Co waszym zdaniem w l2 powinno byc "inaczej"

Zaczęty przez Bled, Luty 07, 2007, 07:50:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

marc1n a skad masz takie info na temat tych kąt?

Ryltar

Marc1n

Bled poczytaj strone NCsoftu to się dowiesz :)
HATE ME MOAR!

jawron

Co do abonamentu - każdy nowy dodatek w GW trzeba na nowo kupować, albo się tłuc na starym, już nierozwijanym. Żeby mieć zawsze najnowszą wersję, trzeba co pół roku za nią płacić (więc to się mniej - więcej wyrównuje, chociaż i tak l2 chyba jest droższe)

Co do samej mechaniki gry - zmieniłbym sposób działania Hate u tanków (nie tylko jako chwilowy detarget. Po prostu jak wejdzie, to nie możesz zmienić przez pewien czas targetu, dajmy na to 10s. Wtedy tanki naprawdę zaczęły by coś znaczyć, bo teraz, to jak ktoś się ogarnia, to nawet nie draśnie tanka).
wannabe
]|[

Ryltar

Cytat(nie tylko jako chwilowy detarget. Po prostu jak wejdzie, to nie możesz zmienić przez pewien czas targetu, dajmy na to 10s. Wtedy tanki naprawdę zaczęły by coś znaczyć, bo teraz, to jak ktoś się ogarnia, to nawet nie draśnie tanka).

10 sekund to jest przegiencie.Ja bym dal max 2 sekundy(to jest dosc duzo).

jawron

Ale to i tak by było lepsze od tego, co np widziałem na filmiku Aeze z któregoś siege - wbił się w środek tłumu, zaczął spamować hate i całe gwno z tego było. W przy zmienionym hate zaczęło by to w końcu coś znaczyć.

Ile ma trwać - zawsze można by to wyregulować.
wannabe
]|[

Yasiu

Cytat: Ryltar w Czerwiec 18, 2007, 06:45:15 PM
Cytat(nie tylko jako chwilowy detarget. Po prostu jak wejdzie, to nie możesz zmienić przez pewien czas targetu, dajmy na to 10s. Wtedy tanki naprawdę zaczęły by coś znaczyć, bo teraz, to jak ktoś się ogarnia, to nawet nie draśnie tanka).

10 sekund to jest przegiencie.Ja bym dal max 2 sekundy(to jest dosc duzo).

Agro, ciul, agro ciul, agro, ciul i leżysz  (Tych agrów i ciuli trochę więcej xD)
Tank by był nie.do.wy.je.ba.nia, bo ten drugi, jakbyś dobrze rozegrał, w ogóle by się nie mógł ruszać :P
And I, I do not dare deny
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
And why do I deserve to die
I'm dominated by
This animal thats locked up inside

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Ryltar

Ta 10 sekund przez ktore nie mozna zrobic retarget to z deka z a duzo no nie :P

Yasiu

Cytat: primabolan w Czerwiec 21, 2007, 01:13:27 AM
ok ok nie nadazam...co to znaczy"ciul"????
Ciul, chodzi o hit :D

Pisze że nawet jakby trwalo to 2 sec to taki tank by byl pro, bo co hit by walil agro i nuker by nie mial kiedy nukować :D. Co prawda mp by mu się skończylło ale wtedy już ta druga osoba by straciła sporo cp i hp :P

Edit: no chyba że byś miał tą super ownerowo pro postać z kosmicznym dmg jaką jest TK (taki pedałek a najlepszy tank jeśli chodzi o tankowanie :P)

Co ja bym zmienił?
Wyje.bał bym TK i dodał nową klase u orków :P oczywiście tanka :D. Taki orkowy tank z takim hp by był nie dozabicia xD

A i bym zrobił żeby BD mógł dancować z 2h swordem :D:D:D i miał skile na light armor (no i na heavy tyż).
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
I'm dominated by

Ryltar

2 sekundy to jest bardzo malo a Hate nie zawsze wchodzi :P

Yasiu

Oj edytowałem a ty już odpisałeś :P

Cytat: Ryltar w Czerwiec 21, 2007, 11:18:21 AM
Hate nie zawsze wchodzi :P
A no właśnie xD

Edit: lol, ale ze mnie noob. Przecież bd po 2 profie w ogóle nie rozwija już skili na armora :P
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
I'm dominated by

Dev

nie wystarczy ci destro na guts z parry stance ? 3,6k p def i mozesz sie ruszac ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Yasiu

The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
I'm dominated by

Skrzat

Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Profesor

a ja bym dodał moduł który by wywalał z gry idiotów którzy na wejście stwierdzają że "taka i taka klasa jest do dupy bo nie umiem niom grac, taki TK jest do dupyyyyy i w ogóle lmao" bo debilizm nabyty trzeba tępić :P

Yasiu

Cytat: profesor w Czerwiec 21, 2007, 07:28:06 PM
a ja bym dodał moduł który by wywalał z gry idiotów którzy na wejście stwierdzają że "taka i taka klasa jest do dupy bo nie umiem niom grac, taki TK jest do dupyyyyy i w ogóle lmao" bo debilizm nabyty trzeba tępić :P

czy ja gdzieś napisałem że tk jest do dupy?

Cytat: Yumiko w Czerwiec 21, 2007, 11:13:43 AM

TK (taki pedałek a najlepszy tank jeśli chodzi o tankowanie)

Napisałem tylko że jest pedałem :P

Osobiście uważam że tk to bardzo dobra postać ale nie będe nią grał bo mi się nie podoba z wyglądu  :oops:

Jak w każdych grach lubiłem elfów, tak w l2 ich nie mogę znieść. Chłopy wyglądaja jak pedały, a laski jak anorektyczki (jedynie w maju jako tako), a jak włoży bw... no comments
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
I'm dominated by

Profesor

Cytat: Yumiko w Czerwiec 21, 2007, 07:53:21 PM

a ja gdzieś napisałem, że to Ty tak napisałeś? o.O :P ale wywalić to byś go chciał nie? :P

Ryltar

CytatOsobiście uważam że tk to bardzo dobra postać ale nie będe nią grał bo mi się nie podoba z wyglądu  Embarassed

Jak w każdych grach lubiłem elfów, tak w l2 ich nie mogę znieść

Polubimy sie,masz chlopaka ^^?

bula

ekhm... Ryl popatrz ponizej nicka Yumiko w drugiej linijce od gory jest taki niebieski znaczek :P

Yasiu

Yumiko dlatego bo mialem taki nick w grze i zarejestrowalem sie wtedy tylko po to zeby napisac cos do kumpla na tym takim czaciku co juz go nie ma :D. No a teraz se tu wbijam i konto zostalo :P (z takim nickiem xD)

Edit: o Kur ale jestem bystrzak. Napiszę do saladina, może jak go ładnie poproszę to mi zmieni xD (Chociaż wątpie.)

Cytat: profesor w Czerwiec 21, 2007, 09:38:04 PM
Cytat: Yumiko w Czerwiec 21, 2007, 07:53:21 PM

a ja gdzieś napisałem, że to Ty tak napisałeś? o.O :P ale wywalić to byś go chciał nie? :P

Nie chciał bym wywalić tylko zmienić ich wygląd, bo co to za gra rpg (mmorpg) bez elfów? :P
Nie mam nic do ich twarzy czy coś, tylko najbardziej chodzi mi o to jak się ubierają xD. To już ja się lepiej ubieram (lol, te elfy spadły aż tak nisko?  :shock:) :D
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
I'm dominated by

Profesor

Cytat: Yumiko w Czerwiec 21, 2007, 11:13:43 AM

Co ja bym zmienił?
Wyje.bał bym TK i dodał nową klase u orków

o.O a to co znaczy? to jakiś szyfr? :P

Ryltar

Cytat: bula w Czerwiec 21, 2007, 10:54:55 PM
ekhm... Ryl popatrz ponizej nicka Yumiko w drugiej linijce od gory jest taki niebieski znaczek :P

Ja widze przeciez :P