Patch!!

Zaczęty przez Brzusio, Lipiec 13, 2007, 05:48:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Brzusio

Mianowicie nie mogę ściągnąć patcha ze stronki ...
... był bym wdzięczny gdyby ktoś podał jakiś link do patcha.

Z góry thx, Zdrawiam

"Pewien łysy pan, o solidnym karku.
Lubił tani szpan, drogie wódki w parku.
Jeździł BMW i miał dresy w pasy,
Robił ludziom ku ku, dla tak zwanej kasy."

[czesiu]

hmm tez mialem takie mroblemy ale jest takie cos jak lineage 2 abyss ubdater wlacz go a on sam sobie sciagnie patshe

Ulv

ja zapytam tutaj nie chcąc tworzyć nowego tematu. kiedy mam podmienić patch to wklejam całą zawartość tego co wypakuję do folderu l2? wczesniej grałem na dragonie, a to podobno dziki serwer, więc się nie zdziwię jesli tu jest inaczej. mam folder patch i plik setup po wypakowaniu.

[czesiu]

sciagasz patcha poprostu dajesz go do folderu patch i rospakowujesz ale jak juz wczesniej muwilem latwiej jest zrobic to programem któr masz w foldeze l2 on sam sciaga i daje pliki tam gdzie maja byc

bula

Cytat: [czesiu] w Lipiec 15, 2007, 12:02:11 PM
sciagasz patcha poprostu dajesz go do folderu patch i rospakowujesz ale jak juz wczesniej muwilem latwiej jest zrobic to programem któr masz w foldeze l2 on sam sciaga i daje pliki tam gdzie maja byc
ta jasne jasne ... jak masz jeden system w folderze z L2 to mozna tak zrobic :)

[czesiu]

ale tak jak ja muwie tez mozna i sie samo wszysto daje tam gdzie trzeba .

[czesiu]

ale tak jak ja muwie tez mozna i sie samo wszysto daje tam gdzie trzeba .

bula

no tak ale ... patrz moj post wyzej :D a jezeli jeszcze nie daj boze masz pomieszane systemy od serwerow C4/C4mod+c5add etc i zrobisz update to komp gotow zastrajkowac :D

P.S. 666 post po raz drugi ...

[czesiu]

no to od tego jest folder patch

detson

Nie wiem, doprawdy o co tyle krzyku.
To bardzo proste:
1. Instalujesz C4
2. Z linka ftp://ftp.theabyss.eu/la2/la2_patch.rar sciagasz patcha, i po wypakowaniu kliknij dwa razy w plik .exe,     sam znajdzie gre i sam sie zainstaluje. Na 99 % nic nie trzeba dodatkowo updatowac bo ten patch jest aktualizowany.

A co do problemow ze sciagnieciem patcha, to pogadaj na ten temat z Twoim administratorem sieci, bo ja wlasnie przed chwila na probe dwa razy go sciagnalem i zaden z mojch znajomych nie mial z tym problemu.

Pozdrawiam.
A kiedy się odwróciłem nie było nikogo.
Tylko mój cień.
Cień anioła śmierci.

[czesiu]

hmm masz zamiar za kazdym patchem sciagac plik serwera ??