Cricital Eroors plis help fast!

Zaczęty przez WillFord, Czerwiec 20, 2007, 09:17:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WillFord

Siemka to moj 1 xD post i mam problem jak pewnie kazdy kto tu pisze  :D

co trzeba zrobic zeby nie miec dc?? plis bo nie moge grac zawsze gram 15 min i dc ;/ a o 5 rano max 35min i dc ..:( co zrobic?

aaa zapomnialem napisac  moj cricital eroor ;d  :oops:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1999 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200  (Microsoft Corporation) (5673)

General protection fault!

History: FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- UCanvas::DrawTile <- NCButton::DrawButton <- NCButton::OnPaint <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- WM_PAINT <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

kto mi odpowie szybko co mam robic?

oraz to moj 2 dc ktory mi wyskakuje keidy gram chwile:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1989 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200  (Microsoft Corporation) (5673)

General protection fault!

History: ProcessNode <- Traverse <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Drammer

Może wystarczy zmienić dostawce internetu jaka masz prędkość neta ?

WillFord

mam :
polączenie lokalne
szybkość:100,0 Mb/s

aa i nie wiem czy to wazne ale mam neta z kabluwy

Drammer

100mb :P nie wiem czy mają taki w NASA

100mb to max jaki uniesie światłowód czyli na twój rejon wysyłają 100 mb i jak np siedzisz ty i sąsiadka to macie po 50mb  czyli 100mb dzieli sie na tyle osób ile aktualnie siedzi na necie na twoim osiedlu

WillFord

czyli co mam zrobic? zmienic neta?na inny?

Profesor

lol Drammer... 100mb/s to jest prędkość LANa, czyli prędkość przesyłania danych w LANie...

WillFord

czyli co radzicie mi zrobic? mzoe zrobic formata?

Materid

Cytat100mb Razz nie wiem czy mają taki w NASA

Srki za offtop.... lezalem na podlodze i sie tarzałem ze smiechu z 10 minut z tego teksu  :D :D :D :D
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Nem3sis

Ja rowniez mam ten blad, sytuacja identyczna jak u WillForda (nie jestes sam ;p). Link z bledem znajdziecie tutaj: http://img183.imageshack.us/my.php?image=bladhr8.png . Jezeli ktos zetknal sie juz z czyms takim lub wie co zrobic prosze o jakies wskazowki...