Najciekawsza klasa

Zaczęty przez tensai, Styczeń 18, 2007, 07:10:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

CytatTaaa napewno malo ludzi ich zna...nie przebily? Sporo tankow uzywa DD build a dobrze tankuja.
A kręcą filmiki z tankowania w PvE/Raid Bossów :?: NIE. Sami sobie mówia, że dobrze tankują i dają rady, a siebie samego umie zachwalać każdy.
CytatNie bede I PO CO PRZEKLINASZ??'a zgadywal jaki build jest najlepszy.Build dla Banish Seraph jest dobry i szybki exp solo ew duo z innym SK/DA to nie bedziesz mi -_-'il ze nie jest skuteczny i dobry mimo ze duzo DA/SK go zachwala.
Wiesz, bo tak przeczytałeś. Sam tego nie testowałeś. Żaden SK którego znam na serverze nie uważa, że na tym skillu warto się opierać. To tak jakby Paladin opierał się na Nuke'u na Undeady do 80, gz... Dlatego IMHO texty typu: Tadzio, Franek i Miecio powiedzieli, że Banish Seraph musi być dobry, to super subiektywna opinia jakichś gości.
CytatTo dziwne bo ja na czystym SK na 58 dostaje 0,20% z mobow mimo rate x2.
Są moby i moby, 58 to nie 60. Są moby które bijesz minute i dostajesz 0,10 i takie które bijesz 20 sekund i dostajesz 0,05. Porównywanie jest bezsensu...
CytatZ tym ze party ktore ma tanka ktory zadaje wiekszy dmg bedzie szybciej zabijac.
Ale zazwyczaj znacznie krócej żyje i takie party nie będzie tolerować widzimisi tanka, że chce zostać DD, poświęcając swoje możliwości defensywne....
CytatTo jak jest malo tankow to jeszcze wybrzydzaja rozumiem?
A można wybrzydzać, bo wiesz, że jak krzykniesz, że LF TANK 60+, to w 5 sekund masz PMów 20. Do wyboru do koloru. Kazdy tank jest wolny, bo jak nie ma constant, to nie ma zazwyczaj pt w ogóle i musi solować, ale wie, że dobre party, to exp dla niego 5x szybszy niż ma solo. Dlatego ubiera się tak, robi takie Dyesy, żeby poprostu ludziom się podobało i jak już szukają tanka to go wzieli...
HATE ME MOAR!

fedur

ta kolejna osoba która z jednej postaci robi drugą... nie znam tanków / nie grałem nigdy nimi ale wiem ze staranie sie zrobienie z jednej postaci całkowicie inna w 90% sie nie sprawdza, i zapewne w tym przypadku tez tak bedzie...

Ryltar

CytatA kręcą filmiki z tankowania w PvE/Raid Bossów

A kto kreci?

CytatWiesz, bo tak przeczytałeś. Sam tego nie testowałeś. Żaden SK którego znam na serverze nie uważa, że na tym skillu warto się opierać.

A czy ja mowie ze warto sie opierac? To ze build jest podobny do Nuker Setup tylko bron inna(z haste) i z deka inne buffy(na atk.speed) to juz nie moja wina ze dla SK na 7x najlepszy build do pvp to nuker(chociaz mi ten styl nie pasi).

CytatSą moby i moby, 58 to nie 60. Są moby które bijesz minute i dostajesz 0,10 i takie które bijesz 20 sekund i dostajesz 0,05. Porównywanie jest bezsensu...

2-3 dni i bede mial 60 to zobacze niby ta roznice...

CytatAle zazwyczaj znacznie krócej żyje i takie party nie będzie tolerować widzimisi tanka, że chce zostać DD, poświęcając swoje możliwości defensywne....

Jakie mozliwosci defensywne? Tank tylko traci HP dla SK -1 con to okolo 150 hp czyli x5 mamy 750 hp.Daj SK vr i empa to utrzyma sie powyzej 60-75% HP(chyba ze bedzie robil tak ze leje go 5 mobow naraz).

CytatA można wybrzydzać, bo wiesz, że jak krzykniesz, że LF TANK 60+, to w 5 sekund masz PMów 20. Do wyboru do koloru. Kazdy tank jest wolny, bo jak nie ma constant, to nie ma zazwyczaj pt w ogóle i musi solować, ale wie, że dobre party, to exp dla niego 5x szybszy niż ma solo. Dlatego ubiera się tak, robi takie Dyesy, żeby poprostu ludziom się podobało i jak już szukają tanka to go wzieli...

Ta...jedyny moment to kiedy bym bral +5 con to jakbym musial byc glownym/second tankiem na rb a ze akurat na Allseronie nim bede to musze wziąć +5 con ale wizja brania tego mi sie nie widzi.

MJ swiezo po lilith tanking.

Dev

ja testowałe mten bulid i kurwa juz mnie wkurwia to wasze pierdolenie. Chuja wiecie o graniu tankiem i jeszcze sie wypowiadacie. Tyle, moje zdanie...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

DestroX

Ja gram BD, bardzo ciekawa postać. Sama w sobie jest boska, a ze swymi tańcami, jak dla mnie, wymiata! No.... i łatwo jest zarobić trochę kasiorki, jesteś mile widziany w klanach, i łatwo o party. Czegóż chcieć więcej?
x2 Allseron - Gladiator

Marc1n

CytatA kto kreci?
Nikt, dlatego samemu zobaczyć jak się to sprawdza nie da, tylko cudowne opowieści.
Cytat2-3 dni i bede mial 60 to zobacze niby ta roznice...
Yyy, zczaiłeś o co chodzi w tym co napisałem, bo napewno nie o przeskok procentów za moba...czyli to co mógłbys udowodnić po wbiciu 60...
CytatJakie mozliwosci defensywne? Tank tylko traci HP dla SK -1 con to okolo 150 hp czyli x5 mamy 750 hp.Daj SK vr i empa to utrzyma sie powyzej 60-75% HP(chyba ze bedzie robil tak ze leje go 5 mobow naraz).
CytatCON to nie tylko HP... A 2, że to co możesz sobie chcieć to wiesz. Równie dobrze możesz mieć PT w WC, co nie ma Empa, a dopiero na wysokich levelach ma końcowe levele buffów... Każdy umie sobie zaprojektować party marzeń.
Co do Screena, nie widze przesłania...
Dev Jaki Build testowałes, bo napewno nie ten związany z Banish Seraph to raz, 2, że jednak chyba więcej grałem od Ciebie SK, bo z tego co pisałes, to najwyższy level miałeś w okoliach 66 na low-racie. Ja miałem robionego SK 8 razy na low rate, 3x70+, 4x60+, 1xniski. A 2ga sprawa, że jednak gry na privie nie uważam za doświadczenie wymierne i miaro+wiedzodajne. Więc się nie szczyce, że "nikt mi chyba nie powie, że nie umiem grać SK", itd. Retail jest wymierny i nie mam na myśli PTSa.
HATE ME MOAR!

xMaestrox

Według mnie jedną z najciekawszych postaci jest Overlord , BD też ciekawy  :)

Vascius

Ooo  :o prosze bardzo jaki się offtop zrobił, ja nie wiem jak wy tak możecie a szczególnie Ryltar praktycznie w każdym temacie się wypowiada, jest kilka postów i pózniej jakiś mega-super-uber wymiatacz L2 (vide Ryl) robi posta w którym cytuje wypowiedzi innych i wszytkich i tak przegaduje. BTW Ryl powiedz mi ty chyba więcej spędzasz czasu na forum niż na graniu w tego L2.

POZDRO dla wszystkich mega wymiataczy i super znawców L2, którzy czerpią przyjemność z przekonywanie reszty do swoich racji na temat danej postaci.

Que

no i tylko SK SK SK kurrwa -_-'alac z tym SK

eLitte

Cytat: Que w Czerwiec 07, 2007, 03:30:48 AM
tacy sa sk fanboys
zaraz jakis sk 0wnz0r powie ze mnie pojedzie bez problemu w pvp 1v1 (gram he) , lawl

Truskawka

Cytat: eLitte w Czerwiec 07, 2007, 09:22:40 AM
tacy sa sk fanboys
zaraz jakis sk 0wnz0r powie ze mnie pojedzie bez problemu w pvp 1v1 (gram he) , lawl

Nie lubie sk, ale akurat Twojego He pojedzie z łatwością takie życie :P

bula

Cytatno i tylko SK SK SK kurrwa -_-'alac z tym SK

to sobie kurwa zaloz jakis fanklub i nie miej do innych pretensji...

Inidriel

tacy sa sk fanboys

Tank przegra z łucznikiem jedynie wtedy gdy:

- Archer ma dużo lepszy sprzęt oraz buffy
- Gracz nie potrafi grać swoją postacią (Tank)

Albo masz niewielkie pojęcie o grze albo grasz na zbugowanym serwerze.

OmG - fanboys... jakie pedalskie określenie...

EDIT:

I żeby nie było - też grywam łucznikiem (PR)...

Proszę moderatorów o zamknięcie tematu bo już pare stron wcześniej zrobił się nieziemski offtop ;)

eLitte

Cytat: Inidriel w Czerwiec 07, 2007, 09:40:26 AM
tacy sa sk fanboys

Albo masz niewielkie pojęcie o grze albo grasz na zbugowanym serwerze.

Proszę moderatorów o zamknięcie tematu bo już pare stron wcześniej zrobił się nieziemski offtop ;)

wiadamo ze mnie pojedzie ale kogo obchodza simieszne 1v1 ( nie liczac oli) l2 to jest multiplayer  i tu licza sie tylko mass akcje gdzie archery na full buffie klada wszystko ( bez wymyslania 10k bulidow itp ..)

"OmG - fanboys... jakie pedalskie określenie..." a jak nazwac kogos kto ci powie ze sk na superduper bulidzie zabije wszytko i jest tankiem, nukerem .....  bla bla

bula

Cytatlicza sie tylko mass akcje gdzie archery na full buffie klada wszystko

nie zawsze archer polozy wszystko, nie zawsze bedzie mial full buff...

Inidriel

tacy sa sk fanboys

Nie zajarzyłem, że to ironia była.

Cytatwiadamo ze mnie pojedzie ale kogo obchodza simieszne 1v1 ( nie liczac oli) l2 to jest multiplayer  i tu licza sie tylko mass akcje gdzie archery na full buffie klada wszystko ( bez wymyslania 10k bulidow itp ..)

To fakt - archer party na konkretnych buffkach daje popalić na mass pvp. 

Offtop mode off

HAHAxD

kurwa odpierdolcie sie z tymi sk naprawde teraz wpienia :s
dobry saggi zawsze ma fullspupport party i boss jewels <przynajmniej baium+AQ>
Cytat: Inidriel w Czerwiec 07, 2007, 09:40:26 AM

zauwaz  ze tank to tank a nie DD nawet pedalski dark elf bije jak ciota :p

Cytat: Truskawka w Czerwiec 07, 2007, 09:31:11 AM

Nie lubie sk, ale akurat Twojego He pojedzie z łatwością takie życie :P

czym? nukami? acha :<
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

Dev

haha: freezing strike power brake arrest i juz po tobie. DOwale judgement zebys mnei smyrał i dowidzenia ...

mystico92

moim zdaniem th bo plecojeb albo warlock tez sa niezli

Dev

taa sztyleciarze są genialni :)

Que

zamykajcie nie chce slyszec o kolejnych taktykach SK i jego buildach rozwalajacych antharasa solo

Marc1n

Que, masz jakiś problem ze sobą :?:
HATE ME MOAR!

Truskawka

Cytat: Que w Czerwiec 07, 2007, 01:54:27 PM
zamykajcie nie chce slyszec o kolejnych taktykach SK i jego buildach rozwalajacych antharasa solo
Napisałeś że grasz na offie (w co śmiem wątpić i pewnie nie tylko ja) to powinieneś wiedzieć że twój full buffed HE z boss jewels będzie miział tanka krytykami po 200  :rotfl:

Que

Cytat: Truskawka w Czerwiec 07, 2007, 03:58:11 PM
Cytat: Que w Czerwiec 07, 2007, 01:54:27 PM
Napisałeś że grasz na offie (w co śmiem wątpić i pewnie nie tylko ja) to powinieneś wiedzieć że twój full buffed HE z boss jewels będzie miział tanka krytykami po 200  :rotfl:

jaki HE?