Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

primabolan

bula ma zadatki na adwokata :) to dobrze :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Marc1n

Cytata co do PK na botach,dlaczego by nie?W sumie to boty
Autorez i full party z np. 2ma healerami z rezem ze skilla, zabijesz jednego, zaraz go wskrzeszą, a Ty bez myślnie jesteś PK, a jak zabijesz całe pt, to masz karmy od zarąbania, a i tak, jak przyjdzie jakiś bot protector, to party zaraz wróci zwarte i gotowe. Może dlatego by nie :?:

Co do PvP, co to dużo gadać, jak się ma sleepa, to raczej nic pokazać nie można, jak się wjeżdzą z healerem na 78, to nic i tak zrobić byśmy nie mogli, szczególnie, że na plecach koledzy z Draconicami sobie stoją i jakby padł chodź jeden od was, to by to poszło w ruch, więc i tak zgon i tak zgon, co nie zmienia faktu, że zostałem rozjechany.

CytatTo tak juz jest jak sie jest n00bem i mowi sie że jest sie pr0
A gdzie ja mówiłem, że jestem pr0 :> :?:
HATE ME MOAR!

Arthas

Cytat: Marc1n3k
Co do PvP, co to dużo gadać, jak się ma sleepa, to raczej nic pokazać nie można,
No ja nie wiem, wy mieliscie WC który mogl sleepować, bo ani archer ani bd nie mieli mentala. Ale wiadomo, w pve sie moobow nie sleepuje,rzadko, wiec po co w pvp kogoś. Ma sie to obycie z postacia jak sie nie uzywa bota, indeed.

Cytat: Marc1n3kjak się wjeżdzą z healerem na 78, to nic i tak zrobić byśmy nie mogli,
Healer 77,a nie 78. Ja rozumiem ze ktos moze pomylić sie czy na filmiku jest WC czy OL, bo nie widać różnicy, nub drainuje, 0 stuna czy sleepa, ogd skill powah.

Cytat: Marc1n3kszczególnie, że na plecach koledzy z Draconicami sobie stoją i jakby padł chodź jeden od was, to by to poszło w ruch, więc i tak zgon i tak zgon, co nie zmienia faktu, że zostałem rozjechany.

No chyba o to w tym filmiku chodzi, zeby pojechac was w 3, bez pomocy kumpli z dracami, żeby byla wieksza beka. Przecież ten Larana pyta czy pomóc, ale nie pomaga. Jakbym slyszal odpowiadajacego Daimosa na vencie: Dont need help, we can handle it, its only marcinek.

Ingvald

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 06:41:09 AM
Co do PvP, co to dużo gadać, jak się ma sleepa, to raczej nic pokazać nie można, jak się wjeżdzą z healerem na 78, to nic i tak zrobić byśmy nie mogli, szczególnie, że na plecach koledzy z Draconicami sobie stoją i jakby padł chodź jeden od was, to by to poszło w ruch, więc i tak zgon i tak zgon, co nie zmienia faktu, że zostałem rozjechany.
omfg ruscy chyba musza byc zdesperowani skoro przyjmuja kolesi z takim podejsciem, normalnie stary LOL 1 klasa, i c..j ze stali kolesie z draco, jakbyscie zabili choc jednego od nich to dobiero byla by wtopa w wykonaniu wrogow ze mimo przewagi lvlowej i obecnosci healera stracili fraga walczac z postaciami o sporo nizszym lvlu. A z takim podejsciem jak ty reprezentujesz to niedlugo jeden gosc bedzie was odwiedzal a ty bedziesz czekal na zgona bo przeciez on ma 3 klase i S gr sprzet.
Marc1n: Autor posta otrzymał ostrzeżenie, fragment za co został wycięty

@bula nice ciekaw jestem olimpady ty vs. ruski hero ^^

Marc1n

No, to możesz mieć pretensje do mojego teamu oraz ludzi spoza klanu. Przecież ja wszystkimi nie gram. Skąd mam wiedzieć, dlaczego WC tylko Drainował - dunno, nie ja nim gram. 78, a 77, heh, u Bisha nie duża różnica.
Nie wierze także, że jakby padli, to by reszta teamu nie zaregowała. Ten HE padł 2 razy odemnie tamteg dnia rano, co z tego, że za mną biegł jeszcze Wind Rider, Moonlight Sentinel i Ghost Sentinel, grunt, że to ja nabiłem fraga. Reszta nawet nie hitneła, czy to oznacza, że sam go zoownowałem :?: No nie. w ogóle tego zoownowaniem bym nie nazwał. Wiadomo, że spierniczał, bo nie chciał ostrzału z Draconiców, tak samo jak ja za ściany. Skąd mogłem wiedzieć, że nie zamierzają pomagać. No nie mogłem, tak samo jak HE w akcji na naszą korzyść. Dlatego 0wNz0rstwa nie widziałem tutaj jakiegoś, chodź fakt, dali ciała coniektórzy u nas, ale cóż.
Aha, pisałem jeszcze raz o nie zdrabnianie mojego imienia i prosze jeszcze raz o to. Żeby potem nie było, że nie ostrzegałem i nie pisałem, że mnie to obraża.
HATE ME MOAR!

Kier

Hahaha czlowieku nie pograzaj sie juz wiecej

Ingvald

/agree with kier
smieszny jestes chlopcze, ... a co prawda boli w oczy to kasujesz posty?? bravo widze ze to forum szybko sie zmienia w l2.pl tam Metzger kasowal posty a tutaj RM pet sie bawi w boga, graty...

Marc1n

A gdzie ja coś CI skasowałem :shock: :?: Tylko fragment wypowiedzi.

Czekam na filmy walczącego SF, a szczególnie Kiera i Theo...

Widze, że ludzie bardzo przeżywają porażkę w PvP anty-bot Moda :D
HATE ME MOAR!

karlossg

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 09:26:24 AM
A gdzie ja coś CI skasowałem :shock: :?: Tylko fragment wypowiedzi.
Czekam na filmy walczącego SF, a szczególnie Kiera i Theo...
Widze, że ludzie bardzo przeżywają porażkę w PvP anty-bot Moda :D

sie nie doczekasz my tylko moby lejemy ^^, prawda kier ?

pzdr
karol

Kier

Hmm frapsa jeszcze nie ma
ale zaraz wkleje ci scenery...

Kier

SR 76+ tylko za pozno scener zrobiony bo juz znika :/
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b6217c9ce2024894

HE scener wpore zrobiony
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=587b3ee10d1b8359

Ja przynajmniej nie uciekam i nie stoje w miejscu jak ktos z wiekszym lvl mnie bije^^

Domin

Cytat: Kier w Lipiec 19, 2007, 09:34:22 AM

Ja przynajmniej nie uciekam i nie stoje w miejscu jak ktos z wiekszym lvl mnie bije^^

TRUE

Kier

Ale szczerze mowiac ciesze sie z obecnej sytulacji...przynajmiej SF pozbylo sie NOOBOW ^^

Haladir SwS

Dobra było mineło nastepne pvp bedzie jak ja wpadam sam na cale party bo to nie ma różnicu i tak przegraja i tak przegraja. Poprostu to RM jest zero skilla pvp tylko dobry sprzet gra tymi ludzmi (a Marc1n sie jeszcze nie dorobil bizutki B gr gl).
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

Kier

BTW coraz to bardziej jestem zadowolony obecnymi stosunkami SF z BeHappy.
(Wspolny gank :D)

Haladir SwS

Tylko jestem ciekawy ile Marc1n wytrzyma takich atakow i kiedy przestanie grac?? Zastanawiam sie co by bylo gdyby bish mial arcane to chyba by sam zabil Marc1na z jego c gr full bizutka to nie mam pytan.
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

Marc1n

Czasami i tak bywa, że się ma i C grade jawelery z braku laku, ale już nie długo.
Wrzuć fotki ze wspólnego ganku jak sie tak cieszysz, ahaha.
Ten HE to chyba AFK bo w ogóle nie masz DMG od niego żadnego.
Nom, n00by wyszły, ale PvP mają nabite razem więcej, niż chyba całe SF.
HATE ME MOAR!

karlossg

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 10:59:35 AM
Czasami i tak bywa, że się ma i C grade jawelery z braku laku, ale już nie długo.

Przeciez pisalem ci juz ze my tylko moby bijemy, to niby jak mamy miec wiecej pvp score niz 0? o.O

pzdr
Karol

Marc1n

No jarasz się jak mnie zabijąc, jakbyś padu w PvP nie widział, więc może tak. Macie i 0.
HATE ME MOAR!

Ingvald

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 10:59:35 AM

o rly? to moze zamiesc screena ze PVP/PK chetnie popodziwiamy Twoje osiagi, w kontu tyle na tym forum porad napisales, dla kazdego miales tipy jak walczyc, pochwal sie, przeciez jestes mastah of pvp, co moglismy podziwiac na ostatnim filmiku...

Kier

1. Co do AFK>>>wystarczy abys zobaczy ze uzylem elix CP/HP, uzylem sell buffow trwajacych 1 min(watpie zebym tak dlugo zabijal kogos na afk) i uzyl elix CP.
2. Punkty Pvp wcale nie maja takiego duzego znaczenia i nie odzwierciedlaja dokonca umiejetnosci  w pvp (szczegolnie w twoim przypadku :D) bo byle frajer moze sobie je nabic zakladajac bigrandine na 68 lvl i flagowac sie gdzies pod dion.

Kier

Szczegolnie pokazales w filmiku ile masz doswiadczenia w pvp porzez ilosc twoich xxxxx cyfrowych punktow pvp :D

Marc1n

No widzisz Kier ja na to bym nie wpadł, ale widze, żę znasz z doświadczenia. A 2, że oskarżenia, można wnioskować w związku, z jakimiś zaistniałymi faktami, a jako, że mnie nie widziałes, to nie ma po co gadać głupio.
Większe znaczenie, ma już liczba prawdziwie nabitych PvP, niż fotka koło trupa, no bo co ona pokazuje :?: Jak mam CI zamieścić screena z PvP :?: A co Ty myślisz, że to ktoś robi takie foty :?: Po co :?: Was podnieca, jak sobie popatrzycie :?:
Ty, a co ja na ostatnim filmiku takiego złego zrobiłem. Krzywo stałem na sleepie, czy słabo CP potki spamowałem :?: póki miałem z kim, to cośtam robiłęm, np. rzuciłem się na HE, ale potem, jak już samemu zostałem, to przecież nie będę stukał sam jakiegoś BD na high lvlu i spamował CPpotek, żeby i tak paść... Rób filmiki mastah Kierze, ahaha.
HATE ME MOAR!

Kier

Chciales frapsa to jeszcze nie mam//to dalem ci scenery.
Co do A2 oskarzenia byl skierowane nie do kontretnej osoby(nie widzialem nazwy wlasnej) wiec nie rozumiem o co ci chodzi>??

BTW
Przeciez my nie mamy punktow pvp to skad mam wiedziec:D

karlossg

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 11:20:50 AM
No jarasz się jak mnie zabijąc, jakbyś padu w PvP nie widział, więc może tak. Macie i 0.

po 1 jestes moderatorem Marcin wiec staraj sie pisac po polsku bo czasem ciezko zrozumiec co chciales nam przekazac..

po 2 pokaza mi post w ktorym sie tak niby podniecam, jedyny moj post dotyczyl ogarniania sie daimosa - co chyba sam mozesz potwierdzic (trance)..

po 3 juz ci pisalem pare razy my bijemy tylko moby i tak mamy 0 pvp score, jestesmy pve mastah i juz!!!!

pozdro 600
karol

ps. nie mysl ze pve jest bezpieczne wczoraj jeden mob siekna mnie za 7500k dmg z vortexa , az napisalem petycje do ncsoftu bo moby nie powinny miec tak przegietych skilli !!!