Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Cytat: Marc1n w Kwiecień 26, 2007, 09:33:14 PM
Powiem Ci, że Ci to ciekawe ;) Ale nie do końca szczaiłem. Przy Criticalu ściąga 1 czy All, bo to zamotałeś tak:
Cytatdotyczy wszystkich buffow a nie tylko 5, i przy crityc masz szanse 10% na zdjecie kazdego pojedynczego buffa

jest to 10% szansy cancel na kazdy buff, czyli na kazdy pojedynczy buff jest oddzielna szansa wynoszaca 10% na cancel. Nie zastanawales sie dlaczego na filmikach Uprasing prawie kazdy hero biegal z pole hero a nie z inna bronia?
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Marc1n

Zastanawiało mnie to troche i dalej zastanawia...
HATE ME MOAR!

Ryltar

Pole FTW :> a co taki Dreadnought z tym robi ^^

Shen

Dreadnought samym Shock Blastem potrafi niezle napsuc krwi w mass pvp , nie potrzebuje do tego super sprzetu

mappetino

a jest lepszy set niż doom dla s\Sk chodzi mi o gradeczu np są inne sety s grade?

Ryltar

bula

Ryltar

Wszyscy mnie ownuja i sie ciesza :P
Zobaczymy jak zostane ST -_-

bula

Ja sie nie ciesze z tego ze ciebie zownowalem tylko z tego ze mi filmik wyszedl :D

Ryltar

Dobra dobra tlumacz sie :D

Jakby ktos nie wiedzial piosenka to Ill Nino What You Deserve,sam dawalem taka piosenke do filmu ale nie chcialo mi sie go wrzucac :P

Mi nie wychodza te Lasery T_T

bula

lol na koncu podalem co to za piosenka :D
A te lasery jak zrobic przeczytaj na forum WF w topicu Vegas Text Effects.Ja z 3 godziny nad tym siedzialem bo nie wiedzialem jak :D

Xyber

Bula filmik dość fajny :P Widać, że jesteś dość początkujący w robieniu filmów, ale od czegoś trzeba zacząć. Dam Ci pare wskazówek jak będziesz chciał to skorzystasz, jak nie to nie :P :

- Kiedy kręcisz film spróbuj najpierw nakręcić go kamerą z gry. Potem możesz go odtwarzać kilka razy, dzięki czemu możesz wybrać najciekawsze ujęcia a także pokazać jedną ciekawą scenę pokazaną z różnych kątów i przybliżeń.

- Postaraj się nie robić filmu jako jeden (lub dwa) długie klipy. Staraj się zrobić dużo klipów i dynamiczne przejścia naprawdę poprawia to jakość filmu i lepiej się go ogląda.

- Spróbuj zgrać klipy z muzyką. Naprawdę nie jest to takie trudne.

- Używaj efektów. W Sony Vegasie jest ich naprawdę bardzo dużo.

bula

Dzieki za wskazowki Xyber a co do vegasa to mam go 5 dni wiec...jestem nawet bardzo poczatkujacy :P

Ryltar

Filmy ja robie w 10 minut i wychodza...no chu***** jakosci :P
Chociaz ostatni mi sie podobal tylko nie chce mi sie go wrzucac na File xP
Zmienilem Build i po 10 minutach dostalem w dupe :D

Dev

Xyber - kamera z gry śmierdzi bo nic nie widać jak kto robi skile i jak sie zachowuje, a filmiki sie oglada po to, żeby coś sie od danej osoby nauczyć ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Tez dlatego wlasnie nie uzywam.Dev mi nie wierzyl kiedys ze gram na 2 paskach i to dosc skutecznie az nie zobaczyl filmiku jak przechodze miedzy 3 paskami :P

Filmy nawet jak dostaje sie po dupie powinno sie dac bo wtedy przynajmniej widac jakie sie robi bledy.

Xyber

Cytatkamera z gry śmierdzi bo nic nie widać jak kto robi skile i jak sie zachowuje

U mnie wszystko widać :P

bula

Ryl ja do pvp tez mam 3 paski ^^

filmik :D
http://files.filefront.com/PvPs1wmv/;7417721;/fileinfo.html

Boomer

No Stryk piekna jakość filmiku :P Do tego niezłe walki i wszystkie wygrane :P Gratz.

PS: Na Olimpiadzie miałeś chyba mniej szczęścia :P

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Dev

bez scrolli niestety ja nieco lepszy jestem od stryka ale na scrollach widac ... ołnuje mnie nawet jak mam lepsza bron :D:D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

No na olimpiadzie mam 10 punktow, a walczylem juz kilka godzin wiec nie jest najgorzej :D
Devo pokonalem tylko dlatego ze poison w niego siadal akurat jak mialem UD/Veng :D
No a bez scrolli ja VS Devo to zostaje mu 1/2 hp :D

Ryltar

Bo jeszcze ja nie mam ST dlatego wam tak dobrze idzie ^^

Xyber

Fajny chyba ten Abbys x300 :D Gram na x3 i x7, może pora zagrać na x300 ??

Żeby nie robić offtopu:

Fajny filmik i dobre walki ;)

Miecio

Cos sie Ryltar nie starasz , niezle dostajesz po dupie  :D
Filmiki spoko..niezle walki^^

Ale nie o tym chcialem pisac, troche sie przez was pogubilem i juz zupelnie nie wiem jakie sety, bron wziąć(przeczytalem wszystko na tym forum)...jakby mogl mi ktos napisac co brac > do 70 lvla bede bil raczej tylko mobki w party... do dyspozycji mam zawsze BD(kumpel^^) wiec jaki zestaw wziąć na odpowiednie lvle, obecnie mam 20 lvl(zmiana serva bo na Red Dragonie nie bylo W OGOLE rynku, ~80 osob na servie w weekend w popoludniowych porach). Chcialbym tez zadawac jakis dmg  :P, mozecie rowniez podac cos na 70+ do pvp

Z gory dzieki, bede czekal na odpowiedz    :)

Serv x5, C5

bula

B grd pewnie dama+focus/doom set, a A grd to NM i DLE+health, S grade FB+focus, IC set :D