Najciekawsza klasa

Zaczęty przez tensai, Styczeń 18, 2007, 07:10:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DestroX

No HE to taki hehe...hehe i już nie żyjesz ;) (chyba że grasz tankiem ;))
x2 Allseron - Gladiator

Ryltar

CytatOoo  Surprised prosze bardzo jaki się offtop zrobił, ja nie wiem jak wy tak możecie a szczególnie Ryltar praktycznie w każdym temacie się wypowiada, jest kilka postów i pózniej jakiś mega-super-uber wymiatacz L2 (vide Ryl) robi posta w którym cytuje wypowiedzi innych i wszytkich i tak przegaduje. BTW Ryl powiedz mi ty chyba więcej spędzasz czasu na forum niż na graniu w tego L2.

Dzieki,a gram duzo w L2.

Cytatno i tylko SK SK SK kurrwa -_-'alac z tym SK

Moze ty wypierdalaj z tego forum jak ci nie pasuje?

Cytattacy sa sk fanboys

O tak nie ma to jak pojechac kogos bo lubi swoja postac...nie ma sprawy moge sie pobawic tez w gnebienie za kazdym razem jak ktos napisze ze xxx>yyy :P

Cytattu licza sie tylko mass akcje gdzie archery na full buffie klada wszystko

xD OWNED...

Cytat"OmG - fanboys... jakie pedalskie określenie..." a jak nazwac kogos kto ci powie ze sk na superduper bulidzie zabije wszytko i jest tankiem, nukerem .....  bla bla

A co przed chwila napisales wyzej?

CytatI PO CO PRZEKLINASZ??'a od-_-'cie sie z tymi sk naprawde teraz wpienia :s

u u u u zaraz ci piana z ryja wyleci lol...

Cytatdobry saggi zawsze ma fullspupport party i boss jewels <przynajmniej baium+AQ>

I co to mu da jak tanka wali po 300? Wysrasz sie z many a nie zabijesz tanka.A tank zrobi ci z dupy mielone nawet palek ciebie wykonczy czasowo a jak nie to skupi na tobie twoja uwage a ty dostaniesz nuki w ryj ale dobra Archer>Tank...

Cytatzauwaz  ze tank to tank a nie DD nawet pedalski dark elf bije jak ciota :p

Ta a ty go tez bijesz jak ciota...

Cytatczym? nukami? acha :<

Miedzy innymi...

CytatNo HE to taki hehe...hehe i już nie żyjesz

On na jego Franku rozwla Tankow wiec sie nie kloc...ja pier-ole sie nazbierali HE fanboje...

eLitte

Cytat: Ryltar w Czerwiec 07, 2007, 07:17:07 PM

xD OWNED...

owl sorry , jeden sk kladzie 3 party archerow  :roll:

lolmod

Ryltar

Cytat: eLitte w Czerwiec 07, 2007, 07:52:14 PM
Cytat: Ryltar w Czerwiec 07, 2007, 07:17:07 PM

xD OWNED...

owl sorry , jeden sk kladzie 3 party archerow  :roll:

lolmod

LOL N00b...578089056 party magow i to jak sk jest na selfach...

Juz widze jak Archer na full kladzie wszystko... lolUser

Dev

Cytatowl sorry , jeden sk kladzie 3 party archerow
Wystarczy dwa party a nawet jedno party tanków żeby położyć 3 party tych ciot ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Jedne party to przesada,DA dam rade naraz Archerowi i Daggerowi(o ile 1 nie ma MJ) ale walczyc z 3 czy 5 to juz hardoc(ale jakie zajebiste :D).

Que

CytatMoze ty -_-'alaj z tego forum jak ci nie pasuje?
i tak tu zadko wchodze. Wodzu rylkoszecie po co mam czytac o SK w co drugim temacie, po kilka stron, jak mi sie najzwyczajniej nie chce. I czytac 576 taktyk SK w temacie o hmm najciekawszej klasie. I o twoich wypocinach zwiazanych z buildem i przekonywujacy wszystkich ze tak ma byc. I o wyczynach na arenie, o "LS = gf", o tym ze jestes pijany, o tym ze elfy to szmaty i cioty, o tym ze DE>LE, ze fullbuffed SK>HE fullbuffed, ze SK zabija nukami, ze SK>DA, SK>pal, SK>TK, ze shield bash FTW!, ze byles pijany, ze jestes pijany po raz drugi, ze SK ma najw patk, ze sie lepiej oslania, ze SK musi sie pojawic w temacie o TK, o elfach pedalach mowilem?

Dev

Jak już ryltar mówił - nie pasuje ci ? www.lineage2.pl wita ..

Marc1n

Que ma troche racji, poprostu wsadzanie w każdy temat czegoś o SK jest już nawet nie zabawne, bo jest tego za dużo.
HATE ME MOAR!

Dev

ciebie też zapraszam na stronę podaną wyżej :P Nawet tam sie nadajesz ...

echoes

oni maja racje...wezcie se 5 ostatnich stron o tk..ponad polowa jak nie wiecej tresci dotyczy tego jakie to elfy sa pedalskie,jaki to tk uposledzony w ataku (szkoda ze nie piszecie tego o palku,bo jak tk jest uposledzony to palek w ataku jest niedorozwinety) a ciagle mozna wyczytac sk>tk :> moze ja tez wszedzie zaczne wpierniczac posty o tk? :D sk nie jest az taki uber w ataku ;)

Marc1n

Cytatciebie też zapraszam na stronę podaną wyżej  Nawet tam sie nadajesz ...
Zbanowane 3 konta...dziękuje, postoję...
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatAż Que ma troche racji, poprostu wsadzanie w każdy temat czegoś o SK jest już nawet nie zabawne, bo jest tego za dużo.

Dobra nastepny post typu "muj fól baded Hee ownóje karzdego" to mu jebne do stóp i przyznam racje.

Cytatoni maja racje...wezcie se 5 ostatnich stron o tk..

Przesadzasz ^^

Cytatponad polowa jak nie wiecej tresci dotyczy tego jakie to elfy sa pedalskie

A to nie prawda :D

Cytatjaki to tk uposledzony w ataku (szkoda ze nie piszecie tego o palku,bo jak tk jest uposledzony to palek w ataku jest niedorozwinety)

No ale jak gadamy o TK to wiadomo ze tk jest atuystyczny w ataku ^^ A palek to ma stun na ktorego sie ubiera MJ(chociaz po co :P?) ^^

Cytata ciagle mozna wyczytac sk>tk :>

Bo to prawda w koncu SK i DA to tank na pvp a Pal i TK na pve i tyle:P Cociaz Phenix Knight moze byc trudny do zabicia(resisty) i ma self rezz ^^

Cytatmoze ja tez wszedzie zaczne wpierniczac posty o tk?

Ok mnie to nie przeszkadza ^^

Cytatsk nie jest az taki uber w ataku

Jak nie :P? Tk lepszy ^^

CytatWodzu rylkoszecie po co mam czytac o SK w co drugim temacie

Hmmm...co 2? to zle musi byc w kazdym...

Cytatjak mi sie najzwyczajniej nie chce

To nie czytaj proste prawda?

CytatI o wyczynach na arenie

No ta zapomnialem ze nigdy nie walczylem w open pvp thx !!1

Cytato "LS = gf"

A nie prawda jak wejdze?

Cytato tym ze jestes pijany

Zabron mi...

Cytato tym ze elfy to szmaty i cioty

ylf Fanboy pewnie...

Cytato tym ze DE>LE

W wiekszosci tak.Bynajmniej jezeli chodzi o mozliwosci ofensywne.

Cytatze fullbuffed SK>HE fullbuffed

Hmmm...zawsze myslalem ze tank powinien zabijac archerow...

Cytatze SK zabija nukami

Zaskoczenie...Glowna bron ofensywna ktorej bym nie uzywal...

Cytatze SK>DA,

Z MJ i bez pantery DA traci b.duzo ze swoich mozliwosci defensywnych wiem bo gralem kazdym tankiem(moze sie nawet na TK skusze).

CytatSK>pal

Zaskoczenie...

CytatSK>TK

Kolejne zaskoczenie...

Cytatze shield bash FTW!

Bazowy reuse 10 sekund i 0,5 sec rzucania to troche szybko jak na bazowe statystyki zwlaszcza ze shield stun ma 15 sekund reuse a bazowe rzucanie 1 sec.Ale jak kazdy skill z 3rd class(chyba poza eye) to sa skille do pvp no i trzeba miec 76+ zeby je miec.

Cytatze byles pijany, ze jestes pijany po raz drugi

Ojej dostane klapsa? Pewnie ty nigdy nie lykasz sobie czegos bo sie w kalsztorze wychowales.

Cytatze SK ma najw patk,

No jak ma najwiecej STR to chyba logiczne ze sposrod tankow ma go najwiecej...

Cytatze sie lepiej oslania

Nie no zaskoczyles mnie...ludzki tank ma mniej dexa czyli sk oslania sie o 4% lepiej a tk o 5% od ludzkiego tanka + elfy maja Guard stance ktory zwieksza shield block o 50%.Tutaj jest taki balans bo Ludzie maja w cholere HP ale slabo sie oslaniaja(max dla wojow wyciagaja 77% a dla lucznikow 92% a elfy dawno po 100% bo elfy odpala GS i dostana Blessed shield na 3 i maja 100% a ludzie na Blessed shield maja 77%/92%) wiec jak elfi tank zaslania kazdy cios to traci wolniej hp i tak sie ludzie-elfy balansuja.

Cytatze SK musi sie pojawic w temacie o TK

LOL byl taki moment ze sie pojawil i tyle,zreszta pojawili sie tam tez DA i Pal bo robilem porownania fullbuffed tankow ze roznice miedzy HP sa dosc male a w P.def spore.

Cytato elfach pedalach mowilem?

Geje nie pedaly,pedaly to ma rower.

Que

ryltar jeszcze niechce mi sie czytac niektorych postow twojego giermka (devo). A z tymi cytatami moglbys dac sobie luzu bo chodzilo mi raczej o to, ze to wszystko pojawia sie do znudzenia w roznych tematach, a nie o to ze to nieprawda. A o piciu mnie rozbawilo bo to wlasnie ty zachowujesz sie jakbys pierwszy raz butelke do mordy wsadzil i jak chlopiec z podstawowki mowil "oj jestem pijany, znoscie mnie znoscie bo mam bombe". Poprosze bana.

Dev

giermka ? lol to on jest moim giermkiem w krucjacie przeciwko elfom i kamaelom ...

MonT

Ryltar

Cytatryltar jeszcze niechce mi sie czytac niektorych postow twojego giermka (devo)

Ja to nazywam Pr0 Duetem :P

CytatA o piciu mnie rozbawilo bo to wlasnie ty zachowujesz sie jakbys pierwszy raz butelke do mordy wsadzil i jak chlopiec z podstawowki mowil "oj jestem pijany, znoscie mnie znoscie bo mam bombe".

Ja biore butelke a ty co bierzesz do mordy ^^?
A nikomu nie kaze mnie znosic tylko ludzie sie przywyczaili ze jestem "czasem" nawalony jak cos pisze...wiesz pijany prawde ci powie ^^

Dev

wiecie jaka jest roznica w skilach ryla jak gra pijany i trzezwy ? :D

MonT

Pijany nie wyklina jak leży?=)

Marc1n

Taka różnica, że trzeźwy nie gra w L2, bo wie, że by n00bił i nie miałby się jak wytłumaczyć, a tak mówi, że jest najebany i załatwiona wymówka :D
HATE ME MOAR!

Mosar

Do kogoś tam kilka postów wyżej... Weźcie już skończe z tymi elfami gejami, każdy już o tym wie i trudno... Tak samo można by mówić o Humanach Mysticach :P

Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

Dev

Elfy to geje !!! Wyjątki: SPS, ES, TK, SWS, SR, PW, EE ...

eLitte

Najbardziej gejowska postac to ( w tym secie ofc ):

ale female de mystic w dc robe to juz w ogóle ....

Ryltar

Cytatale female de mystic w dc robe to juz w ogóle ....

Ta w DC to jest jakis N/C :D

Chociaz elfy i ich "kosmodyski" mnie klada :D

Dobra 14 i rozpoczal sie zaklad:
CytatElfy to geje !!! Wyjątki: SPS, ES, TK, SWS, SR, PW, EE ...
CytatDo kogoś tam kilka postów wyżej... Weźcie już skończe z tymi elfami gejami, każdy już o tym wie i trudno...

Macie racje !!!

Omg to bedzie trudny tydzien :D

CytatNajbardziej gejowska postac to ( w tym secie ofc ):

Ale babka wyglada genialnie w tym i w BW robe ^^

Malik

Najgenialniej wygląda Mroczny Elf w Dark Crystal ciężkim. Według mnie to najpiękniejsza zbroja w L2 dla Mroczniaków (z tego względu biegam teraz w Dc jako Tancerz :P )

Pozdrowienia for All...