Summonerzy

Zaczęty przez ASrock, Czerwiec 08, 2007, 03:38:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki jest ciekwszy/lepszy?

Warlock
36 (34.3%)
Phantom Summoner
38 (36.2%)
Elementar Summoner
31 (29.5%)

Głosów w sumie: 105

MonT

Ja bym chciał swoim EMem mieć zamiast jakiegoś konia ten czajnik warsmitha. A co do kotów: Kai wygląda super =]

walker

Cytat: bula w Lipiec 11, 2007, 06:33:43 PM
Cytata tak co do pytania to wziolbym necro - wiekszy dmg
yyy?
chyba ze uzywajac CDL'a ale wtedy necro musialby sie trzymac z tylu

nie potrzeba cdla - necro ma summona, w dodatku to gowno ma lepsze staty niz standardowe summony "normalnych " postaci <<< dlatego polecam bardziej do pt brac necro.  

bula

Cytatnie potrzeba cdla - necro ma summona, w dodatku to gowno ma lepsze staty niz standardowe summony "normalnych " postaci <<< dlatego polecam bardziej do pt brac necro. 
ale necro nie ma buffow dla summona, a poza tym zacytowalem fragment w ktorym pisalo ze necro ma wiekszy dmg ... jak moze miec wiekszy nie uzywajac CDL'a jezeli ma taki sam bazowy int jak sorc?

Solar

Cytat: Geko w Lipiec 11, 2007, 04:26:05 PM
zeby nie robic nowego tematu, odswieze ten. Mam pytanie: phantom summonerowi, kto sie bardziej przyda do party - necro czy sorc?? jakie sa wasze opinnie?z gory thx za opowiedz!
Zalezy do jakiego pt XD i gdzie to pt XDNekro to nie summoner...........

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Geko

co do miejsca sadze, ze nie beda to potworki z 1x hp albo 2x, mozna sprecyzowac miejsce jako katakumby/nekropolie , dzieki za wsztkie odpowiedzi!

Ryltar

W cata/necro to Necromancer o tyle jest dobry ze moby tam maja weakness na dark(ja wale drainem po 870 w nich a z empem do 1500 dochodzi) to taki necro bedzie tam palowal rowno nie mowiac o CDL.Ale druga strona medalu to to ze moby tam tez maja ressist na dark :P

Azunay

w wysoko lvlowych cata/nekro wiecej mobow ma chyba resist na dark magic

Pieszczoszek

PS ma mroczne summony a wszystko co mroczne jest fajne :piwko:
Pozatum mówcie co chcecie ale to maszyna do robienia aa :poklony:
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Tyr

Wchodzisz do cata z 8k beast SS wychodzisz dopiero jak się skończą... I przy tym cały czas siedzisz... Chyba, że idziesz do cata +10lvl wtedy co jakiś czas /useskill servitor heal :P
Lineage 2 Classic EU

MonT

Cytat: Tyr w Lipiec 14, 2007, 10:52:38 AM
Wchodzisz do cata z 8k beast SS wychodzisz dopiero jak się skończą... I przy tym cały czas siedzisz... Chyba, że idziesz do cata +10lvl wtedy co jakiś czas /useskill servitor heal :P
Takie bajki to tylko na fullbuffie.

Ryltar

MonT

W ehavy jest więcej p.defa do tego jest mniejsza szansa, że przyrośniemy do podłogi, ale za to przy wstawaniu trzeba wykonać test na siłę.

walker

jezeli full bufem nazywasz buf od wceta albo se to sie zgodze ... w kazdych katach >> adekwatnie do mojego lewela czyli mobki biale dawalem rade sam na focus + death whisper + vampir + might3 . nie zdazylo mi sie regenerowac mp. i nie mowie tu o heretic ale np o fp. (warlock) a jak dodasz mi do tego bd to moge siasc i nic nie robic.

Surprise

Mam pytanko: Jak zachowują sie summonerzy w interlude, co zyskali, a co stracili. Najbardziej interesuje mnie warlock oraz PS. Z kim w Interlude najłatwiej przegrać summonerem. Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Ryltar

Przegrac to z DD a co dostali w Interlude? No czlowieku Mage Stance(czy jak to tam) ktore jest wymagane do rzucania field,wlasny field ktory sprawia ze kazdy summon ktory wejdzie jest odsylany(ciekawe jakby na siege wlazl w to Siege golem :D) i oczywiscie nowe summony ^^ Feline king i Spectral Lord/Knight(nie pamietam bo jakies tlumaczenie mowilo inaczej).

walker

co dostali ? dostali mozliwosc skopania necrusom dupe :) reszty nie trzeba :)

bula

w C5 spokojnie juz mogles skopac nekrusowi dupe, nie potrzeba do tego IL :D

mage bane>arcane disruption>warrior bane> i tylko outheal caly czas robisz :)

Surprise

To widzę że chyba zacznę nową przygodę z Warlockiem :).

Tara

Serviotr blessing nie zdejmie z summona feara, prawda ?
Czy w summona bez mental shielda łatwo wchodzi fear od magów ?

Kesai

poprawcie mnie jesli sie myle.. summony nie maja przypadkiem 100% resista na Derangement czyli rowniez Fear?

MonT

Ja nie wiem tylko co NSsoft sobie myślał kiedy wprowadzał widoczny pasek hp symmona dla wszystkich. Summon nie jest mobkiem tylko bronią... ehh...

Ryltar

Cytat: Kesai w Sierpień 11, 2007, 12:50:38 PM
poprawcie mnie jesli sie myle.. summony nie maja przypadkiem 100% resista na Derangement czyli rowniez Fear?

Teoretycznie maja ale wchodzi :P Pewnie na offie to dziala.

Tara

Cytat: Ryltar w Sierpień 11, 2007, 03:36:45 PM
Cytat: Kesai w Sierpień 11, 2007, 12:50:38 PM

Teoretycznie maja ale wchodzi :P Pewnie na offie to dziala.

A orientuje sie ktoś jak będzie to działało na serwerze z plikami C4off ze skillami z C5 ?

Ryltar

Na plikach C4 off nie dziala ale ze skillami C5...hmm nie wiem musze zagadac do stryka on ma na takim serwie Warlocka.

Tara

Cytat: Ryltar w Sierpień 11, 2007, 08:36:54 PM
Na plikach C4 off nie dziala ale ze skillami C5...hmm nie wiem musze zagadac do stryka on ma na takim serwie Warlocka.

Byłabym wdzięczna, bo jednak ten fear trochę boli :P Mag wystraszy sierściucha i zostaje się bez broni praktycznie.