cała prawda o abyssie XD

Zaczęty przez butcher2712, Czerwiec 03, 2007, 11:57:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

butcher2712

mam pytania jak zwykle ;o :
1. możecie mi napisać sposoby uzyskania na abyss x300 S gradeow? (armorow i broni)
- wiem ze jeden to mozna kupic recipe od ludzi a inne :O ??
2. gdzie jest blacksmith of mamoon?? BLACKSMITH nie np.trader xD
3. czy mozecie mi napisac matsy jakie sa apotrzebne do zrobienia monocli??, zebym wiedzial co wylawiac / kupowac ;D
4. kiedy mozna kupowac itemki(okulatki itp od clann halii, jak to sprawdzic kiedy sa otwarte??

bula

Cytatmożecie mi napisać sposoby uzyskania na abyss x300 S gradeow? (armorow i broni)

kupic recki od ludzi/isc na RB i liczyc na szczescie ze wypadnie ci to czego potrzebujesz, a potem crafcic...innego wyjscia nie ma....no chyba ze dotacja....

blacksmith of mammon pojawia sie LOSOWO w katakumbach lub nekropoliach gdzie na forum bylo napisane w podklejonym teamcie...
Cytat
4. kiedy mozna kupowac itemki(okulatki itp od clann halii, jak to sprawdzic kiedy sa otwarte??

eee...wybacz ale nei bardzo rozumiem...kiedy clan hall jest otwarty?caly czas jezeli jestes czlonkiem klanu ktory posiada clan hall...

butcher2712

dzieki ale jak dostac monocle!?? wszyscy pisza lowic matsy, ale jakie :O??!! napiszcie mi co musze meic by to zlozyc?
bo w clan hall nie kupie, quest na uszy krolicze jest zablokowany na abyss, wiec zostal tylko craft. napiszcie wszsytkie itemy to poszukam. aha i czy receip jest potrzebny?? (a jesli tak to skad go wziac bo chyba zlowic to nie bardzo xD)

[czesiu]

jezeli chcesz recke s grade to tak jak bula muwil lub idziesz doimperial tomb biezesz questa od ducha na relikty zbierasz 1000 reliktow i 4 goblet z haslishi i masz recke s grade . matsy mozesz uzyskac poprzez chodzenie na halishie ( four supulchers ) biezesz questa od ducha i wchodzisz dosrodka4s zpalnym party . z mobow dropiac ci sie "seled box" z tych boxow masz szanmse wydropic podstawowe matsy jak i s grade maty , i kase jest tez szansa wydropienia enchantow .

butcher2712

dzięki nareszcie konkretnie mi pomogłeś! dzięki :D, ale jeszcze jedno pytanie - jakie DOKŁADNIE matsy są potrzebne do  monocle ??

Reina

150 shuny fish gem
300 fish gem
20 monocle parts
recka, do kupienia w ch, tylko, jesli to ch twojego klanu (ew. popros o kupienie w ch  swoim kolege) do tego nie w kazdym ch sa wszystkie/takie same recki, wiec musisz poszukac
recka jest jak dwarven craft =<6lvl, czyli zapisujesz w ksiazce i nie potrzebujesz nastepnych do craftu, crafcic moze kazdy, tylko trza miec odpowiedni lvl (sprawdz w zakladce skilli jaki masz lvl i porownaj do lvlu napisanego na recce)

jesli ci pomoglem, kliknij w "zglos do moderatora" na dole po lewej na moim poscie ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

butcher2712

mam jeszcze inne pytania :D 
1. jakie są nagrody po skończeniu "alliance with varka silenos" 5 lvl ??? i co one dają?
2. czy na abyssie bardziej sie opłaca ulepszac bron a grade (np Botm) czy lepiej isc w strone s grade?
chodzi o to czy będe też mógł wymiatac z a gradem
3. czy tu na forum istnieje jakis ziomek co ma clanhall - jego klan. i czy mi mógłby mi coś kupic z niego xD? gram na abyss x300. napiszcie mi na priv

bula

Ad.3 na tym forum nie ma takiego kogos :D chociaz....Boomer jakis klan z Burning Legion ma CH?

Boomer

AD 1 Jak zrobisz 5 lvl ally i ubijesz Rb to potem chyba jest quest na pieniądze w Varka/Ketra Shopie za to kupujesz recki i party na S Grade armory

AD 2 jeżeli nie masz dobrego klanu to lepiej ulepszaj bronie A, a A Gradem jaknajbardziej możesz wymiatać nawet Homkiem +16 dużo zdziałasz....

AD3 Z Buringów raczej nikt nie ma CH nam sie nie udało wylicytować, Karma ma Innadril a Orbitale Oren(chociaż gdyby nasz CL szybciej doszedł byłby nasz :D), więc nie licytują a reszta bardziej jest skupiona na pomocy ally i Good Company Team, przy podziale zamków, więc większość kasy przeznaczają na sprzęty, boss jewelly itp

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

butcher2712

dzięki - do was leci jeszcze więcej pytań :D :
1. jak np zenczantowac na plus 20 botma? skoro od 3 jest ryzyko peknięcia, wiec jak ludzie uzyskuja tak wysokie enchanty?
2. na bron s grade jest tylko jeden sposob zeby dostrac recki ? - quest u imperial tomb albo od ludzi kupic?, bo spoilerom tez wypada???
3. napiszcie mi swoje nicki postaci to ja was dodam do friends to se pogadamy xD.
4. a ktorą bron z S grade wybrac jakby coś ??, nazwe mi napiszcie ktora ma najw. m atack i jest dla OL najlepsza ;D

bula

1. dotacja...
2. tak spoilerom tez(chyba :D )...
3. moj nick juz masz...
4. jest tylko jedna....Arcana Mace...

Dev

Nie na 100% jedne klan z burning ma CH bo lowca mi pokazywał anwet ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

[czesiu]

karma2 do któr naleze ma ch w gludio i mielismy zamek lecz stracilis my  go na ostatnim siege w  sobote gdyż atakowalo nas 15 klanow  wtym 7 thule i inne noobowe i buisnes clan . a my bronilismy w 3 klany xD bylo nie zle dochodzili i padali ale podeszli do spawna i bylopo nas . teraz nie mamy zamku lecz ch jest . o i apropo invitujemy do klane ludzi nobless (subclass) któr gadajapo angielsku

Dev

nieco przypomnialo mi to epicka walke Invisible alliance, bronili dion na offie. ^^  Polecam ten filmik :)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

mmm....35 do 8 ? :) Excellion ftw...

Ameno

Do ludzi z BurningLegion. Z jakim klanem macie największą wojne? Tzn. z kto wam sprawia najwieksze problemy^^? Chce być w opozycji i nawalać w BL, to tak sobie szukam porządnego klanu antyBL xD

Pozdr,
Ameno :)

bula

idz do Aggr/EGO ich nikt nie lubi wiec BL pewnie tez...

Boomer

Całe Burning Legion +Good Company Team ma wary z Ally:Egoism,Hard Clan,off Aggr i Thule- więc jak chcesz to idź ale najpierw podszkol rosyjski :P

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

bula

no mowilem....EGO/Aggr i o Thule zapomnialem(tez cioty^^nie chcieli przyjac wara od Deva :P )

.vandal

Cytat: [czesiu] w Czerwiec 11, 2007, 11:19:22 AM
o i apropo invitujemy do klane ludzi nobless (subclass) któr gadajapo angielsku
Polskiego nie znacie a za angielski się bierzecie. :oops:

Ryltar

Ja nie znam Hiszpanskiego a biore sie za Japonski...

butcher2712

Ja Japońskiego ucze się od 1 roku, niemca 6 lat, anglika 11 lat. :D. Jestem fajny :D. Nie no Ryltar powodzenia ci życzę. :D, czesiu żałosny jest twój polski.

primabolan

Cytat: [czesiu] w Czerwiec 11, 2007, 11:19:22 AM
o i apropo invitujemy do klane ludzi nobless (subclass) któr gadajapo angielsku
jak to przeczytalem to normalnie "warrateibe okure" :D
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

[czesiu]

Cytat: Boomer w Czerwiec 11, 2007, 10:21:55 PM
Całe Burning Legion +Good Company Team ma wary z Ally:Egoism,Hard Clan,off Aggr i Thule- więc jak chcesz to idź ale najpierw podszkol rosyjski :P
BL aktualnie mamy jakies 30 warow : aggr , thule ( z ego mamy pokuj boja sie thuli dolanczaja do naszej elity) .  jeszcze tam jakies noobowe klany jak buisnes clan i ogulnie z funally .