Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: primabolan w Lipiec 18, 2007, 03:03:10 PM
Nom saggi znikl zaraz na poczatku czyt. wlaczyl super UBER chruper cloak shield(czyt. disconnect) i zownowaj caly team,ten cardinal z bd i he to tylko przykrywka...i pojawil sie na sam koniec...

Jeden ch... co tam strzelalo ale He czy saggi to juz tam obojetnie ale sam fakt ze raczej nie trudno rozwalic party co walczy z mobami i jeszcze nie majacych healera.

montezuma

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 01:57:29 PM
Te twoje 3k to Ty chyba sobie wymyślasz, na G.Mighta :?: Bez Crt. DMG :?: -> Max 1,5k w Cardinala w DC i nie ma bata na więcej. Zresztą, patrzcie ile procentowo dmg robią blowy dla tego HE jak do niego biegne. Tyle jest na Dance of Fire, DW3 i VS - 3k, to może by było, ale z SA i z cryta, ale nie normalnie. Dalej, z kim ja mam biec, jak PW leżał, zanim z pokoju wyszedł :?:

LOL ty widzales filmik? Cardinal mial shield, g shield i zerk, ty miales g might, dw, fire. Spokojnie takiego cardinala w robe bijesz ze skilla za 2.5k++ dmg bez crityc....

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 01:57:29 PM
Cardinal leczy sobie dużo więcej, bo ma Balance Life co w praktyce daje mu od groma, ma i Majora i Battle Heala, którego nie zaspamujesz, dopóki nie dostanie czegoś, co mu nie powstrzyma castowania i pozwala go tłuc, wiec silence/stun/paralize.

Po pierwsze balacne ma dlugi reuse, cardinal byl bez clarity, gdybyce go zmusili do uzycia gbh w czasie walki to w polowie by byl bez mp, a  zmusisc moglisce tylko go atakujac tak zeby mu szybko hp spadalo czyli uzywajac skilli. Bez cov/pow major heal ma za dlugi czas castu zeby utrzymac cardinala przy zyciu kiedy jest na celowniku daggera.

Wasze 2 glupe bledy to to ze bylisce bez mentala i to ze nie zabilisce cardinala. Wrecz ignorowalisce cardinala przez 3/4walki, lepszym celem byl BD i archer, i nauczcie sie asystowac. Brutalnie mowac zje******* ta walke a moglisce wygrac.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

primabolan

Cytat: Ryltar w Lipiec 18, 2007, 03:06:25 PM
Cytat: primabolan w Lipiec 18, 2007, 03:03:10 PM
Nom saggi znikl zaraz na poczatku czyt. wlaczyl super UBER chruper cloak shield(czyt. disconnect) i zownowaj caly team,ten cardinal z bd i he to tylko przykrywka...i pojawil sie na sam koniec...

Jeden ch... co tam strzelalo ale He czy saggi to juz tam obojetnie ale sam fakt ze raczej nie trudno rozwalic party co walczy z mobami i jeszcze nie majacych healera.
life is brutal and full of zasadzkas...co nie?Anyway mieli potezny support...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Kabra

Cytat: montezumaWasze 2 glupe bledy to to ze bylisce bez mentala i to ze nie zabilisce cardinala. Wrecz ignorowalisce cardinala przez 3/4walki, lepszym celem byl BD i archer, i nauczcie sie asystowac. Brutalnie mowac zje******* ta walke a moglisce wygrac.
+ mogli sie nawzajem wybudzać ze sleepa....

Ryltar

Cytatlife is brutal and full of zasadzkas...co nie?Anyway mieli potezny support...

To to ja wiem bo sam nieraz dostalem jak mialem 1k zycia czy cos ale sam fakt.

Cytat+ mogli sie nawzajem wybudzać ze sleepa....

Z tym ze za chwile znowu by sobie pospal.

fedur

omg Ryltar / Maricn nie tlumaczcie sie bo niektorzy naprawde chyba tutaj przeginaja... Nie chce CI ujmowac Prim ale jeśli uważasz że te pvp to byla hańba , wsytd jak to mozna dostac w dupe w taki sposob to naprawde n/c.

primabolan

Fed ja wypowiadam swoje zdanie co ogladalem z 5x...i stwierdzam FAKTY...btw Marc1n i Ryltar nie musza sie tlumaczyc z niczego.Po prostu frapsniety pvp,na drugi raz Marc1n frapsnie swoj filmik itd itd wiec Fed nie stawaj miedzy mlotem a kowadlem na przyszlosc :) :D

fedur

Cytat: primabolan w Lipiec 18, 2007, 03:41:52 PM
Fed nie stawaj miedzy mlotem a kowadlem na przyszlosc :) :D

kiedy to jest właśnie moj żywioł...

primabolan

S/M ? :D

[edit] chcialbym obejzec sobie filmik jak ktos "niszczy" stado botow w L2,mile dla oka by to bylo ... :D

greesha

Dziendobry.  :_delf_1_2: :_delf_1_2:

Jestem nowym graczem w L2. Szukam forum ktore wspomoze mnie w mojej podrozy po tym wspanialym, kolorowym swiecie L2.

Witajcie dzielni rycerze !
Nienawidziele beda nienawidziec!

montezuma

Cytat: greesha w Lipiec 18, 2007, 03:56:30 PM

Jestem nowym graczem w L2. Szukam forum ktore wspomoze mnie w mojej podrozy po tym wspanialym, kolorowym swiecie L2.

go die.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

greesha

fedur

Cytat: montezuma w Lipiec 18, 2007, 04:07:21 PM
go die.

/agree  :dry:

/btw Dohid i Sal wrocą z wakacji i zobacza 300000 nowych uzytkownikow... back to live

Ellenos

Cytat: greesha w Lipiec 18, 2007, 03:56:30 PM

Idz sobie nikt cie tu nie lubi. Ja tu bylem pierwszy wiec won...
Full Interlude
Hindemith
Ellenos
Offensive
http://www.mmo24.pl/index.php - forum l2.pl wrocilo

greesha

Marc1n

Cytatchcialbym obejzec sobie filmik jak ktos "niszczy" stado botow w L2,mile dla oka by to bylo ...
Na bocie, czy jak się pologują, bo jak na bocie, to raczej nie ma czego oglądać. Kill -> Ress -> Kill -> Ress i tak do znudzenia, aż skończy się zapał, klan rep pointy, albo zaloguje sie "0wN3r of L2walker" :P Co chcesz PvP pokazane od naszej strony :?:

A powitać powitać tych co tutaj przychodzą :D
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatNa bocie, czy jak się pologują, bo jak na bocie, to raczej nie ma czego oglądać. Kill -> Ress -> Kill -> Ress i tak do znudzenia

Chyba niedawno byla taka akcja na Bartz o ile pamietam?

fedur

no cos tam bylo ze koles troche sie na resowal...

primabolan

moze napisze wielkimi literkami zeby skumali : FAJNIE BY BYŁO JAKBY KTOŚ NAKRECIL FILMIK JAK ROZJEBUJE STADO BOTÓW...

Daimos

ej gadacie o tym pvp jak by to było jakieś pvp Uprisingu :P, to był przypadek że 2 pagan grupy sie spotkaly a Marc1n napisał posta na forum, że biegam po outlaw forest. To zmontowałem taki sh1tex.

Wkrótce bedzie więcej materiału... :)

Zbierak

Cytat: montezuma w Lipiec 18, 2007, 10:33:45 AM
Na przyszlosc moze wezmiecie heleara do party mimo troche gorszego exp, i exp bez mental kiedy sie walczy z polowa serwera, ogromne zaniedbanie...

Z healerem moze i mozna, ale wtedy buffpet oop, bo przy >5 osob w malych pokojach w pagan wywala chyba randomowo kogos na zewnatrz

Marc1n

PRIMABOLANIE - POOCZYTAJ SOBIE NA BLAHU, SĄ TRZY FILM JAK SIE TRANSFERUJE PUNKTY Z KLANU ENEMY NA BOCIE NA DWUSTRONNEJ WOJNIE, AŻ SIĘ IM PKT KOŃCZĄ REPUTACJI.
Swoją drogą, jak masz w tym ocenzurowanym(czemu ?)wyrazie napisane PEKUJĄ, to gl, przecież to trzeba mieć narąbane, żeby notorycznie PeKować boty...

Daimos - Jako, że się nie wstydzę, to czekam i moge tam padać nawet nie raz :P
HATE ME MOAR!

primabolan

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 09:48:23 PM
Swoją drogą, jak masz w tym ocenzurowanym(czemu ?)wyrazie napisane PEKUJĄ, to gl, przecież to trzeba mieć narąbane, żeby notorycznie PeKować boty...
napisalem r.o.z.je.bu.ją a czemu ? Pisze sie dlaczego - a dlaczego tak napisalem - bo mialem taka fanaberie.
a co do PK na botach,dlaczego by nie?W sumie to boty :D
Jeszcze cos MARC1N?

Haladir SwS

No nie mam pytan wrescie wszedlem na forum i od razu zaczne wrzucac. No wyszedł teraz skill Marc1na w pvp poprostu te miliardy mobow ktore ubil mu tyle pomogły w tym pvp że nie mam pytań. To tak juz jest jak sie jest n00bem i mowi sie że jest sie pr0. Szkoda ze mnie nie było aale dam zdjecie mojej postaci and gl hf. A Marc1n Cry More.

Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

bula

dobra to ja troche bardzo zbocze z teamtu a mianowicie ... co za muzyke wrzuciles do filmiku Daimos?^^
I tak to nie przeszkodzi wam w ciaglym obrzucaniu sie argumentami ze ten kto botuje to zly a ten kto nie botuje to i tak nic w pvp nie umie bo ... etc. etc. prosze tylko o odpowiedz :D