Quest na 3rd ...

Zaczęty przez Pheonix, Lipiec 08, 2007, 04:17:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

aaaaa poplecznik Thorina powrócił !!!!!!!!!!111111111
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

jak na poplecznika Thorina to czesiek pisze za bardzo skladnie :D

Ameno

Cytat: DevouringOne w Sierpień 11, 2007, 03:16:21 PM
Coz sporo osob mowilo mi ze w EV jest sporo dzieciakow...

Powiem Ci, ze u nas średnia wiekowa jest większa niż w Conclave 8)

Boomer

@Voltage nie wiem jak jest teraz ale jak niegdyś gralismy w starym klanie, to dylo dosyc fajnie i nikt nie zachowywał sie niepoprawnie w stosunku do innych klanow, oczywiście Muminków nie ma od początku czerwa więc wielu nowych wlazło do EV, no cóz tamtych nie znam więc nie wiem co soba reprezentują

@Plemnik wracając do twojego somka, gwizdnął Ci z konta czy zabrał z dropa ?  jesli z dropa to wcale oddawac nie musial zresztą częsć chłopaków nie przepadała za toba już w czasach Muminków, kiedy to pekowałeś nas w ketrze,co spokojnie tam expiącym bardzo sie nie podobało i ganiali za toba :P ba nawet przez pewnien czas sie pytali czy ktos nie widzial PlemnikaPL na klan chacie.

@Zulek offtop bedzie zawsze więc trzeba się z tym pogodzić :)

Jak już to wcześniej napisałem mając subke na nuka lub nuka na głównej postaci z DC setem i dyesami na +Int +Wit, i somka + duze szczęscie, mozna w ciągu 2 dni spokojnie zrobić Varkę, do tego dolicz max 2 dni na resztę[(jesli bijesz 700 mobów)lub 1 dzień (ale trzeba mieć fuksa i dorwac pt w 4S)

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Destiner.OMG

Już nie ma bo odeszlem ^^

co do tematu nie wierze żeby necro hs w 10 min robil... Varke sam robilem w weekend coś okolo 5-6 h dziennie (acu,emp,ww +dance) więc godzina moim zdaniem jest niemozliwa.
Tyle odemnie

Dev

lol to uwierz bo ja to tyle robilem destroyerem ...

Destiner.OMG

Cytat: DevouringOne w Sierpień 12, 2007, 10:06:41 AM
lol to uwierz bo ja to tyle robilem destroyerem ...

Varke czy hs? Sam? I ja tu mowie o necro...

Dev

Destiner.OMG

Cytat: DevouringOne w Sierpień 12, 2007, 10:13:59 AM
hot springs ...

To jeszcze moge sobie wyobrazic... Ale necro i 10 min na abyssie uwierze jak zobacze.

zulek

nekro to nekro sam widziałem jak co nie którzy expią nekrem to się denerwuje że ja tak swoim ST nie moge a to hs w 10min to jest realne tylko trzeba umieć grać daną postacią i nie mieć czasu na bzdety :P mówie o magach bo tankiem fighterem itp hs w 10min to nie możliwe :D
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Ameno

Lol :shock: Nikt mi nie wmowi, ze w 10 minut zabije 150 mobow na hs, gdzie jest pelno pk a moby nie sa takie slabe.

Gang

na hs 150 mobkow ubilem w 25 minut kasy mialem zwaly kolo siebie bo nie mialem czasu tego zbierac a mowicie ze pk trzeba obczajac okolice jak ktos sie szweda to trzeba mu kontrolnie cp zmniejszyc zeby nie fiknol a jak juz sie szweda sps to trzeba go miec na targecie caly czas albo go pk bo ci zajedzie cancela jak bedziesz pvp.gozej jest na walley of argos bo tam jest pk od ch...
A co do plemnika vidic ci podniosl soma z pk to nie jest zlodziej.Ale w EasyVirgins to mnie dobija ze tam graja ludzie ktozy sie o swoje nie ubiegaja Ameno jak mozesz grac w klanie gdzie wszystkie dropy z rb bieze Vidic i wklada do CWH i nikt z clanu nie ma wgladu do tego co sie dzieje w CWH on was normalnie okrada mowi ze da wam jak bedziecie Crafcic hahahahahaha ludzie on jeszcze nikomu nic z tego niedal.A co do tego ze jest tam wysoka srednia wieku i co z tego jak sie o swoje nie umiecie doprosic.EasyVirgins heh wytrzymalem tam tydzien ale niekturzy ludzie sa naprawde w pozo.      Ale sie rozpisalem normalnie Harlekin mi z tego wyszedl :D
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

biezrecie full bafy na nekro i jazda ...

bula

bierzecie full buffy na SH i wtedy jest jazda ;)

Gang

kto tam chodzi bez buffow bic moby? bez buffow to sie idzie qusta na recki tam robic a mobki sie usypia
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

[czesiu]

Cytat: Destiner.OMG w Sierpień 11, 2007, 10:47:49 PM

Już nie ma bo odeszlem ^^

co do tematu nie wierze żeby necro hs w 10 min robil... Varke sam robilem w weekend coś okolo 5-6 h dziennie (acu,emp,ww +dance) więc godzina moim zdaniem jest niemozliwa.
Tyle odemnie
co ty pier.. ja full buff 3 k m atack 1, 6 c speed i moba mam na 2 hity .. a poza tym ctrzeba widziec grdzie jakie moby sie spawnuja i co ile czasu ja tylko chodzilem w jednym miejscu i mob za mobem questowym i nie muw mi ze to nie jest mozliwe w c4 !!! chocizaby cdl cast 1 sekunde i bije za 4 k wiec najsilniejszego moba mam na 2 hity 300 hp i summon zuca sie 2 moby bija mnie po 50 pff 10 minut to bardzo duzo na hs necrem !!!!!

Destiner.OMG

Zadam ci pytanie: masz baium ring?? Jeśli nie to podaj mi buffki na ktorych jedziesz skoro masz 1,600 c. speed necrosem... I jestem również ciekaw miejsca gdzie bileś te moby... Nadal nie wierze... Może to dlatego ze mam imie jak 1 z apostolow (zgadnij ktory...) Twoje ostatnie zdanie też mnie rozwalilo... ale już mi sie nie chce pisac dlaczego...

bula

CytatZadam ci pytanie: masz baium ring?? Jeśli nie to podaj mi buffki na ktorych jedziesz skoro masz 1,600 c. speed necrosem
Acumen lvl 3
Berserker Spirit lvl 2
Dance of Concentration lvl 1
Prophey of Water lvl 1
Hot Springs Malaria lvl 4

i wychodzi 1649 c.speed ...

Destiner.OMG

Tak wiec moj blad z tym c. speedem  :oops: ale ten dmg od moba (50) nie podoba mi sie... tak to juz ze mna jest nie uwierze jak nie zobacze...

zulek

co może jeszcze chcesz żeby ci ktoś filmik zrobił :P
PS bula zrób mu screna to moze nie będzie nic mówił że to nie możliwe :D
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Destiner.OMG

Ty... za screen z dmg bylbym wdzieczny. Co do c. speedu nie napisalem, że to niemozliwe tylko chcialem sie dowiedziec na jakich buffach jechal... po drugie napisalem ze moj blad xaoxaoxao wiec nie wiem o co ci biega :P

bula

eeeeeeeee ... ja tylko odnioslem sie do czesci z c.speedem ... odnosnie screenow do czeska ^&^ ja nie mam na Abyssie necro :P

P.S. zulek twoja sygna ftw ^^

Destiner.OMG

Zulek niepotrzebnie wprowadzil tu zamęt :P W swoich obliczeniach c. speedu nie uwzglednilem berserker spirit  :(

Dev

bije cie mob po 50-70 na transfer pain, kgorzej jak stun siadzie :D

Earendil

skoro tu jest topic poswiecony 3ciej prfce to sie zapytam

na serverze x10 gdzie lepiej bic... na Ketra czy na Varce ?? Gdzie jest mniej ludzi czy na obu sie kreci tyle samo bydla ?? :)