Panie i Panowie - nowy Super Moderator

Zaczęty przez Dohid, Lipiec 09, 2007, 09:47:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dohid

A o to, ku uciesze tłumu i jego samego, powołany zostaje nowy Super Moderator. Jego imię brzmi Polgara . Jeden z najbardziej zasłużonych i zaangażowanych członków stafu - zasłużył. Można bić pokłony i rzucać kapeluszami.
Gratulacje.

Scroller

Pierwszy :P
Gratulaaacje, zasłużył jak nikt.
Chociaz u niego i tak sie za duzo nie zmieni, bo i tak moderowal wiekszosc forum :P

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Maślan

czyżby miejsce na moda się zwolniło hehe

Polgara GRATULACJE ;] Zara na gg wierszyk Ci wyśle... Bardzo fajny xD :P:P

fedur

a ja sie zastanawialem dlaczego tak dlugo ?... tak czy siak zapierdzielal na tym forum jak nikt. Gratuluje! Mozesz byc z siebie dumny bo odwaliles kawal dobrej roboty!

Inidriel

Awans w pełni zasłużony! :) Niejedno forum może nam pozazdrościć takiego moderatora/użytkownika. Gratulacje! :cheers:

Polgara

Dzieki wam wszystkim za uznanie :)

Zmieniły się tylko trzy rzeczy kolor nika tytuł i to co najlepsze :)

Beatronix

gratulacje panie, zbanowac super moda to jest coś... <marzyciel> :D

Dohid

Cytat: Polgara w Lipiec 09, 2007, 10:14:18 PM
Dzieki wam wszystkim za uznanie :)

Zmieniły się tylko trzy rzeczy kolor nika tytuł i to co najlepsze :)

Możesz jeszcze banować i moderować użytkowników ;)

Polgara

no własnie o tym pisałem to jest to co jest najlepsze ;)

Tyr

Lineage 2 Classic EU

System

Jeeeee wkońcu jestem sam w modowaniu offtopa muahaha =D

Gratki ;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Soulern

Gz Polgara...

Tak więc, zwolniło się miejsce na moda, jak już to zauważył Maślan... (robi piękny uśmiech) :) joke

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

fedur

Pieszczoszek

:cheers: trzeba to oblać gratulacje a przy okazji przypominam ze władza zobowiazuje do rzetelnej sumiennej  ble ble ble dobra lepiej chodzmy sie napić i już :piwko:
a to pieśń na cześć nominowanego :
http://www.youtube.com/watch?v=kOROsJyNqrA
no to będzie teraz większy porządek:) he he
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

bula

Cytatwładza zobowiazuje do rzetelnej sumiennej
heh Polgara i tak robil jak na moda bardzo rzetelnei i sumiennie wiec nalezy sie :)

Drammer

Cubu$

Spóźnione gratulacje :)

-------------

Dawno mnie tu nie było :(

Krzychu

Gartki Polgara.
Zawsze się uśmiecham jak jakiś  nowy forumowicz zadaje pytanie które było a Polgara zawsze stoi na straży i zamyka temat  8) . To mi sie zawsze podoba jeszcze raz gratki Polgara  :)

serdel

Gratulacje, witamy w szeregach niebieskich gwiazdek :P

Skrzat

Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Marc1n

HATE ME MOAR!

CzarnyMurzyn

Siedze sobie spokojnie przed komputerem, z głośniczka zaiwania Nagły Atak Spawacza, spoglądam na gadu i ktoś mi wiadomośąć przesyła, patrze-a Polgara ziom z Art Of War (lama już nie gra z nami... eh dobra ciocia pola :) ) i od razu przesyła mi jakiś link. Myśle sobie... hmm na pewno virus... ale co tam zajrze. Patrze a Admin przyznał polgarze super moda... jednak cukiernik może osiągnąć coś wielkiego :D hahaha :D

A I czasem nie banuj mnie :D już sie odgrażałeś na naszym klanowym forum :D te krasnale jednak strasznie przemądrzałe są

/Polgara Oj od razu byś chciał Bana ja sie poprostu lubie z wami drażnić na forum clanowym :P 8)

CzarnyMurzyn

nie ma lekko (wdg. Polgary letko) na bana(na) trzeba zasłużyć :D

/Polgara letko to ty masz w tym czymś co do szyi jest przyczepione
jest coś takiego jak modyfikuj wiadomośc wiec jej uzywaj :P

naprawde?? istnieje coś takiego? kurcze ameryke odkryłes! a kto robił najwięcej ortów w klanie? Ty i Era :D analfabety dwa :D ty robiłeś orty nawet jak na skype gadaliśmy :) ehhh ci z Krakowa to takie lamy... :D i nieuki

/Polgara Wiesz jak sie pisze do takich ludzi jak TY dobrze ze jest ich tak mało
to nawet jak piszę poprawną polszczyzą to i tak tego nie zrozumieją :)