Domena lineage2.bo.pl nie działa!

Zaczęty przez Shen, Czerwiec 18, 2007, 03:27:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

jak wpisuje adres strony http://lineage2.bo.pl/ to mnie przekierowuje na  http://video.clubzone.pl/ , co jest ?  :o   

Septim

mnie też przerzuca na ta stronę,

Beyond VodkaDrinker - Bladedancer 66
FRANZ xxx - Wind Raider 7x - sold
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHy LGA775 BOX @ 3,5GHz
Płyta główna: ASUS P5E3 IX38 SOCKET 775
Karta graficzna: GAINWARD GeForce 9600GT 512MB DDR3/ 256bit  800/2100
RAM: GOODRAM DDR3 2x1GB PC1333 CL9
Dysk twardy: WD CAVIAR 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE
Obudowa: CoolerMaster - ELITE 330 BLACK-SILVER
Zasilacz: FORTRON (FSP400-GLN) 12CM ACTIV PFC
Monitor: HP L1906 19''

serdel

bula

SilverBlade

WTF ze stroną "lineage2.bo.pl", bo podany link "lineage2.com.pl" przenosi na forum ???

Xyber

Mnie też przerzuca! Czyżby jakiś H@Xi0r. Pogadajcie z administratorami tamtej strony i dowiemy się o co kaman

serdel

Strony na razie nie ma, bedzie jak wroci, macie czas pogadac na forum :)

TeDeI

A droga wiedzie w przód i w przód,
Choć zaczęła się tuż za progiem -
I w dal przede mną mknie na wschód,
A ja wciąż za nią - tak jak mogę...
Skorymi stopy za nią w ślad -
Aż w szerszą się rozpłynie drogę,
Gdzie strumień licznych dróg już wpadł...
A potem dokąd? - rzec nie mogę.

tasiorex

Spotkalem sie kiedys z podobna sytuacja gdy admin pewnej gry MMORPG zrobil ze gdy wchodzilo sie na strone serwera przenosilo wtedy na strone sponsora w ten sposob strona sponsora miala ogromna liczbe odwiedzin. No generalnie wtedy chodzilo o pieniadze, nie twierdze ze jest podobnie teraz, poprostu tak sobie przypomnialem tamta sytuacje ktora wygladala podobnie :p.

Xyber

Cytat: tasiorex w Czerwiec 18, 2007, 07:02:42 PM
Spotkalem sie kiedys z podobna sytuacja gdy admin pewnej gry MMORPG zrobil ze gdy wchodzilo sie na strone serwera przenosilo wtedy na strone sponsora w ten sposob strona sponsora miala ogromna liczbe odwiedzin. No generalnie wtedy chodzilo o pieniadze, nie twierdze ze jest podobnie teraz, poprostu tak sobie przypomnialem tamta sytuacje ktora wygladala podobnie :p.

Strona miała alias bo.pl czyli "Sponsorem" jest www.bo.pl :P

Ameno

Ale wejdź sobie na bo.pl i tam w rubryce polecane strony jest ten syf clubzone :/

Dohid

Spokojnie. Strona jest w trakcie przenoszenia na nowy adres. Wkrótce wszystko wróci do normy i zacznie funkcjonować lineage2.com.pl .

Saladin

Sponsor stwierdził że zrobi nas w konia. Wszystkich. Bez słowa przekierował domene.
Postaram się jak najszybciej przywrócić strone pod adresem lineage2.com.pl
Nie udzielam pomocy przez PM...

Per-Aa

Witam,

Możesz się dowiedzieć, dlaczego bo.pl zamknęło.

Contact me on MSN: [email protected]

Myśle, że nie stać cię na zignorowanie tej prośby.

Masz 24 godziny na nawiązanie kontaktu.

Pozdrawiam,

Per-Aa

Xyber

Cytat: Per-Aa w Czerwiec 19, 2007, 04:39:54 PM
Witam,

Możesz się dowiedzieć, dlaczego bo.pl zamknęło.

Contact me on MSN: [email protected]

Myśle, że nie stać cię na zignorowanie tej prośby.

Masz 24 godziny na nawiązanie kontaktu.

Pozdrawiam,

Per-Aa

LOL  :shock: WTF?

serdel

Troche kultury panowie.

+1 warn dla Shen'a

Moze nie lubicie Pana Per-Aa, jednak uwazam ze nalezy zachowac troche kultury, a nie wypisywac wyzwiska jak jakas cholota. Korzystajac z naszego forum stajecie sie jego spolecznoscia, a przez takie zachowanie narazacie nasza strone, a przede wszystkim samego Saladina. Dziekuje

Maślan

heh pewnie mu przeszkadza żę Sal postawi własny serw albo np coraz więcej ludu przybywa na forum

Serdel: Nie interesuje mnie to. To jest info do Saladina, nie musicie tego komentowac.

Saladin

Jutro już cała strona będzie dostępna wraz z nowym engine pod adresem lineage2.com.pl.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Shen

Cytat: serdel w Czerwiec 19, 2007, 11:05:27 PM
Troche kultury panowie.

+1 warn dla Shen'a

troche mnie ponioslo , moj blad  :_delf_5_3:

Tyr

Cytat: serdel w Czerwiec 19, 2007, 11:05:27 PM
Troche kultury panowie.

+1 warn dla Shen'a

Moze nie lubicie Pana Per-Aa, jednak uwazam ze nalezy zachowac troche kultury, a nie wypisywac wyzwiska jak jakas cholota. Korzystajac z naszego forum stajecie sie jego spolecznoscia, a przez takie zachowanie narazacie nasza strone, a przede wszystkim samego Saladina. Dziekuje

Loz ale nie kasuj moich postów Bejbe :)

Serdel: W Twoim wypadku to i tak bez roznicy, bo Twoje posty nie wnosza nic do tego tematu.
Lineage 2 Classic EU

arataus

Per-Aa napisał:

to strona o piratach - niebawem poleci calkiem

źródło:
http://www.mmorpger.pl/vb/showthread.php?t=6852

barbarian

To, co sie dzieje ze strona, dotyczy nas wszystkich, korzystajacych z niej. Jesli Per-Aa napisal posta na forum, zamiast wyslac prywatna wiadomosc do Saladina, to swiadczy o tym, ze wszyscy mieli ta wiadomosc zobaczyc.

Jesli sie myle i post Per-Aa byl osobisty - to moze powiadomic Saladina (w tej chwili nieaktualne, bo niewatpliwie przeczytal wypowiedz Per-Aa) i usunac wszystkie posty, wlacznie z tym od Per-Aa?

SirZaksus

Cytat: Saladin w Czerwiec 19, 2007, 11:58:03 PM
Jutro już cała strona będzie dostępna wraz z nowym engine pod adresem lineage2.com.pl.
Poczekalem do "jutra" czyli dzis i nic.... :shock:

fedur

ludzie dajcie spokoj... przeniesnie strony to nie jest tylko pstrykniecie palcem, co moze Saladin mial wstac o 6 nad ranem i robic strone ... jest zycie, koniec roku szkolnego, milosc, lato, slonce, piwo, czekoladka, kobiety i jeszcze 41984 ciekawszych rzeczy wiec badzcie wyrozumiali bo i tak nie macie na Saladina co narzekac bo stara sie jak moze, a co najwazniejsze wychodzi mu to!

Inidriel

poza tym dzień jeszcze nie minął... To nie taka prosta sprawa chłopie. Na tę chwilę poczytaj forum jak chcesz się czegoś dowiedzieć o L2.