PVP - rozważania o klasach

Zaczęty przez Shaman, Listopad 06, 2006, 09:20:52 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

ico ze ma lionheart ? Lsa rzuca sie po lionhercie ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

jaro146

CytatWreszcie ktoś docenił, że orki są najlepsze
A tak ogólnie to obce mi są stwierdzenia: "Ciągle mnie zaczepiali/pkowali" mimo że też gram na EPI. Może to z tymi orkami to racja bo sam gram OLem

Recpect for Green! :D

P.S
Siena napisz jakis poradnik  o tym pvp :D skoro tak bardzo lubisz OL'a(zreszta ja tez, ale nie gram napewno tyle co ty ;P )

Ryltar

CytatLS to skill magiczny czy fizyczny?

magozyczny...

Skoro wplywa na niego m.atk i cast.speed to jaki moze byc?

CytatBo jesli magiczny to niestety glad ma lionheart'a

Ojej bo w C4 glad mi nakopie -_-

Que

Cytat: Ryltar w Kwiecień 08, 2007, 08:27:49 PM

magozyczny...

no nie wiem, wiec sie pytam. Nie znam sie na skillach SK.

A kto mowi o C4?

Ryltar

Que

tylko ze ktos zaczal gadac o C5 a nie C4

Cytat: Ryltar w Kwiecień 07, 2007, 11:39:36 AM
Cytata glad na full buffie na c5??

Robi mielone z tankow tak samo jak kazdy inny wojownik.

Cytat: kaio w Kwiecień 07, 2007, 07:05:41 PM
e.. jak SK wcisnie skill LS no to papa ( o ile siadzie )

Cytat: Ryltar w Kwiecień 08, 2007, 08:27:49 PM

magozyczny...

dziekuje

Ryltar

Pierwsze pogrubienie tyczylo sie C5 ze robi mielonke z tankow a drugi tekst C4 w ktorym glad jest jak dla mnie slaby skoro taki Dev rozwala duelista.

Nevir

A znacie jakies Taktyki dla Phantom Summonera bo chce nim zostac i jestem poprosu ciekawy

Ryltar

Summon atakuje przeciwnika,ty zaznaczasz siebie zeby leczyc sie.Jezeli cel uzywa detarget to warto miec caly czas zaznaczony cel i go okladac.

Solar

Cytat: Nevir w Kwiecień 09, 2007, 10:16:51 PM
A znacie jakies Taktyki dla Phantom Summonera bo chce nim zostac i jestem poprosu ciekawy
W c4 PSvsNurek dla mnie najlepiej uzywac soullesa +nm lekki Szarzujesz na maga razem z summonem probujesz wzucic na maga Mage Bane(jezeli jest zbuffowany) i modlisz sie zeby nie wszedl w ciebie sleep. W c5 PSvsNurek robisz tak samo szarzujesz na nurka tylko ze mozesz juz biegac w innym secie polecam maja albo dc. Jedyny wyjatek stanowi nekro ktory ma 2 wyjscia.1 Jezeli przyzwie summona to mosi byc debilem bo kazdy summoner Betray piekny skill dzieki ktoremu mozesz stluc nekro jego wlasnym summonem ^^ 2 Nekro wlaczy bez summona czyli jest nikim w c5 mam skille zadajace sredni dmg napewno dobiegniesz
PSvsTank walka jest prosta bijesz summonem najlepiej Silhouette a samemu uciekasz (w c5 wzucasz Wind Shackle). Wyjatki stanowia walki z DA w c4 mozesz probowac albo uspic ta panterke  albo zabic C5 natomiast tluczesz panterka DA :P
PSvsLucznik tutaj polecam Silhouette a cala zabawa polega na tym zeby dobiec do lucznika i z debuffowac/ze stunowac zanim on nas ze stunuje
PSvsNozownicy :P do wyboru Silhouette/Soulles taktyka taka sama jak przy luczniku.Kiedys slyszalem ze naj lepiej jest uciekac a summonem lac nozownika tylko jets jeden maly dylemat czy magiem da sie uciec od nozownika:P
PSvsWC/OL Bardzo proste wlaki wystarczy miec kubiki i tluc tluc tluc i zdejmowac ich debuffy z summona (jezeli w ogóle beda mogli je wyczarowac:) )
PSvsDestro  to taka walka z ruskim czolgiem :P Summon leje a ty run Forest run :P
PSvsGlad w c4 kladziesz chlopaka jak chcesz w C5 ........ mozesz jedynie liczyc ze ty pierwszy wywalisz w niego stuna
PSvsReszta WS(taka sama taktyka jak z DA) WL wystarczy ze  sam go tluczesz z odleglosci a on tlucze sie z summonem a jak biegnie na ciebie to uciekasz :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ryltar

Cytat1 Jezeli przyzwie summona to mosi byc debilem bo kazdy summoner Betray piekny skill dzieki ktoremu mozesz stluc nekro jego wlasnym summonem ^^

Pierw musi wejsc bo land rate jest dupny ;/

Solar

Cytat: Ryltar w Kwiecień 10, 2007, 11:20:51 PM
Cytat1 Jezeli przyzwie summona to mosi byc debilem bo kazdy summoner Betray piekny skill dzieki ktoremu mozesz stluc nekro jego wlasnym summonem ^^

Pierw musi wejsc bo land rate jest dupny ;/

Scenarusz nie obejmuje wersj ze nie wejdzie :P o to trzeba sie modlic :P tak samo jak z wejsciem stuna

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

sm0ku

Cytat: Hodiel w Marzec 17, 2007, 10:07:08 AM
ktos kiedys mowil ze uzywanie magic summonow w pvp jest bez sensu no i chyba mial racje
nie znam sie na summonerach ale wydaje mi sie ze jesli bijemy sie z postaciami walczacymi w zwarciu to najlepsza taktyka jest uciekanie a summon bije za nas. jesli sie przeciwnik na summona przezuci tu heal na summonka i tak w kolko
jak pvp z lucznikami to jak dla mnie najlepsza taktyka jest jak wyzej uciekanie a bic bedzie summon. jesli taki lucznik leje nas to sie sami healujemy (battle healem z 20 lvl ;p), a jak leje summona to heal na summona no i tak w kolko :)
z magami nie wiem jak walczyc bo jak dostaniemy cos w rodzaju anchora/sleepa/roota/silenca to juz raczej po walce
no ale mowie, summonerem nie gralem to nie wiem :P

eeee jak to sie nie oplaca uzywac magic summonow :o
co do lucznikow to uciekanie jest raczej bez sensu, odslanianie plecow lucznikom to nonsens bo i tak ich nie skite`ujesz a beda ci wlepiac kryty. Ja sie na nich rzucam z piana na ustach i cuben nad glowa, taki hawk eye ma smieszny m def nawet z agrade jewlasami wiec cubici mu siadaja slicznie a jak wejdzie para cube wl`a to koniec pvp:)

Wl 7x

Ryltar

PR z MJ jewlery bez buffow ma okolo 750 m.def.Dla porownania SK ma 938...

sm0ku

Wl 7x

Bled

Ryltar

Cytat: sm0ku w Maj 17, 2007, 05:42:45 PM
dokladnie 645^^

To nawet i mniej...

Cytat: Bled w Maj 17, 2007, 06:32:05 PM
inteligente porownanie

Nie lepiej porownac Elpa i PR na 78...

Bolszakblod

Gram Tyram 78lvl na Servie Pilgrims (Hellbound) i.....mam wielkie trudnośći z pokonaniem Necro ><.... :ork_1_3:
Moglby Ktoś napisać jakąś sensowną taktyke ;d?

Z góry thx

PeBe

Stun na necra zabić summona, zabić necra.

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

kage5

Czy mógłby mi ktoś doradzić postać która jets najlepsza przeciw bishopom? Chodzi o to ktora postac najszybciej go polozy
Kocham Moderatorów

bula

Cytat: kage5 w Wrzesień 22, 2008, 08:00:43 PM
Czy mógłby mi ktoś doradzić postać która jets najlepsza przeciw bishopom? Chodzi o to ktora postac najszybciej go polozy

TH/AW/PW

pix3l

:O