cena

Zaczęty przez ziooomalek, Lipiec 19, 2007, 08:44:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziooomalek

ile kosztuja Blue Wolf set, Full Plate Set i Mithrill ??

ptok

Po pierwsze jaki serwer? Po drugie BW set ale jaki? Jeżeli chodzi o dragon to C sety trudno znalezdź a jak juz znajdziesz to ceny są niestabilne raz widze mithril za 30kk raz za 100kk :) Full plate to okolo 150kk to gosce co chcą zarobic, wole dolorzyc, poczekac do 52 i kupic jakis B grade.

Vigor

C grade znajdzie seta  :D karmiana naprzykład tego się czesto spotyka  :P

ziooomalek

ptok

Nom w koncu do karmiana wystarczy rękawice skrawcić. Reszte w luxury znajdziesz. Karmiana sie oplaca lepiej robic niz np. compozite. :D

ziooomalek

to ile wkońcu kosztuje Blue Wolf set i Full Plate !!:(

Drammer

ale jaki BW set ? umiesz napisać jaki ? (Heavy,Light,Robe)

ziooomalek

ziooomalek

więc ile kosztuję bw set heavy i full plate set ??

Drammer

o widze niezła kultura to ok kosztuje DC ROBE + DS +MM - MAJ LIGHT SET + 3 COIN - AM +ACU=Cena BLUE WOLF LIGHT

ziooomalek

nie prosiłem o cene bw light... tylko bw heavy i full plate

ziooomalek

potrzebna mi cena BW set HEAVY !!!

/Cubu$
Masz MINUSA za ogół w tym temacie.

ry4n23

haha co za dzieciak

/Cubu$
słowne ostrzeżenie. Nie zaczepiaj. I nie pisz bezsensownych postów.
Tyle.!

UPDATE 24-07
do admina: napisalem ze jest dzieciak bo sie tak zachowuje. Zero szacunku, tylko cfaniactwo. Slow swoich nie cofam wobec tej osoby.

sorry za oftop

ziooomalek

dzieciak to ty jesteś bo czytać nie umiesz...
to jest temat w sprawie cen dzieciaku...
a nie od nabijania postów dzieciaku...

Reina

dobra, zamknijcie sie obaj,  bo smiecicie forum, zreszta dual post jest zabroniony i powinienes dostac ostrzezenie za to, osobiscie nie mam pojecia jakie sa ceny takich  itemow, ale w sumie, nie pomoglbym ci, bo zachowaujesz sie, jak ci juz powiedziano, jak dzieciak, spowazniej i  zadaj pytanie RAZ i czekaj na odpowiedz
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Cubu$

Dobra od teraz prosze o cisze.! Jak ktoś zna cene  niech poda i zamkne temat. Post nie na temat usunę i postawie warna.

Karmok

Blue Wolf Heavy - 350 - 400kk
Full plate - a kto to wie  :?