Dark avenger vs Destroyer

Zaczęty przez Kretek, Czerwiec 05, 2007, 05:50:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kretek

Kim lepiej zagrać- destro czy da? teraz mam da na 67 lvlu, plnuje zrobić subke destro ale nie mam pojęcia jaką broń a grade crafcić. Na moim servie jest o tyle dobrze dla da że prawie każdy stun wchodzi, zwłaszcza w maga, i to tego stun trwa dośc długo. Jeśli chodzi o expienie to bez problemu na mobach 80 lvl, tylko dość długo je zabijam. A destro da rade expić w ten sposób jadąc jedynie na healing potionach - effect 2?

primabolan

napisales sam dla siebie mala rozprawke,zadales pytanie,rozwinales temat,i odpowiedziales sobie sam...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Kretek

tak, opisałem trochę da, ale nie wiem czy da się tak destro, ile ma defa w porównaniu do da itd.

Tomahawk

Cytat: Kretek w Czerwiec 05, 2007, 11:01:37 PM
tak, opisałem trochę da, ale nie wiem czy da się tak destro, ile ma defa w porównaniu do da itd.
http://www.l2guru.com/l2calc/

Rate:4/5/5/5
Profesja: Duelist

Kretek

przydało się, doszedłem do wniosku że destro ma większy p atk o ok 400 max, ale da ma większy p def i atk speed a jeszcze dochodzi pantera z 1500 p atk ;D dzieki za link

Truskawka

Spójrz jeszcze raz ile p tak ma destro tym razem na 30% hp z włączonym frenzy + rage + zealot :)

Kretek

niektóre okrzyli wliczyłem, ale nie zawsze bede mial 30% hp\/  da ma stuny

eXtreme^

da nigdy nie wygra z destro chyba ze na full buffie :)
destro z deyami +4com/-4dex prawie wcale stun nie wchodzi. mozemy pobawic sie i poczekac az spadnie zycie do 30% (ja tak zawsze robie^^) i da padla na 2 shoty:)

Silver Ranger FTW!:D

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Truskawka

Dev

DA da rade rozwalic destro, tylko obaj musza miec 3rd. Da walnie cancel na frenzy i dowidzenia :)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Scroller

Cytatdestro z deyami +4com/-4dex prawie wcale stun nie wchodzi. mozemy pobawic sie i poczekac az spadnie zycie do 30% (ja tak zawsze robie^^) i da padla na 2 shoty:)
Z takim dye DA na DD buildzie moze spokojnie kite'owac z luku....

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Kretek

wygrałem niedawno z destro, lvl miał podobny do mojego set taki sam, walka była wyrównana, zostało mi 500 hp ale moja pantera była bez buffów a ja tylko z buffami pp

Ryltar

Cytati jeden z nich obniża p def o 30%

Ale jest tak wolny ze niech go szlag trafi...Skoro ja DA w NM Stunem go przerwalem :P

Kretek

w sumie destro jest wolny, myśle że łatwiej można z nim wygrać rzucając na niego shockle( w tym przypadku con nie pomoże) i bijąć z magii, tylko to troche zajmie

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77