polsce..bardzo fajnie :D.
Tylko pamiętajcie nie dawajcie poczuć władzy Lepperowi, bo te wszystkie pieniądze zainwestuje w polskich rolników :D. I zamiast wspaniałych dróg będziemy mieli nowoczesne dojarki do krów :o.

PS:Nie żebym coś miał do rolników, to tylko taki żart był :P

AyGo

To moj qmpel jak bedzie jechal na Ukraine po wode i szlugi to se na mecze jeszcze wstapi :P
AyGo

mussaszi

To jest ustalane według kalendarza Majów a on do końca nie jest rozszyfrowany i jest kilka opcji końca świata:
>2012
>2021
>2112
>2121 itd.itp więc mamy trochę czasu  :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Meyko

Cytat: mussaszi w Kwiecień 20, 2007, 09:21:09 AM

To jest ustalane według kalendarza Majów a on do końca nie jest rozszyfrowany i jest kilka opcji końca świata:
>2012
>2021
>2112

Haha, jasne, albo 1122 mial byc, ale sie cos posulo, przegapilo i konca swiata juz nigdy nie bedzie.

Co do ME w PL fajnie, kasa poplynie do kraju, duzo kasy i niezaleznie od tego ile politycy i inni fajni goscie nakradna, nieoc sie ruszy w PL. Niestety organizacjynie w porwonianiu do innych nacji (moze za wyjatkiem Grekow lol) odwalimy pewnie mega kiche i nie raz bedzie trzeba sie wstydzic.
Inny problem to polscy kibicie zaliczani do najbardziej agresywnych na swiecie. Policja otwarcie przyznaje, ze nie dysponuje zadna baza danyhc o nich.
I na koniec ogladanie jak nasz super zespol dostaje baty na polskim stadionie bedzie jeszcze bardziej bolesne, niz mialo to miejsce na innych imprezach.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

serdel

A ja wam powiem, ze i tak gorzej nie da sie skompromitowac, wiec nie mamy co sie martwic. EURO 2212 dla POLSKI :)

btw. http://grubo.net/96/Szansa-na-sukces---Monika-Dryl

R.I.P.

Jeśli kaczory mądrze wykorzystają dotacje (126 miliardów złotych czyli połowa Polskiego budżetu :P) to nie będzie takiego wielkiego wstydu, w końcu będzie autostrada, porządne stadiony, tory kolejowe i wyremontowane lotniska. Co do naszej reprezentacji to czarno to widzę, zresztą jak zawsze...

Soul

Czy ja wiem. Bardziej martwilbym sie politykami niz nasza reprezentacja. Sport w Polsce duzo sie zmienil. Mamy naprawde mocne reprezentacje. Do 2012roku moze i w pilce bedziemy miec bardzo mocna reprezentacje. W koncu coraz lepiej im idzie co by nie mowic...
Prepare for unforeseen consequences...

Meyko

Ze co? Duszek o czym ty piszezs teraz? Wiem , ze pilka reczna stanowi teraz nagle wyjatke od reguly, ale sory prawda jets taka, ze po porstu sporty zespolowe nie leza w polksiej naturze. I z tym si etrzeba pogodzic. Co innego sport, gdzie jednostka sama decyduje o sukcesie, jak nie wiem szybowce, czy tam skoki w dal, ale juz koszykowka, gdzie musi sie 5 polakow dogadac i zgrac w miare, to juz nie lada wyzwanie dla rodakow. O pilce noznje nie wspomne.

Hihi, i teraz poleca gromy na moja biedna glowe, ale takie mam wlasnie zdanie :P

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Zyth

Beatronix

kurrrrrrrrde ja nie rozumiem, mamy mistrzostwa europy w Polsce i narzekacie ze sie skompromitujemy zanim ruszyły jeszcze jakiekolwiek prace... ehh typowi Polacy:D

ja sie tak zastanawiam, gdyby ME były np we Włoszech to byście pewnie narzekali że nie w Polsce są....

Soul

Cytat: Meyko w Kwiecień 20, 2007, 04:44:53 PM
Ze co? Duszek o czym ty piszezs teraz? Wiem , ze pilka reczna stanowi teraz nagle wyjatke od reguly, ale sory prawda jets taka, ze po porstu sporty zespolowe nie leza w polksiej naturze. I z tym si etrzeba pogodzic. Co innego sport, gdzie jednostka sama decyduje o sukcesie, jak nie wiem szybowce, czy tam skoki w dal, ale juz koszykowka, gdzie musi sie 5 polakow dogadac i zgrac w miare, to juz nie lada wyzwanie dla rodakow. O pilce noznje nie wspomne.

Hihi, i teraz poleca gromy na moja biedna glowe, ale takie mam wlasnie zdanie :P

Nie zgadzam sie z Tobą. Siatkówka męszczyzn 2miejsce, piłka ręczna 2miejsce, a osiągnięć w polskim sporcie jest dużo, dużo więcej. Naprawdę ostatnimi czasy mamy silną reprezentację, a jakość polskiego sportu idzie w górę. Do 2012roku jeszcze mamy szanse dobrze wyrobic się w piłce nożnej. Naprawdę :)

Cytat: Beatonix w Kwiecień 21, 2007, 10:27:28 AM
kurrrrrrrrde ja nie rozumiem, mamy mistrzostwa europy w Polsce i narzekacie ze sie skompromitujemy zanim ruszyły jeszcze jakiekolwiek prace... ehh typowi Polacy:D

ja sie tak zastanawiam, gdyby ME były np we Włoszech to byście pewnie narzekali że nie w Polsce są....

Co racja, to racja ;). Ale spójrz. Oni mają 5lat, żeby się wyrobić z 900km autostrad, stadionami, rozbudową lotnisk i torow kolejowych, poprawa standardow w pociagach... To jest mnostwo roboty, a PiS teraz opierdziela Gronkiewicz Walc, że została prezydentem Warszawy, zamiast ponegocjować z tymi sklepikarzami ze stadionu tysiaclecia. no to sorry w tym wypadku :)
Prepare for unforeseen consequences...

NetSuuN

Mnie drażnią ludzie, którzy "gderają" na euro 2012 (że jest w Polsce & Ukrainie)
Mamy wielką szanse aby naprawić

a) swój wizerunek
b) infrastrukturę
c) budżet

Ja wierze w Polskę, i chociaż piłkę nożną mam w wiecie czym, ciesze się że mamy taką szansę...

fedur

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 24, 2007, 01:02:34 PM
Mnie drażnią ludzie, którzy "gderają" na euro 2012 (że jest w Polsce & Ukrainie)

dziwisz sie??... 80% sędziów siedzi teraz w więzieniu lub ma postawione zarzuty korupcji, najwieksi Polscy "specjalisci" od futbolu Witek i inni okazali sie sprzedajnymi kurwami (sory za określenie ale tak jest)... a takie byly taktyki, Witek w Canał + byl specjalistą od decyzji sędziowskich,krytykowal mówił jak ma byc... a on sam tych sędziów ustawiał . Drogi,Autostrady budujemy juz 17 lat i jaki efekt? więc prosze Cie nie mów mi że wszystko jest piekne i gładkie, mamy szanse, mozemy to zrobic, moze sie udać... ale nie oczekuj że kazdy bedzie takim optymistą

Koszalek

Cytat: fedur w Kwiecień 25, 2007, 10:49:45 AM
Cytat: NetSuuN w Kwiecień 24, 2007, 01:02:34 PM

dziwisz sie??... 80% sędziów siedzi teraz w więzieniu lub ma postawione zarzuty korupcji, najwieksi Polscy "specjalisci" od futbolu Witek i inni okazali sie sprzedajnymi I PO CO PRZEKLINASZ??'ami (sory za określenie ale tak jest)... a takie byly taktyki, Witek w Canał + byl specjalistą od decyzji sędziowskich,krytykowal mówił jak ma byc... a on sam tych sędziów ustawiał . Drogi,Autostrady budujemy juz 17 lat i jaki efekt? więc prosze Cie nie mów mi że wszystko jest piekne i gładkie, mamy szanse, mozemy to zrobic, moze sie udać... ale nie oczekuj że kazdy bedzie takim optymistą

... nic ujac ;) ... wystarczy tylko rzucic okiem na te "magiczne mozliwosci", ktore otwieraja sie przed wszystkimi kombinatorkami,
politykami, handlarzami ... nie macie wrazenia, ze juz za 2 tygodnie beda nawet bilety wysprzedane (?) - oczywiscie nieoficjalnie :P
Jak pomysle o tym ilu ludzi juz roztacza plany fenomenalnego "zarobku" zwiazanego z organizacja tych mistrzostw w Polsce,
to az mi sie slabo robi!
Jeszcze troche, jeszcze kilka tygodni i beda pojawiac sie pierwsze "walki", pierwsze "umowy pod stolem" i "pierwsze smrody afer" z tym zwiazanych.
I to nie ma nic wspolnego z "gderaniem" - to jest poczucie rzeczywistosci.
Zejdz na ziemie - w kraju jest duzo pieknych idealistow - ktorzy ciagle w srodku (w sercu) sa Husarzami, Ulanami, Polskim Rycerstwem,
to jest piekne i wspaniale!
Szkoda tylko, ze na wierzch zawsze jakies smrody wyplywaja - nie bylo inaczej i nie bedzie.
I oby moje slowa obrocily sie w gowno - ale nie uwazam, ze mozna oczekiwac tu samych "Wspanialosci" i braku korupcyjnych afer,
ktore pozniej beda masowo publikowane na pierwszych stronach gazet.