Destro vs reszta

Zaczęty przez Boomer, Wrzesień 30, 2006, 06:50:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

Cytat: Tyr w Maj 22, 2007, 07:30:26 PM
Ciii! On na Dn gra >.>
AWWWW :/ Tyr ..... Oni nie wiedzieli :/ a wezme od SE :P hehehe ale to nie fair play by bylo.
Mana potki oczywiscie :] A na retailu sa mana potki ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

myha

tak ale inne niż na privach
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

niunius

Cytat: Fenrirus w Maj 22, 2007, 06:54:40 PM
A mane na ten drain to skąd wezmiesz??
hehe ja gram na darku i powiem tak dzisiaj rozduczylem SK i destro jednoczesnie moim OL wystraczy tylko najpierw zucic sleep na destro i wszystkie debuffy potem sie bawic z SK sleep skill na odnowe cp i drain jak podleci stunt life drain i po SK
POtem sie zabawiam z destro heh a ze takim walem pod zad nie trafil sleep oddalilem sie znowu life drain i lerza. i tylko uslyszalem farciaz wiec nie pierdzielcie ze Destro to taka super postac a wsumie to na tych dwoch z uzylm okolo 200-250MP moje uzbro to mj robe SE z acum +5 Daye tego nie zradze oraz tatto of Plandage czy jakos tak a i jestem na 3 klasie Dominator lvl 76

Truskawka

Cytat: niunius w Maj 30, 2007, 02:34:15 PM
wsumie to na tych dwoch z uzylm okolo 200-250MP  i jestem na 3 klasie Dominator lvl 76
200-250mp? LOL jeden drain z 74lv to 177mp do tego każdy debuff 100+ mp tak samo jak cp heal 120mp więc Ty chyba z nimi walczyłeś w zwarciu :o

dropsik

hehe ja gram na darku i powiem tak dzisiaj rozduczylem SK i destro jednoczesnie moim OL wystraczy tylko najpierw zucic sleep na destro i wszystkie debuffy potem sie bawic z SK sleep skill na odnowe cp i drain jak podleci stunt life drain i po SK
POtem sie zabawiam z destro heh a ze takim walem pod zad nie trafil sleep oddalilem sie znowu life drain i lerza. i tylko uslyszalem farciaz wiec nie pierdzielcie ze Destro to taka super postac a wsumie to na tych dwoch z uzylm okolo 200-250MP moje uzbro to mj robe SE z acum +5 Daye tego nie zradze oraz tatto of Plandage czy jakos tak a i jestem na 3 klasie Dominator lvl 76

Owszem dominator jest w stanie pojechać Sk i destr bez problemu (każdy każdego może różnica lvl , sprzęt, umiejętności gracza) co nie znaczy że destr jest do bani - tym bardziej że czytając twój opis walki i zużytym przy tym mp mam pewne obawy czy ty miałeś przyjemność grać kiedykolwiek olkiem. ........... a świstak siedzi i zawija w sreberka książki braci gream.

niunius

Cytat: Truskawka w Maj 30, 2007, 03:09:28 PM
wsumie to na tych dwoch z uzylm okolo 200-250MP  i jestem na 3 klasie Dominator lvl 76
200-250mp? LOL jeden drain z 74lv to 177mp do tego każdy debuff 100+ mp tak samo jak cp heal 120mp więc Ty chyba z nimi walczyłeś w zwarciu :o
nie w zwarciu tylkotaj jakpisalem drain sleep i debuffy

niunius

zkonczylo sie moje kozaczenie olem wpadl caly klan w ciagu nie calej minuty gryzlem glebaszcza
hehe teraz zbieram wlasna ekipe Warrcactirus (Necro) Krasus (Necro) PainLord (OL) Eragoon czyli ja (ol) Dantronini (arhemage)
Oj kiepsko bedzie ze spectral dancerem SK I HE I jeszcze jest jeszcze smierdzacy dwarf na nie wiadomo jakiej subce pokazemy im szkole

Dev

żebyście kiedyś nie dostali od destro na frenzy z łukiem w majestic lighcie krytyka ... tyle wam życzę ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Strong

Hehehehe  :D popieram przedmówce  :P uwazajcie na plecy

Slomek

hehe ja gram na darku i powiem tak dzisiaj rozduczylem SK i destro jednoczesnie moim OL wystraczy tylko najpierw zucic sleep na destro i wszystkie debuffy potem sie bawic z SK
UUU bravo chyba grasz na ratach x1000000 . Wrzuc sleepa ok jesli destro nie uzyl skilla ale walac w niego wszystkie debuffy zjedziesz sobie mane i jak ty mowisz ze go zostawisz i walisz w SK to jestes gupi. Zanim utluczesz SK to z destro wszystkie debuffy zejda.
1.sleep destro sleep sk
2. w SK - Seal of suspension silence root aura sink (jesli nie zdazyl wlaczyc tych swoich skilli na m.def ktorych i tak nie znam)
3. Nuke do oporu w SK albo jak masz haste buffa to wyciagaj topor soul cry i tlucz innej rady nie ma
4. zrootuj destro tylko uwazaj zeby nie podbiegl z wlaczonym freenzy bo SG cie nie uratuje
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Anastazja22

Bardzo lubię tematy w których ludzie  chcąc pokazać  jacy są super piszą jak to ich postacie każdego jada itd.

Gram destro od dłuższego czasu. Nie destro a Tytanem raczej;) I walczyłam z Dominatorami, DoomCrayerami itd.. I udawało mi się z nimi wygrywać jak i zdarzało mi się paść:) Kwestią szczęścia, umiejętności i.. dnia;)
Ale zapewne znajdzie się zaraz jakis pr0 gracz który stwierdzi że jeśli wygrałam z kimś to przez przypadek i w ogóle walczyłam z lamerem.. Cóż emocjonalnie rozchwianych nie słucham;)

Dev

nie, poprostu dobry tytan da rady zabic kazdego, z magami trzeba miec szczescie w armor crush :)

Ryltar

Cytat1.sleep destro sleep sk
2. w SK - Seal of suspension silence root aura sink (jesli nie zdazyl wlaczyc tych swoich skilli na m.def ktorych i tak nie znam)
3. Nuke do oporu w SK albo jak masz haste buffa to wyciagaj topor soul cry i tlucz innej rady nie ma
4. zrootuj destro tylko uwazaj zeby nie podbiegl z wlaczonym freenzy bo SG cie nie uratuje

A Destro stoi i sie patrzy...Skoro ja z Devem rozwalamy OL we 2 bo mu mp zdycha to nie komentuje co zrobi Warrior i Tank.MP ci nie starczy jak walczysz Toggle i jeszcze seale to masz akurat mp na 3 nuki...

niunius

Cytat: Anastazja22 w Czerwiec 26, 2007, 03:24:38 PM
Bardzo lubię tematy w których ludzie  chcąc pokazać  jacy są super piszą jak to ich postacie każdego jada itd.

Gram destro od dłuższego czasu. Nie destro a Tytanem raczej;) I walczyłam z Dominatorami, DoomCrayerami itd.. I udawało mi się z nimi wygrywać jak i zdarzało mi się paść:) Kwestią szczęścia, umiejętności i.. dnia;)
Ale zapewne znajdzie się zaraz jakis pr0 gracz który stwierdzi że jeśli wygrałam z kimś to przez przypadek i w ogóle walczyłam z lamerem.. Cóż emocjonalnie rozchwianych nie słucham;)

heh na pewno grales z jakims lamusem heh ja spsem na lvl 74 rozwalalem Destroyera z palcve w tylku
Heh Dominatorem to juz w ogóle tylko ze to w jego przyadku nie oplacalne od 20 mp potow do 50 na niego z urzywam ale zawsze rozdupczam

Truskawka

Cytat: niunius w Czerwiec 29, 2007, 02:26:07 PM

Dominatorem to juz w ogóle tylko ze to w jego przyadku nie oplacalne od 20 mp potow do 50 na niego z urzywam ale zawsze rozdupczam
Wiesz że na normalnym privie nie ma mana potów?

niunius

heh z tym frenzy to zarypisat z prawa heh dzisiaj zpodkalem dwarfa zaczepnego bije a jak mu sie zycie konczy to zpierdziela heh nie moglem dziada do gonic wiec ak on zaczol zpierdzielac a mi zostalo 400 zycia zazucilem frenzy z luku walilem go po 300 wiec koles po paru hitach padl a ja dostalem jeila za pk na slabszych graczach he

bula

Cytata ja dostalem jeila za pk na slabszych graczach he

he...gz

Dev

hahah sleppsinger niby rozwali titana ? A niech sie zacznie walka w zwarciu. 2 razy crush of doom, raz armor crush i fatal strike i tyle ...

Truskawka

Cytat: DevouringOne w Czerwiec 30, 2007, 09:49:37 AM
hahah sleppsinger niby rozwali titana ? A niech sie zacznie walka w zwarciu. 2 razy crush of doom, raz armor crush i fatal strike i tyle ...
Frost Bolt (-30% speed) + Ice Vortex (-30% speed) = Mystic Muse > Titan
Takie combo spowalniaczy na zasięgu 900 to piekło dla fighterów zwłaszcza dla destro

Dev

niech zacznie sie walka w zwarciu, odpalam armor crusha i po tobie jak wejdzie ...

Truskawka

Cytat: DevouringOne w Czerwiec 30, 2007, 11:01:16 AM
niech zacznie sie walka w zwarciu, odpalam armor crusha i po tobie jak wejdzie ...
SPS nie dopuści by walka zaczęła się w zwarciu zresztą żadna walka nie zaczyna się w w zwarciu... przestań teoretyzować destro/titan nawet nie dotknie maga w tej walce

bula

Cytatżadna walka nie zaczyna się w w zwarciu

czy aby napewno?  :wink:

Truskawka

Cytat: bula w Czerwiec 30, 2007, 11:08:22 AM
Cytatżadna walka nie zaczyna się w w zwarciu

czy aby napewno?  :wink:
Jestem SPS widzę biegnącego na mnie destro... Frost bolt, hydro itd.... WY pozwolilibyście mu podejść? GZ

Dev

hahahhaha to ciekawe jak sie zaczyna olimpiada jak nie w zwarciu?

bula

jestem SPS, widze biegnacego destro, probuje wrzucic mu frost bolt ale on przerywa mi czar hammer crushem...i kto tu teoretyzuje? :)