Poczatkujacy xD

Zaczęty przez Kakashi, Kwiecień 28, 2007, 11:02:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kakashi

Jestem poczatkujacym w ta gre dopiero ja bede wlanczal i nie wiem kim grac ;p interesuje mnie summoner tylko nie wiem czy dobrze sobie radzi na PVP co jest dla mnie bardzo wazne i na bitwach o zamek również wazne a takze expienie ;p a jak on jest cienki to kogo polecacie dla poczatkujacego gracza zeby byla ta postac silna na pvp na bitwach o zamek i w expienie ...... poleccie mi kogos ja na razie obstawiam Mroczny Elf sciezka Summonera ...

Woytec

Przeczytaj sobie temat...

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=6834.0

... i sam wybierz, każdy ma inne zdanie do tego kto jest najlepszym summonerem. Ja bym polecał Warlocka.

Kakashi

Ok dzieki ale bardzo prosze napiszcie mi czy jak sciagne L2 C5 to beda mi dziaialy servery c4 czy kapa ?

Woytec

Jeśli chcesz grać na jakimś serwerze C4 to zatrzymaj sciaganie C5, bo i tak nie będzie działało.

Kakashi

A jest jakis dobry server polski taki bardzo dobry na C5 ?

Woytec

Nie ma dobrych serwerów C5, są jedynie marne imitacje np. GraveLand

Kakashi

A z czym jest taki gorszy serwer GraveLand ? bo mam zamiar na nim grac i chcialbym wiedziec co w nim nie tak ?

coshoo

Cytat: Kakashi w Kwiecień 28, 2007, 12:11:52 PM
A z czym jest taki gorszy serwer GraveLand ? bo mam zamiar na nim grac i chcialbym wiedziec co w nim nie tak ?

Tak na szybko. Są dwa rodzaje plików serwerowych na których stawiane są priv. serwery L2:

- oryginalne pliki serwerowe wykradzione z NcSoftu (ostatnie to c4), serwery takie są w miarę podobne do dawnego oficialnego serwera.

- pliki serwerowe pisane przez pasjonatów w javie (tzw. L2j), mechanika gry i działanie skilli dalekie od oryginału.

Graveland to L2j.

Poszukaj sobie na początek jakiegoś priv. serwera o niskich ratach postawionego na oryginalnych plikach tzw. L2off.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

jawron

Z własnego doświadczenia wiem, że l2j wypacza L2 w dość istotny sposób, niestety nie da się tego zauważyć grając tam przez dłuższy czas.

Już lepiej załatw sobie klienta c4 i graj na c4, jak już chcesz grać za darmo. Przynajmniej bugów jest znacznie mniej.

Jak już polski, to z polskich tylko EPI znam na c4 plikach.
wannabe
]|[

wogvorph

I czasem nie zaczynaj na gownolandzie <rzuca czosnkiem>
Graveland kupa nad kupami! Nie dajcie sie nabrac! GMi z kim chca z tym trzymaja i zachowuja sie jak dzieci!

NetSuuN

Ja polecam Phantom Summonera, jak cos ; P