Kolekcjonerskie

Zaczęty przez Dayalai, Maj 28, 2007, 10:44:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dayalai

Ej mam jedno pytanie do was rzeczy kolekcjonerskie na dragon x 15 są coś warte proszę o odp pls!

Reina

zalezy, co rozumiesz przez kolekcjonerskie?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Thorns

znaczki (literki) , monety (AA & dc) , antyki (xx+mm, pelerynki, itp)  :P :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Reina

monety aa kosztuja 200-250, daggery z mm i literki czasem sa na rynku, ale ceny nie znam, co do monet "dc" to nigdy ich nie widzialem, a pelerynek nigdy na dragonie ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Thorns

dc = donations coins  ,  pelerynki  to jeszcze z przed c4,  daja p.def i nie zabierajac nic poza miejscem na tatoo :-) mam kilka na shadow nawet +5 :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Reina

ah no tak, coiny, nie skojarzylem skrotu, u nas na dragonie mowi sie coin, nie dc ;)
one kosztuja ostatnio sporo: 220-250
- Homer

Retarded SuperModerator

Kumulus

Cytat: ThornsPL w Maj 29, 2007, 06:57:24 AM
znaczki (literki) , monety (AA & dc) , antyki (xx+mm, pelerynki, itp)  :P :P
Z takich przedmiotów mam chyba 3 pelerynki i 2 rodzaje undergament, czyli bielizny.
Może znalazłbym jeszcze stare tatoo, takie ściagane, z 1 szt.
Oprócz tego trochę literek i największy skarb - 2 elpy i ponad 500 szt elpy food.
Jak masz drakonica + F mogę dać za niego 1 elpy, ze 200 szt elpy food, literki i jedną pelerynkę.
Kiepski dla mnie biznes, ale co tam, niech stracę.
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

mlody27

ja mam 1 elpy na nightmarze - jak ktoś chce moge sprzedac

Thorns

ehh nie ja zalozylem ten temat tylko podalem przyklady :-)

no i fakt ten draconic+f musialby conajmniej byc +4 bys nie stracil  :P :P

mlody27

ile jest wart tak około elpy na Nightmarze?? za co go najlepiej wymienic??

Dayalai

mam fisty bron kolekcjonerska nie wiecie czasem czy jest ona cos warta

Dravil

Jedna WIARA, jeden KLUB Barcelona AŻ po GRÓB.
PR FAN..............5* lvl

Reina

takie kroliczki biegajace w poczatkowych lokacjach (np. kolo startowki human warriorow), sa typu feeble, czyli jak uderzysz to nie odda tylko ucieka, a na dragonie swego czasu mozna bylo miec takiego peta, teraz juz nie i stad ich cena, taka zabawka
- Homer

Retarded SuperModerator

Dravil

zA IEL CHODZI ELPY BA DRAGONIE?? NA SERVIE RAZY 15x

Jedna WIARA, jeden KLUB Barcelona AŻ po GRÓB.
PR FAN..............5* lvl

Wokuo

ja mam taki dziwny młotek na Dragonie co ma 1 p ataku (taki bebenek z trzonkiem) czy to tez zlaiczacie odk olekcjonerskich rzeczy, jelsi tak moge tanio sellnac

malutka

noo elpy to jest cos- tylko zarcia nie ma dla niego i szybko umiera;-)mam dwa i boje się je wyciągnąć na powierzchnię bo zemrą..

Instrumenty muzyczne- chronokitara,chronokamparus i i chronounitus ( pewnie źle to nazwałam)- można było kupić za grosze w miasteczku nie wiem jak jest teraz

z ciekawostek to jeszcze- ciasteczka ktore kiedyś były dawane z paczek świątecznych (dodają po 1 pkt HP;-)
token of love- takie medaliki..ale po co to było..?
summony - np.doom knight który teraz tylko biega i zaciemnia obraz
ogromna puszka coca-coli (TAK!) która się stawia obok siebie jak choinkę i stoi jakiś czas;-).w odróżnieniu od choinki można ją chowac i wyciągać bez końca
Love bossy - części serca zbierane skrzętnie żeby można było wziąć ślub to też relikt przeszłości...całe klany i ally gromadziły się w kościołach a potiony lały się strumieniami ;-)

a tak na marginesie - wydaje mi się że kiedyś prowadzący serwer mieli więcej polotu i poczucia chumoru..że wspomnę OGROMNEGO-GIGANTYCZNEGO królika który zawisnął jak chmura nad Giran w swięta wielkanocne - kiedyś;-)

Pozdrawiam starych graczy którzy to pamiętaja :-)