pp i robienie potkow

Zaczęty przez ry4n23, Lipiec 19, 2007, 08:43:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ry4n23

Witam

Moglby ktos napisac na jakich levelach, jakie pp moze robic potki w ivory tower?

Glownie chodzi mi o acumena i enchanted mana potion.

Triss

jak chcesz robic potki to zrob sobie bishopa , shillen eldera albo elven eldera bo reszta to ma maly wybor w robieniu potek ;)

..::Provider::..

ptok

PP może robic potki ale slabej jakości typu mana potions które znajdziesz w grocery albo magic haste potion. Od wszelakich innych są od tego healerzy oraz chyba crafterzy.

ry4n23

aha, dzieki za nakierowanie :-) a do ktorego lvlu musze go doexpic ?

Reina

crafterzy? oO oni nie robia potkow, sprzedaja je, bo najwiecej naraz udzwigna, ale sami ich nie robia

na 60lvl masz bp/ee/se potrafi juz komplet potow, wtedy tez zaczyna sie zarobek
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Hammer44

I tu sie mylisz Reina crafterzy mogą robic potki ( sam swoim robilem GSA) produkuje sie je z matsow lecacych z ryb, ale bardzo nie opłacalny biznes
Pozdro

I HATE EMO KIDS

Ryltar

Cytat: Hammer44 w Lipiec 21, 2007, 02:27:03 PM
I tu sie mylisz Reina crafterzy mogą robic potki ( sam swoim robilem GSA) produkuje sie je z matsow lecacych z ryb, ale bardzo nie opłacalny biznes
Pozdro

Ta? Ja myslalem ze kazdy char moze je robic od C4...

Elfares

Jemu chyba o to chodziło.. ,że nie tylko crafterzy mogą .. tylko ,że crafterzy "mogą"
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Drammer

Że jak ?

Każda postać może robić poty nawet "Elfy" (nie wiem czemu) tylko że podstawowe ale CHP itp tylko Healer od 60 EOT ?

Hammer44

Cytat: Ryltar w Lipiec 21, 2007, 02:46:09 PM
Ta? Ja myslalem ze kazdy char moze je robic od C4...

Wiesz co ryltar ten sarkazm to sobie możesz sobie wsadzić ...........wiesz w co.

A co do pytania to dopisze małe sprostowanie bo zaraz znowu bedą sie zucać jacys Pro i w ogóle, a minaowicie kazdy moze robic potki w tak zwanym Common Craft, aby robic potki w common crafvie nalezy miec:
rozwiniety poziom commona zależnie co chemy robic ( rozwija sie to u fischermena za proofy), musimy miec wczytaną recepte , oraz mieć matsy ( z ryb) to chyba tyle.
Pozdro

I HATE EMO KIDS

Reina

na dragonie common craft potow mija sie z celem
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku