jaki luk

Zaczęty przez jacool, Kwiecień 22, 2007, 08:02:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jacool

jestem phantom ranger lv 70 i gram na nm. Do dyspozycji mam nieco ponad 1kkk. Jaki luk kupic : dobrego bopa czy soul bow ??

TheOwn3r

Wydaje mi się, że lepiej kupić BOP'a+10+++ nawet bez SA.BOP ma attack speed SLOW a Soul Bow Very Slow, przez co raczej bop lepszy...
;o

GlooM

jacool

może bop jest szybszy , ale przecież w pr siła ataku jest nieco ważniejszy od speeda - przynajmniej według mnie. A więc co wybrac ?? z góry dzięki za odpowiedzi

GlooM

Dla PR'a bierz SB (poza tym SA w A grade dodaje +dmg w pvp)

TheOwn3r

jacool grasz na nightmare z dragon network rozumiem?Jeśli tak to o SA do A grade możesz raczej pomarzyć, soul crystale na lvlu 10+ są bardzo drogie niestety...(Chyba że Cię stać)...
;o

System

jak na poczatek wez bopa z QR (najszybsza bron w grze z lukow), bo dac na SB 900kk i miec z dupy attack spd to raczej lipa, kup sb jak bedziesz mial crystal 12
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Miva

Ja mam teraz bop+qr+10 (502 p atak) i moge powiedzieć że jest o niebo lepszy niż sb+qr +3

Elvin

Rotfl, lol to porownaj
bop+qr+10 nie z sb+qr+3 tylko sb+qr+10 xD

gruszkapl

Ja mam SB+5 i teraz juz bede zmienial na Drakonika ale radzie ci Crnage~6,7 atak speed wiekszy o okolo 160 a robi duza roznice :D

Hodiel

zwykly bop+qr ma wiecej atk.spd od carnage wiec jego sie tak zdeczka nie opyla. lepiej zainwestowac w dobrze wyenchantowanego bopka ( na takim +9, 10 mozna jechac przez cale zycie) a potem jakiegos draconica czy shininga zlozyc ;p
infinite........................

matimm

ja miałem BOW+QR+12 i nawet fajnie szło, ale Soul Bow to było coś ;) Ja od razu nastawiłem się na p atak, a nie na speeda strzelania. SB dawał fajnego kopa do p atak ( +200 ) ...

matim