Co się stało z miningiem?

Zaczęty przez Zetes, Lipiec 06, 2007, 07:42:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zetes

Czy wie ktoś może co się stało z kopalniami? Czytałem forum oficjalne ale znalazłem tylko jak ludzie wymieniają opinie o tej całej sytuacji i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi czy to na długo czy przejściowo.

Jeżeli chodzi o mnie to jestem za przywróceniem kopalń bo tylko dlatego gram na ruskim serverze żeby sobie pokopać i wiecej zarobić.

I myślę że ci którzy dopiero zaczęli grać zrezygnują z tego serva, a nowych europejczyków zapewne wielu już nie przybędzię. Abyss zrównał się z innymi serverami a może nawet zszedł na psy - bo Gm-owie nie skonsultowali sie z nikim ani nawet nie uprzedzili o fakcie.

A tak a propo który server obsługuje mining? Bo trzeba bedzie zmienic server.

nalf

Z tego co wiem to tylko chwilowe zmiany.

NapQ

Zetes

No to zasadniczo nie widze sensu grania na Abbysie jak nie ma miningu. A co wy o tym sadzicie?

PS
Powtórze też moje pierwsze pytanie: czy jest jakiś serwer co obsługuje mining?

PS
Co ja teraz zrobie z tym je^%#&#ym kilofem na ktory wydalem kupe kasy. WRRRRRRRR

Yezo

no wreszcie usuneli to ciulostwo... imo minning i takie duperel to tylko na DN powinny być ;)
Jak nie widzisz sensu to nie graj, proste
League of Legends

johnq

i dlatego ceny SoulShot'ów poszły w górę... źle zrobili  :shock:

Zetes

no a niby jaki sens mam widziec. Coś tam po rusku umiem czytac ale nic nie pisze a te nieuki angielskiego nie znaja. To po co ja mam sie meczyc z ruskami jak mam porownywalne serwery typu dragon epi i superme. A Tobie zycze powodzenia i zeby sie nieokazalo ze admin zlikwiduje Twoj ulubiony skill od tak.

Yezo

jakiś lol mining nie jest zadnym skillem w l2. Byl to wymysl adminow abyss i bardzo dobrze ze to zlikwidowali...
A że ceny ss'ów poszly w gore, tak rzeczywiscie, tyle tylko ze przedtem był one za niskie a teraz sa w maire normlane jak na innych serwerach.

LoL dragon prowonywalnym serwerm ehem epi hmm to chyba polski serwer, graja tam w ogóle jacys gracze innej narodowsci, a supreme... hmm no supreme jest porownywalnym serwerm, wiec gogo supreme, nikt Cie chyba na abyssie nie trzyma ;)

Wiesz jakoś sie nie boje, że mi admin usunie jakiegoś skilla
League of Legends

Olbaid

Koles ma chyba jakis problem ze zrobieniem krasia do SSów i dziwi mnie ze grales tylko dla tego ze byl mining (lol).A Abbys i tak bedzie najleprzym i najstabilniejszym(gdzie bedziesz mogl sobie jeszcze pograc kilka lat nim padnie -patrz Noobwars jak ja zaluje ze kiedys z niego zrezygnowalem ,nie tulal bym sie po serverach i rozpoczynal wciaz od nowa jak Paradise poszlo wpiz....1kkk+matsy+weapony+armory +postacie high lv na X7) serverem priv L2 a zwlasazcza teraz po uruchomieniu servera X1

bula

CytatWiesz jakoś sie nie boje, że mi admin usunie jakiegoś skilla
swoja droga jakby ci admin usunal jakiegos skilla to bys sie zdziwil ^^

Yezo

jak usunie jakiegos skilla którego sobie wymyslił sam admin to nie będe miał nic przeciwko.
swoją drogą jakoś się tego nie boje ^^
League of Legends

Zetes

Moze nie gralem tam dla miningu - bo gdy zaczynalem to nie wiedzialem ze takie cos jest tylko na abbysie, ale niepodobal mi sie sposob w jaki to skasowano. Tak poprostu byly krysztaly i nie ma krysztalow. Nikt nic nie mial do gadania.  :shock:
I jeszcze ci ruscy "daj diengi"

na razie przezucilem sie na x300 - jednak Abyss, ale jak nowy serv ruszy to sie przesiadam.

A co do ssow - to bylo jednak ciekawiej jak byl mining - tu se kupiles krysztalow, tam se troche wykopales i bylo fajno.