MastaCraftaPL

Zaczęty przez Galion, Maj 02, 2007, 03:04:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Galion

ten koles mnie ojebal. mielismy robic trade dragon->nightmare, ale itemow ani widu ani slychu. to jego nick na dragonie, jak go bedziecie widziec to popytajcie go o main chara.

Funkie

Mialeś pecha i tyle. Powiem tak żal:) 
To tak jakbys wymienial sie samochodami z kims. Czyli wyslal kluczyki i dokumenty na adres tego kolesia i on mialby Ci tez wyslac. Ograniczone zaufanie :) pamietaj. P.s wspolczuje ^^
I could tell my friends,
But I thjink I'll find another way
To catch myself another day
In the roadblocks that I've found
So I have to gather up my mind
Bits and pieces hard to find
If it moves, it will come around

Reina

nie nauczycie sie... ze nie klika sie OK, poki nie widzi sie itemow innej osoby...
miedzy servami tez
dual box na dragonie bardzo latwo zrobic, a na potrzeby trade zrobic drugie konto z postacia na 1lvl

bez obrazy, dales sie oscamowac i nie wspolczuje ci
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

mlody27

mam pytanie co to jest te dualbox (wnioskuje że to WH miedzy serwami, ale wole sie upewnić)

a i u gogo sie je robi??

Gerardl

Dualbox to takie cos jak 2 razy(lub wiecej) odpalone l2 na jednym kompie :D

mlody27

jak odpalic 2 raz na 1 kompie :/ mi sie ciągle nie udaje ???

odpalam przez ten DN autouptade (ta babka z kotem  i 2 okna) jak wlaczyc to okno po raz 2??

mlody27

może mi ktoś pomóc?

mordok123

skopjuj cala gre zmien nazwe ikonki z ktorej odpalasz

Xyber

O ile dobrze mi wiadomo na Dragonie dualbox jest zakazany. Jeśli chcesz dostać bana to próbuj, ale ja nie polecam.

Reina

zabroniony czy nie, ja korzystam non stop, bo mam pp i jak gram inna postacia to sie buffki przydaja ^^
robisz tak:
kopiujesz folder system i wklejasz w to samo miejsce gdzie byl pierwszy (Kopia system) i zmieniasz mu nazwe na jakas ladniejsza (np. system2), nastepnie uruchamiasz l2 przez oryginalny system, jak juz wybierzesz ze grasz w okienku (fullscreen na dualu nie polecam) to alt+ctrl+del i zamykasz dragon-network (nie l2!). potem otwierasz autoupdatera z nowego systemu, znowu klikasz window i cieszysz sie dual boxem

uwaga: nie mozesz wejsc 2 razy na to samo konto, wiec do duala potrzebujesz ich dwoch, na jednym koncie jedna postac wlaczona, na drugim inna, nie da sie wejsc na 2 postaci z tego samego konta jednoczesnie
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Xyber

Cytatzabroniony czy nie, ja korzystam non stop, bo mam pp i jak gram inna postacia to sie buffki przydaja ^^

Jak dla mnie to troche n00b-erskie zachowanie ;/

Kumulus

Cytat: Reina w Maj 03, 2007, 02:38:00 PM
nie nauczycie sie... ze nie klika sie OK, poki nie widzi sie itemow innej osoby...
miedzy servami tez
dual box na dragonie bardzo latwo zrobic, a na potrzeby trade zrobic drugie konto z postacia na 1lvl

bez obrazy, dales sie oscamowac i nie wspolczuje ci
A czemu miałbyś?
Sam przecież kradniesz złodzieju?
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

mlody27

Thx za wyczerpującą dopowiedź :)

mlody27

szkoda że dowiedzialem sie o dualbox dzień po tym ja byl uptade na antydualbox -ja to mam pecha :/

Reina

no masz pecha, ja tez, bo ciezko sie itemki przerzuca, ale coz, moze to i dobrze ze nie ma duala, bedzie nieco wiecej luzu na servie, hehe

kumulus, nc
- Homer

Retarded SuperModerator

Kumulus

Cytat: Reina w Maj 05, 2007, 12:39:35 PM
kumulus, nc
nc?

Cieszysz się, że moderator pokasował wątki gdzie udowodniłem, że okradasz ludzi w grze?
Jeśli to zrobił na twoją prośbę to jest głupszym dzieciakiem niż ty.
Na szczęście taki głupi nie był lider klanu gdzie miałeś postać Reina, wzięli cię na spytki i tak się zaplątałeś w kłamstwach, że cię spekowali i wyjebali z klanu.

gg złodziejaszku

p.s.
Widzę, że znów w profil wpisałeś swojego wc - Arkarena? A tak się go wypierałeś?
:D
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

Shen

Cytat: Xyber w Maj 04, 2007, 09:53:12 AM
O ile dobrze mi wiadomo na Dragonie dualbox jest zakazany. Jeśli chcesz dostać bana to próbuj, ale ja nie polecam.
zakazany moze i jest , ale nikt sie tym nie przejmuje

Kumulus

Cytat: Shen w Maj 05, 2007, 01:41:15 PM
Cytat: Xyber w Maj 04, 2007, 09:53:12 AM
zakazany moze i jest , ale nikt sie tym nie przejmuje

Chyba już nie - drake w ostatnim poście napisał, że przy następnym updacie będzie można odpalić 2 szt l2.exe.
Kolejny dowód na to, że Dragon-network schodzi na psy.

Shen

dlatego poszedlem z DN dwa miechy temu.