Sh czy Tyrant

Zaczęty przez Kyski, Maj 07, 2007, 09:17:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kyski

Mam dylemat kim grac... SH czy Tyrant moglbibyscie mi powiedziec jak sie expi SH bez buff z buff.... o Tyrancie troszeczke wiem ale cos mi sie wydaje ze sh lepszy (gram na c5, privat--Graveland--) Zgory dzieki za odpowiedz

Prosze o wypowiedzi doswiadczonych SH ktorzy mieli wiele pvp z tyrantem mieli z nim party i widzialei ze jest slaby.... Wiecie o co mi chodzi :)) Z gory dzieki =*

DestroX

Grałem obiema postaciami. Jednak SpellHowler lepszy. Kupujesz tylko set z dobrym Casting Speedem, oczywiście bierzemy miksturki z maną i życiem (o tym chyba nie trzeba wspominać) odpowiednie L2Day (ja był polecał zwiększający Magic Power, Magic Speed, i obronę, bo jak cię ktoś zaskoczy, to masz małe szanse...) Najlepiej graj w party z jakimś tankiem, lub wojem. = jesteście the best ;)
x2 Allseron - Gladiator

fedur

~tyrant...

dlaczego?

bo nie jest tak nudny jak SH...

do tego fajnie wyglada, fajna ma pupe, fajnie morduje, jest szybki, i gra sie nim naprawde b.miło

Kyski

Hehe Szczerze to jescze nadal nie wiem kogo zrobic :> Pomozcie :))!

UrShak

Cytat: fedur w Maj 08, 2007, 10:50:16 AM

...fajna ma pupe...
WTF ?!  :o

A co do pytania to zalezy, czy wolisz grac w zwarciu czy moze pomagikowac sobie... Nie wiem w ogole po co sa zadawane te pytania, sa po prostu glupie. Jak mozna porowynywac woja do maga? Ty sam musisz zdecydowac kim wolisz grac, a nie inni.

Fenrirus

Cytat: fedur w Maj 08, 2007, 10:50:16 AM
~tyrant...

dlaczego?

bo nie jest tak nudny jak SH...

do tego fajnie wyglada, fajna ma pupe, fajnie morduje, jest szybki, i gra sie nim naprawde b.miło

mnie jakos nie przekonuje twoja opinia
Sh bo wyglada najmroczniej z magow, a DE babka ma najwieksze i najbardziej ponetne piersi w l2  :P
tyranta na suba, ubierasz DE babkie w dc light i masz zejebisty wyglad postaci lepszy tylek niz u tyranta (nie wiem co ci sie w nim podoba) bedziesz szybki i bedzie ci sie milo gralo

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

fedur

pomijając ze SH jest nudny jak flaki z olejem...

Slomek

Fenrirus ty mnie na lopaty rozkladasz :P Jak by bylo pytanie kim lepiej grac DA czy SK ty bys powiedzial : SH bo bardzo przyjemnie sie nim gra :P nieee no w kazdym topicu o SH wystepujesz. Zaloze topic kto ma najladniejsze uszy wsrod magow :P

Do tematu
SH tyrant  to kupa troszke i musisz ciagle po buffy latac albo z PP bo samemu na Fist Fury nie pojezdzisz
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Marllboro

Cytat: fedur w Maj 08, 2007, 10:43:37 PM
pomijając ze SH jest nudny jak flaki z olejem...

Nie jest nudny i jest potezny .... Kiedys jak mialem 54 lvl to obronilem sam Gludio Siege!!!!Przeciwko calemu allly :) Mozecie nie wierzyc
Surender > Nuke > Nuke >>>>> Canot See Target ....

-----------------------------
THE POWER OF SPELLHOWLER

Fenrirus

Cytat: Slomek w Maj 08, 2007, 10:55:24 PM
Fenrirus ty mnie na lopaty rozkladasz :P Jak by bylo pytanie kim lepiej grac DA czy SK ty bys powiedzial : SH bo bardzo przyjemnie sie nim gra :P nieee no w kazdym topicu o SH wystepujesz. Zaloze topic kto ma najladniejsze uszy wsrod magow :P

Do tematu
SH tyrant  to kupa troszke i musisz ciagle po buffy latac albo z PP bo samemu na Fist Fury nie pojezdzisz

ej przeciez w tym temacie, pytaja o sh czepiasz sie :D
i nie jest nudny, ja wole mobki bic na hit niz jak jakims tankiem x sekund
udowodnij, ze byl taki temat, czekam na link  :D

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

TheOwn3r

Cytat: Marllboro w Maj 09, 2007, 07:48:08 AM
Nie jest nudny i jest potezny .... Kiedys jak mialem 54 lvl to obronilem sam Gludio Siege!!!!Przeciwko calemu allly :) Mozecie nie wierzyc
Większej głupoty nie słyszyałem.Chyba, że ty miałeś 54 lvl a wrogowie wszyscy lvl 1-5 :P.

A wracając do tematu, mi też tyrant wydaje się ciekawszy.Fajnie się bije mając attack speed 1000+ :D
;o

Marllboro

Cytat: TheOwn3r w Maj 09, 2007, 06:29:33 PM
Cytat: Marllboro w Maj 09, 2007, 07:48:08 AM
Większej głupoty nie słyszyałem.Chyba, że ty miałeś 54 lvl a wrogowie wszyscy lvl 1-5 :P.

A wracając do tematu, mi też tyrant wydaje się ciekawszy.Fajnie się bije mając attack speed 1000+ :D

GRRRRRRR!!!! Obronilem mozesz nie wierzyc oni mieli bronie a na +10 a ja c-gr na +16 Homu z Acu i sam obronilem.... UI TONE BYL ZADEN NOOB SERWER!  L2PARADISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiec wypraszam sobie...
Surender > Nuke > Nuke >>>>> Canot See Target ....

-----------------------------
THE POWER OF SPELLHOWLER

UrShak

ok, juz ci  wierzymy  ...  :poklony:

Polgara

Po 1 zadaj sobie pytanie które bedzie najważniejsze dla Ciebie w wyborze postaci " czy lubie grać w zwarciu czy na dystans"
jesli odpowiesz że w zwarciu to Tyrant jesli na dystans to SH
dodatkowo przeczytaj tematy podpiete o SH i Tyrancie

Temat zamykam bo nic konkretnego tu nie ma tylko kłótnia