Critical Error.. dziwne ! plz help

Zaczęty przez Fynd, Czerwiec 11, 2007, 12:20:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fynd

Mam podobny problem mianowicie taki:
Posiadam dwie postacie jedna na 43 lvl... a druga na 15 chyba... problem jest tego typu ze moge wejsc na postac z tym 15 lvl... oraz tworzyc nowe postacie.. ale na tą z wyższym lvl-em... nie moge...  czyli wyskakuje nasz kolega Critical Error ,bardzo dziwne... Brałem oczywiscie pod uwage.. że moge miec bana..ale to bym miał chyba na wszystko  :o :shock:? ten critical wyskoczył mi w drodze hunters Vilage do Aden

Wiec zmieniłem server na którym dobiłem 50 lvl... i wybrałem sie tą samą drogą z hunters do Aden...K**** mac  :shock:
w podobnym miejscu znowu critical... i juz nie moge wejsc na tą wyłącznie postać

Już sam nie wiem czy jak zawsze dobije jakis wyższy lvl czy ta droga jest jakaś przeklęta  :D

Czemu sie tak dzieje tylko z jedną postacią i tylko na wyższym lvl  :o

Bardzo prosze o pomoc  :)

Jigga

sproboj przeinstalowac l2

tez cos takiego mialem i pelne usuniecie l2 z dysku a potem ponowne zainstalowanie go pomoglo...

PS:ten blad wyskakuje Ci za kazdym razem kiedy chcesz wejsc an tego chara?

Fynd

Przeistalowałem gre...ale nie robiłem formata komputera... błąd wyskakuje mi jedynie na jednej postaci...  :otak to moge wejsc.. może format pomoże  :D

Soulern

bynajmniej.

Tekstury są zwalone na serwerze. Muszisz poprościć GMa o przeniesienie twojej postaci w inne miejsce. Innymi słowy to ujmując, tak, ta droga jest przeklęta ^^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel