Domena lineage2.bo.pl nie działa!

Zaczęty przez Shen, Czerwiec 18, 2007, 03:27:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

arataus

mnie nie chodzi o to czy strona wstanie czy nie, tylko o to ze Pan Per-Aa jest adminem oficjalnego, polskiego forum o L2 i walczy z piractwem. teraz wziol sobie na cel strone lineage2.bo.pl, jak sie bardzo postara to nawet forum nam zamkna i nici z serwera, na ktory tak czekamy

Shen

jedyne do czego by sie mogl doczepic to server ktorego jeszcze nie ma :mrgreen:

btw polska mentalnosc, komus cos lepiej wychodzi to trzeba mu dowalic

Truskawka

Cytat: arataus w Czerwiec 20, 2007, 02:58:04 PM
Pan Per-Aa jest adminem oficjalnego, polskiego forum o L2
Tego forum którego nikt nie odwiedza bo nawet gracze offa wolą przyjść tutaj pogadać z graczami z DN niż z nimi? :P

Saladin

Strona jest już gotowa - czekam tylko na mail od providera że ustawili mi jedna opcje w php'ie.
Co do pana Per-Aa: na gg probował mi grozić zamknięciem strony, gdyż na forum któryś z userów opublikował jego poradnik i podpisał się pod nim - śmiech na sali. Taki poradnik gdy mnie ktoś poinformuje mogę usunąć, ale jak nikt mi nic nie mówi to sry - nie moja brożka - nie odpowiadam za to co użytkownicy piszą na forum.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Mati_888

:o :o :o Czyli wychodzi na to że jeśli na jakimś forum na necie uczymy się strzelać z podróbek jakieś wiatrówki to jest to nielegalne, bo musimy uczyć się z orginału xD Holernie mądre to xD Swoją drogą.... Co to za różnica czy będziemy pisać na jego forum o pirackich serwach czy na naszym... powiedział bym coś jeszcze ale nie chce nikogo obrażać....

---------------------------------------------------------------

"Myśle, że nie stać cię na zignorowanie tej prośby."

Kurde.... To holernie droga ta prośba.....
Abyss x3 :

Matiks - BH

Saladin

Nie o to chodzi. On sugerował że cała strona kradnie od niego treści i na dodatek na tym zarabia, a treść z jego strony opublikował w swoim temacie jeden z użytkowników.
Ponoć jest ich na forum cała masa, lecz nie uzyskałem od niego linków do tych tekstów bym mógł je usunąć. Sam już nie wiem czego on chciał...

serdel

Pod kazdym z poradnikow jest podpisany prawdziwy autor, a nie osoba ktora go wkleiła.

Mati_888

Niestety... Nie "jest" tylko "powinien być"....

Saladin : Jeśli masz gdzieś na forum napisane "Administrator strony nie jest odpowiedzialny za treść wiadomości napisanyej przez użytkownika" to masz spokój.... Ale jeśli nie....
Abyss x3 :

Matiks - BH

Thaald

Jezusie przenajswietszy...nowy wyglad strony jest kompletnie do kitu wedlug mnie...nie da sie wrocic do starego DOBREGO i funkcjonalnego wygladu?

FullMetal Alchemist fan

serdel

Mi tam sie podoba, szybko sie wczytuje ;]

SirZaksus

Powiem krótko....idiotycznie to teraz wyglada... Ja juz nie potrzebuje info z tej strony bo juz dosc dlugo gram w L2, ale tz. n00bwe korzystaja || prosze zmiencie na stary wyglad ;]

Xyber

Powróćcie do starego wyglądu bo ten jest bee :P

serdel

Tak samo mowili o nowym systemie forum, a teraz kazdy sie przywyczail i nie narzekacie.

JohnyBravo

mi sie podoba...zwlaszcza toplista serwerow jest lepiej zrobiona

Materid

Mi tez sie podoba, nowy wyglad jest owiele lepszy i bardziej przejrzysty ... GRATKI GRATKI Saladin swietna robota...
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Saladin

Proszę testować nowy system i wszystkie błędy zgłaszać mua. Strona może mieć błędy bo została skończona w dużym pośpiechu.

Co do wyglądu: jest dużo bardziej funkcjonalny, przyzwyczaicie się. Muszę go jeszcze przystosować, by we wszystkich przeglądarkach pojawiał się tak samo. póki co polecam FF.

Inidriel

Przy prezentacjach , np. Daggerów dobrze by było usunąć emotki, które były użyte na forum ( 'Razz' to chyba - :P ) bo dziwnie to wygląda.

bula

hm...strona jest po prostu inna...tak jak powiedzial serdel do strony tez sie przyzwyczaimy :D (jak byla zmiana forum to mi sie nie podobalo, a teraz na inne bym nie zamienil :P )

Saladin

Wszystkie treści na stronie będą przeglądnięte i poprawione, zostanie dodana grafika itp (zależało nam na czasie :P )
ale juz nie dzisiaj, nie mam siły.

serdel

No co sie patrzycie, przyniesc Saladinowi pilota i piwko ;]

primabolan

zostalo 6 warka strong(puszka) i 7 heinekenow 0.65l (butelka)...czestuj sie Saladin...Ryltar juz sie dolaczyl do ciemnej strony mocy-wybral heinekena :D
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Drammer

hmm a mnie to nikt nie zaprosi na zabawe :P

Strona jest o wiele lepsza bardziej poręczna na na 10 daje 7 bo jest trochę nie dociągnięć

Saladin

Wiem, musze poprawić wyświetlanie w niektórych przeglądarkach, na razie polecam firefox'a.

jaro146

Cytatzostalo 6 warka strong(puszka) i 7 heinekenow 0.65l (butelka)...czestuj sie Saladin...Ryltar juz sie dolaczyl do ciemnej strony mocy-wybral heinekena

Hej ja tez wybralem Heinekena  :| :)

@Topic
Jakos nie moge sie przyzwyczaic do tej nowej stronki :?