Error, błąd------> potrzebna pilna pomoc ^^

Zaczęty przez Xabrax, Kwiecień 29, 2007, 08:02:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xabrax

Witam mam pytanie. A mianowicie wyskakuje mi error podczas odpalania gry. Zainstalowałem od nowa grę, ściągnąłem patcha (Gram na Dragon Network jakby co), najnowsze sterownik do karty graficznej (mam Radeona 9200 na którym gra mi poprzednio i płynnie chodziła na max detalach), zwiększyłem pamięć wirtualną do 3Gb. I za chiny nie mogę odpalić gry. Wyskakuje mi następujący error:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2789 MHz with 767MB RAM
Video: Gigabyte RADEON 9200SE SERIES (6561)

Bad name index -29360127/521

History: ULinkerLoad<<FName n (LinkerLoad Transient.LinkerLoad128 44209849)) n FObjectImport<< n LoadImportMap n ULinkerLoad::Load n ULinkerLoad::ULinkerLoad n UObject::GetPackageLinker n ULinkerLoad::VerifyImport n ULinkerLoad::VerifyImport n ULinkerLoad::VerifyImport n ValidateImports n ULinkerLoad::Verify n ULinkerLoad::Load n ULinkerLoad::ULinkerLoad n UObject::GetPackageLinker n ULinkerLoad::VerifyImport n ValidateImports n ULinkerLoad::Verify n ULinkerLoad::Load n ULinkerLoad::ULinkerLoad n UObject::GetPackageLinker n UObject::StaticLoadObject n (Core.Class LineageWarrior.MFighter NULL) n UObject::StaticLoadClass n UL2ConsoleWnd::LoadDefaultCharacterInfo n UGameEngine::Init n InitEngine

Jak ktoś wie i może mi pomóc to bardzo proszę. Z góry dzięki

Oto błąd jaki mi wyskakuje przy instalacji:

To nie jest wina klienta, bo w sumie jak jest możliwe aby przy 6 różnych źródłach występował ten sam błąd. PLZ odpiszcie n

Caleb

Hmm, ciężki orzech do zgryzienia. Może źle rozpakowywałeś grę-czasem są z tym zgrzyty. Jak instalujesz od nowa to sprawdź czy nie zostały jakieś pliki. No i jeszcze może to być wina jakiegoś programu-L2 gryzie się z niektórymi aplikacjami, ale raczej nie przy instalacji :/.
Gie Gie 1443034

Wirszak

mam to samo tylko mi wyzucilo w trakcie smigania w okolicy ant nest i komunikat wyskakuje po tym jak sie zaloguje klikam na start postaci pojawia sie ekran ladowania i BACH wyzuca

Schark

Prawdopodobnie wina na lokacji. Skontaktujcie się z GM w grze i poproście o przeniesienie postaci do innej lokacji. Tak się dzieje na L2J.
Life is brutal and full of zasadzkas :)

Never interrupt your enemy when he is making a mistake :)