Najpotężniejsza Postać

Zaczęty przez DestroX, Czerwiec 02, 2007, 08:43:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

czujny4

SH/Destro/Tyrant/SwS/SK/ Sorc to najlepsze postacie wedłog mnie

DestroX

Eh...A według mnie Nekrus jest najlepszą postacią, ale kto chciałby ciągle wymiatać? Sam się przekonałem, na tym gra nie polega. Zobacz, jak dużo osób gra tank'ami, którzy nie wymiatają, a jednak - grają nimi zawzięcie!
x2 Allseron - Gladiator

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

CytatZobacz, jak dużo osób gra tank'ami, którzy nie wymiatają, a jednak - grają nimi zawzięcie!

Jak nie Archerow i Daggerow klade :P(w sumie po to jest Tank) a gram nim bo lubie oslaniac innych i samemu dostawac(masohista?) ^^

jaro146

Mag:
SH na low hp jak walnie CDL'em :]

Fighter:
PR na low hp z FC :]

xD

@Koszalek
(wyraz twarzy na zobaczenie tego "czegos" bo czlowiekiem tego nazwac nie mozna)
          \\|//
         [o_O]

CytatDzieki Koszalek...a bylem glodny i mialem zjesc pieczonego pstrąga z ziolami....
xD

Koszalek

;) - zdecydowanie najpotezniejsza postac . no nie moglem sie powstrzymac - tak mi jakos temat przypasil ;)

sry za offtopa - juz nie bede :P

sm0ku

dorf!
wyciagasz goluma bierzesz 23743647kkk+++++ cp potow MACRO I JAAAZDAAAA!!!!!!11111

Wl 7x

Derneth

no wlasnie jak ustawic macor z cp potami zeby mi nie przerywalo gdy uzywam jakiegos skila?

Ryltar

Nie da sie makra tak dzialaja ze jak podczas ich uzycia uzyjesz skilla to przerywa.Mi jakos nie przerywalo makra :P

sm0ku

dokladnie macro sie przrywa jak zrobisz skilla, ale macro tez jest do spamowania, a chodzi tylko o to ze przeplata sie maly duzy cp pot, wiec co seka spamujesz miedzy skillami:)

Wl 7x

Ryltar

Ja zawsze jak stoje albo biegne uzywam makra wtedy wiem ze nie przerwe ^^

eXoticK

Zapomnieliscie o gladzie...;p na pewnym c5 co prawda z dualami s grade +25 walilem kryty ze skilla po 10k xD Graczom, tkaze w s grade

Surprise

A ja Ci powiem że SH miałem 52k HP... ehh po co komuś przemyślenia z jakichś high ratów.

bula

a po co komu granie w L2?
kazde zdanie moze sie liczyc ... i nei dyskryminuj kogos z tego powodu ze gra na HR

Surprise

Cytat: bula w Lipiec 07, 2007, 10:39:30 PM
a po co komu granie w L2?
kazde zdanie moze sie liczyc ... i nei dyskryminuj kogos z tego powodu ze gra na HR

Wysoko ratowiec, wysoko ratowcowi nie równy. w ogóle po co tutaj przytaczać doświadczenia z HR, wiadomo że większość są to serwery niedopracowane i postawione "na szybko". A w dodatku z wypowiedzi wynika że ten HR był na C5, więc chyba nie musze dodawać jak takie serwery są dopracowane.

Ryltar

CytatA ja Ci powiem że SH miałem 52k HP... ehh po co komuś przemyślenia z jakichś high ratów.

Warlockiem mialem 48k tylko T.T

Cytatw ogóle po co tutaj przytaczać doświadczenia z HR, wiadomo że większość są to serwery niedopracowane i postawione "na szybko"

Wiekszosc co oznacza ze nie wszystkie.Serwery "Interd0d3"(Interlude tego nie nazwe) sa poprostu "genialne"...Na serwerach z skillami z C5 da sie jako tako grac a na "Ce 5" to tez juz klapa...Ale nie gadajcie o rzeczach ktorych nie mozna normalnie zrobic.

bula

ze niby SH nie mozna wyciagnac 52k HP hm...?

Truskawka

Cytat: bula w Lipiec 09, 2007, 05:32:36 PM
ze niby SH nie mozna wyciagnac 52k HP hm...?
oczywiście że można... tak samo jak PW wyciąga 7k evasion  :)

Ryltar

walker

najwiekszy dmg niestety zawsze bedzie robil kto ?? dajcie mi n , dajcie mi e , dajcie mi c , dajcie mi r, dajcie mi o , wooooooo necroooo !! podowjna podatnosc (gloom + dark vortex ) + cdl + full buf x kryt z magii i tam gdzue stal gracz juz nawet trawa nie rosnie ;/

bula

wez walker nie przesadzaj bo stosujac sie do twojej oceny sytuacji to ja moge powiedziec ze przyjdzie Titan na frenzy i zdejmie necro na 1 hita ... tak samo SPS/Sorc/WC/OL moga meic magic crita i necro padnie po 1-2 strzalach ... wiec nie gadaj ze necro bedzie robil najwiekszy dmg bo to jest gowno prawda, jeszcze przy resistach ktore zostaly dodane w C5 ...

walker

widzisz problem jest taki ze tych rezistow nie poczujesz jak nie posmarujesz ;) bo poki co zadnego nie retialowego dzialajacego przyzwoicie c5 nie ma , a necro wrzucilem tu z czystej przekory(mialo ich nie byc w temacie) , tak bardzo go nie lubie ze ciagle o nim pisze . 2 sprawa to w temacie chodzi o dmg , sps /sorc/wc/ol moga skoczyc necrusowi nawet majac magicznego kryta , tytan tez dmg robi ale to i tak pikus przy tym co moze wyciagnac ta pokraka necro . magowie ktorych wymieniles nie maja cdla - a to juz prawie polowa dmg mniej , pewnie sh ma cdla , moze go wzmocnic trafionym vortexem , inta tez ma wiecej niz necro , i dupa bo nacro ma jeszcze glooma . 2 surendery pod najmocnijszy ofensywny skil w grze .  gowno ? owszem , ale niestety prawda .
aaaaaaaaa zapomianialbym , jest jeszcze 1 haczyk , magiczna bron - konkretnie m atak u nukeorw daje nawiekszy booost do dmg , i zwieksza sie na kolejnych gradach o male ilosci (sov a som - roznica 30 ptk , gr8 sword a dragon slayer - ponad 100) enchantujac takiego homa na +10 (co nie jets drogie ani szczegolnie trudne ) otrzymujemy sprzet zblizony parametrami do broni a - z gotowym acu . nie dosc ze najwiekszy dmg to jeszcze najlatwiej osiagalny :)

Ryltar

Cytattytan tez dmg robi ale to i tak pikus przy tym co moze wyciagnac ta pokraka necro

LOL?

Cytatmagowie ktorych wymieniles nie maja cdla

Nieee SH nie ma no co ty...

Cytati dupa bo nacro ma jeszcze glooma . 2 surendery pod najmocnijszy ofensywny skil w grze .  gowno ?

SH ma surrender to Wind i teraz dostan Wind Vortexem to zaboli.

walker

Cytat: walker w Lipiec 24, 2007, 10:06:36 AM
pewnie sh ma cdla ,

Cytat: Ryltar w Lipiec 24, 2007, 10:20:54 AM
Nieee SH nie ma no co ty...

wtf?

CytatH ma surrender to Wind i teraz dostan Wind Vortexem to zaboli.
taa ale to jest jego max , necro moze wiecej

Ryltar

Cytattaa ale to jest jego max , necro moze wiecej

Taa zjechac sie do 1 hp dostac krytyka od archera i lolnac no GF...PvP na CDL...