Destro vs reszta

Zaczęty przez Boomer, Wrzesień 30, 2006, 06:50:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dawid1987

No a jak :D

Nudzi mnie jak juz ludki na forach o L2 pisza teksty typu:

,,Ej zioom qufffaa wez mnie niw wquuufffa bo ja 130kg bffiore na kflate, a lape mam jak wlopate"
albo
,,Co  ty wieees o hoolsach, to ja real hools jestfem ziom, i woggole to mnie nie dwenerfffuj, bo jak Ci na mojej ulicy dopfadne to Ci OWNEDA zrobie"

Udawane Hoolsy na mecz-po ryjach dostac i sie nauczyc, a wyciskacze na silownie zakwasow na palcach dostac i nie pffffffffffffierdolic.

Pozdrawiam ludzi z VV na existence tam same hooolsy sa. hahaha

[L]

Destro i OL to żywe fortece, jednak ciezko wykorzystac ich 100% potencjalu :D Dobrze ubrany destro + odpowiednie do sytuacji tatto i dye = niezniszczalnosc :D wystarczy kilka buffkow od pph lub WC i destro  pojedzie kazdego potebnie zreszta jest z OLem dla newbie OL jest stanowczo za trudny, ale jesli ktos wie jak wykozystac debuffy w odpowiedniej kolejnosci rozniesie kazdego

mik0s

Gz za nick L i gz za tatoo...
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Murin

MaM Kumpele Ma Glada/pp sub 78 i glad 78 3 profki i Destro/oL Rozjebal ja w 50 sekund !! Jak To Widzialem To Pomyslalem ze moj destro bedzie mini BooMba Atomowa jak go doprowadze do OL !! Jednak to jest cieszka sprawa ol i destro nie latwo jest to opanowac :)) OL Rzuca kilka DeBufow lazisz jak zlow walisz bronia jak leniwiec i co nic kleska wyciaga Scyzoryk raz dwa w pale i DED xd
( ) )IIIIIIIIIIIID

Duo

Destro wali ostre kryty na fullbuff + frenzy. Taki np mag czy ktokolwiek inny niz tank w katach gdzie jst malo miejsca na jaki kolwiek kite ma lekko przesrane :P Juz nie mowie tutaj o destro z lukiem, ale dragon slayerem. Raz nas taki sukinkot wyciol 5 w katach, co prawda skonczyl pewnei z 30k karmy na plecach ale wszyscy padli zanim sie spostrzegli. Wszystko zalezy od mijsca,sprzetu buffow i skilla.

Uploaded with ImageShack.us

Murin

A ja mam na razie destro na 68 i kazdy zaczyna z magow i dostaje w jeb ale odegram sie po subie jak bede mial OL :D:D
( ) )IIIIIIIIIIIID

primabolan

nie dasz rady wziac z destro OL suba...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Boomer

On gra na Dragonie a tam takie zabiegi sa jak najbardziej mozliwe :P

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Dev

w c4 destro frenzy i sciaga maga na kryta ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Slomek

Cytat: Boomer w Maj 05, 2007, 01:08:45 PM
On gra na Dragonie a tam takie zabiegi sa jak najbardziej mozliwe :P
Dobry tekst prosze o plusa dla tego pana heheh
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Murin

Na Dragonie jest to mozliwe :D Destro // OL = Rudy 102 i Pies XD
( ) )IIIIIIIIIIIID

Slomek

Ja gram na DN ale az takich zabiegów sie nie da zrobic, kolega sie chyba popisac probowal. Powiem wiecej nie mozna wziąć nawet suba na BH czy WS :]

bula

CytatPowiem wiecej nie mozna wziąć nawet suba na BH czy WS

No to dziwne bo BH mozna brac na subke...

Boomer

Do Slomka: brat mojego kumpla wziął sobie subke Dragonowską WS mial Fortune Seekera i wziął WS. Na retailowa subke można wziąć BH więc w czym problem ? Na Dragonie tym bardziej powinno takie coś byc. Co do popisywania sie nie mam przed kim ani czym

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Slomek

A faktycznie pomylilo mi sie na Bounty Hunter mozna wziąć subke

zulek

Ja rozwaliłem destrem HE na abyssie a i bez blunta(miałem akurat kupić :D) na wolnej przestrzeni mnie znienacka zaatakował a i tak dostał za sfoje  :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

adamex91

niech zgadne- miales zjechane hp przez moby, wlaczyles frenzy i dostal krytyka z luku ;p

Murin

Wiecie Moze tamten kolo jakis NoOoB xD
( ) )IIIIIIIIIIIID

Fenrirus

Jest u nas w klanie Destro ubrany w a grade, ktoregos dnia w czasie wojny z katharsis on lvl 66 vs 5 gosci na 3 profce i to oni lezeli, jak on to pieknie ujal "2 kryty i ukleknął przed mistrzem", inna historia destro na frenzy w dagera 77 lvl w s grade wbil sie krytem za 12k. Bardzo ciekawa postac tylko trzeba umiec nia grac, na retail destro z lukiem, to juz nie to co kiedys

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

adamex91

zeby to byli magowie nie zdazylby ich zabic

montezuma

Cytat: Fenrirus w Maj 21, 2007, 10:50:29 AM
Jest u nas w klanie Destro ubrany w a grade, ktoregos dnia w czasie wojny z katharsis on lvl 66 vs 5 gosci na 3 profce i to oni lezeli, jak on to pieknie ujal "2 kryty i ukleknął przed mistrzem", inna historia destro na frenzy w dagera 77 lvl w s grade wbil sie krytem za 12k. Bardzo ciekawa postac tylko trzeba umiec nia grac, na retail destro z lukiem, to juz nie to co kiedys

pare dni temu wpadl dest 78 z wlaczonym frenzy na moj spot i padl zabity przez 1th+1bd+1bp, cala trojka miala ponizje 76lvl.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Fenrirus

Pyqq - tyrant lvl 42
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Slomek

Destro to silna postac i dosyc latwa w prowadzeniu. No ale spojrzmy prawdzie w oczy z Overlord'em to nie ma zadnych szans. Niech ma sobie skilla przeciwko sleep ale seal of winter+seal of suspension zalatwia sprawe :] Re-use skilli bedzie tak niski a atk. speed spadnie i to bardzo mozna dozucic seal of slow ale po co wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc i drainowac jakies 5 min :P

Fenrirus

A mane na ten drain to skąd wezmiesz??

Pyqq - tyrant lvl 42

Tyr

Ciii! On na Dn gra >.>
Lineage 2 Classic EU