Plainswalker [PW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:32:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: echoes w Maj 23, 2007, 04:31:40 PM
mam dzisiaj wybitnie zly dzien ^^ sora za czepianie sie :D
kamien tez czlowiek ryl :P

Ale kamien by nie zakladal nowego tematu ^^

Chmiel007

prześledizłem całe 13 stron. Czyli ktoś mi może powiedzieć czy Plainswalker jest dobry tylko na luczników i magików a mniej na warriorów w PvP??

pozdrawiam

bula

na warriorow kazdy dagger jest mniej skuteczny niz np na magow

Chmiel007

napiszcie mi prosze najlepsze sety B i A grade?
Doom light i DC light?

Marc1n

To samo co u AW.
B-grade:
Doom Light
A-grade
DC Light or Majestic Light
HATE ME MOAR!

Ameno

A bron A grade pod PvP?

echoes

soul separator z critical dammage :)

Chmiel007

a czemu nie z Focusem??

Ryltar

Bo crit.dmg daje ci wiekszy dmg z blowow.

Truskawka

Cytat: Chmiel007 w Czerwiec 15, 2007, 09:37:34 PM
a czemu nie z Focusem??
focus jest dobry tylko do pve, a ponieważ pvp jest ciekawsze i ważniejsze to broń pvp > broń pve :)

Marc1n

No nie mówicie ludziom, że jest ciekawsze i wazniejsze. IMHO już bardzo naciągając w PVP można zaczynąc się bawić od A-grade exprertise. Czyli właśnie od lvlu ok. 61+. Co z tego, że będzie miał 40 i ustawienia pod pvp, jak mu nawali 50 w nastawach maxymalnie do PvE :P :?:
HATE ME MOAR!

Chmiel007

to napiszcie mi taktyki jak zabijać łuczników na PvP. Możecie też magów a na końcu warriorów:) pozdro  :D :D :D :D :D

Truskawka

Cytat: Marc1n w Czerwiec 16, 2007, 08:02:30 AM
No nie mówicie ludziom, że jest ciekawsze i wazniejsze. IMHO już bardzo naciągając w PVP można zaczynąc się bawić od A-grade exprertise. Czyli właśnie od lvlu ok. 61+. Co z tego, że będzie miał 40 i ustawienia pod pvp, jak mu nawali 50 w nastawach maxymalnie do PvE :P :?:
Mów co chcesz ja już podczas questów 1-10 nabijam pvp a jeśli nie chcą to pk bo bez tego nie przeżyłbym godziny grindu nerwowo lub innymi słowy padł bym z nudów.
Dlatego właśnie noszę:
C- Crystal Dagger  (Critical Damage)
B- Demon's Sword  (Critical Damage)
A- Soul Separator  (Critical Damage)
a str gimpuje już na 40lv :P i wbrew temu co się może wydawać expiąc w party pod dobrym supportem wcale tego tak nie czuć :wink:

Marc1n

Bardzo emocjonujące są pvp na levelach 1-10 :P
No cóż, patrze z pryzmatu, że wszyscy moi enemy są 70+ i tak to nic nie pomoże i tak ;) Czy bede mial na 50levelu set pvp, czy pve to i tak bym dostal i tak ;)
HATE ME MOAR!

Truskawka

Cytat: Marc1n w Czerwiec 16, 2007, 09:15:36 AM
Bardzo emocjonujące są pvp na levelach 1-10 :P
No cóż, patrze z pryzmatu, że wszyscy moi enemy są 70+ i tak to nic nie pomoże i tak ;) Czy bede mial na 50levelu set pvp, czy pve to i tak bym dostal i tak ;)
To znajdźcie sobie równorzędnych sparing partnerów :P

Marc1n

Trzeba levelować, a nie robić śmieszne pvp.
HATE ME MOAR!

Truskawka

A tam od razu śmieszne :P fakt faktem mniej ekscytujące niż end game ale zaprawiać w boju nasze pixelowe ja trzeba od najmłodszych lat :)

Marc1n

Ale nie ma co się rwać z motyką na słońce, albo robić wies flagująć się na n00bach, żeby tylko sobie nabić pkt. pvp. Akademia i tak nie ma wojen, wiec do 40stego i tak wypadałoby levelować bezkonfiktowo ;)
HATE ME MOAR!

Truskawka

Cytat: Marc1n w Czerwiec 16, 2007, 10:07:58 AM
Ale nie ma co się rwać z motyką na słońce, albo robić wies flagująć się na n00bach, żeby tylko sobie nabić pkt. pvp. Akademia i tak nie ma wojen, wiec do 40stego i tak wypadałoby levelować bezkonfiktowo ;)
No i tu właśnie wychodzi kolejna różnica priv a off :P f*ck akademia :oops: expić i zabijać wszystko co się spotka na spocie to jest priv  :)

Marc1n

To jest brak poszanowania innych graczy. Wrogowie są do zabijania, a nie n00by co nie widzieli gdzie expić i weszli Ci w drogie, albo niechcąco się sflagowali.
HATE ME MOAR!

Truskawka

Cytat: Marc1n w Czerwiec 16, 2007, 10:31:14 AM
To jest brak poszanowania innych graczy. Wrogowie są do zabijania, a nie n00by co nie widzieli gdzie expić i weszli Ci w drogie, albo niechcąco się sflagowali.
Dlaczego nooby :?: expią na tym samym spocie co ja tzn że maja +/- ten sam lv więc można sobie powalczyć, a w nieumyślne flagowanie jakoś nie wieże...

Marc1n

No ale jak to pvp wywołujesz :?: Pytasz się cały czas np. "Hi. Do u want pvp?" Bo kurde zawsze, zawsze jak na privach grałem, to gościo da kilka strzałów, nie mam HP i pół CP  tylko "??????"
Postać trzeba wylevelować, bo jest żal.pl a nie granie. Zresztą, mnie tak wszechobecne niezbalansowanie C4 raziło, że całe niby C4 privowe przegrałem Bishopem, bo bym się wkurzał. Nie wyważona gospodarka i dropienie wszystkiego związanego z Jewelami + overpowered nukerów = naprawde supcio pykanie.
HATE ME MOAR!

Elitper

na c5  pw ma jakies szanse z magami ? czy znowu pada tak samo jak na c4? jaki ste jaka taktyka jak da rede wygrac

Truskawka

PW w c4 i c5 to kosiarz na magów a w IL jest ponoć jeszcze lepiej

Elitper

lol na c4 to nawet nie dobiega o.o sleep nuka sleep nuka slow sleep nuka itp nic magom nie robil a na c5?