Najpotężniejsza Postać

Zaczęty przez DestroX, Czerwiec 02, 2007, 08:43:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diaar

Tu nie chodzi o to czy Destro dojdzie do GS tylko o to kto macniej bije....
lolz

myha

DIO:backstaby dochadza do 6-7k w robe userów
PR tez wali kryty po 5-6k
destro- na frezy wali do 8k nawet
magowie raczej wala mniej pojednyczym hitem, a nawet magic krytem maks do 5k raczej
a z tego co wiem glad wali mocniej niz tyrant ze skili wiec nie wiem skad wzioles ze jest na odwrót ale jego hity raczej 5k tez nie przekrocza
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Fenrirus

ja widzialem i magic kryty po 10k, backstab 7k w robe usera haha, max jaki dostalem to 3.5k od 79 lvl aw w full s grade gdy ja bylem bez bufow, wlasnie twoja teoria upadla, praktyka > teoria

dio widze ze sie z dobrymi przeciwnikami nie biles i piszesz same glupoty np ze necro walnie mocniejszego kryta od sh, necro ma gloom ale sh na surrender, wiec wychodzi na 0, sh wiecej m atack mocniejsze kryty, unholy resistance i necro jest smiesznym dd, a kryt z magi gdy przeciwnicy sa na mniej wiecej rownych bufach to okolo 5k

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

myha

kryt 10k to chyba przeciwnik był w c grad ebiżuteri, a backstaby po 6-7k są normlana dla gh i to własnie w full bufed maga(d full bufed dagera oczywiscie)
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Elfares

Oh daj mi buffy, dance i songi to cie zabije na 1 backstaba....
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Fenrirus

nie zabijesz :D aw na 3 klasie 79 lvl w interlude gdzie dagerzy zostali wzmocnieni przylozyl mi gdy bylem bez bufow uwaga hit za 3500, na bufach mnie nie zabije, a aw ma najmocniejsze skile, nie zlozysz maga na backstaba ale juz 2 blowy koncza zabawe.
Czy ja wiem czy c grade krytyk byl z vortexa, no ale pro bufow, czyli cov i songow pewnie nie mial, ja sam dostaje od sorca 76 kryty po 6k na bufach z ch plus dance i vortex byloby z 10, a maja jewele mam :D
Ja mowie oczywiscie o interlude bo to jest obecna kronika l2

Pyqq - tyrant lvl 42
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

DIO

tu nie chodzi kto jest dobry a kto nie, taki AW chociazby byl super pr0 graczem i w ogóle jak mu nie wejdzie backstab to zada 0 dmg i umiejetnosci nie maja tu nic do tego. Magic cryty za 5k, racja mialem takie jak mialem 70 lvl  mieszanke c/b/a bizuteri i marne 900 m defa, przy 1500 (mieszanka tate/maj +cov+tallum robe) mc kryty powyzej 3k to zadki widok. co do tych wartosci to podalem takie jakie widzialem i podalem uklad (np gloom+dark vort)a co do sh to nie wiem czemu ale jakos albo nie wbijaja surenderow albo maja z tym problem(dlatego pewnie mc cryt slabszy, z vortem i surenderem na bank bedzie mial wiekszy od necro) , podobnie vortexy, testowane na arenie i najczesciej vort udawal sie sorcowi(to samo z surenderem), potem necrus, potem dopiero sh i na koncu surender i vorty sps. co do glada ..... tez po testach na arenie srednia dmg wychodzila na korzysc tyranta ....od glada z dle+tallum z tss max 2.5k dmg a tyrant z s grade broni walil po 3800 z huricane assault. co do destro ....z mieczem jakos tego kosmicznego dmg na frenzy nie widzialem, moze mialem pecha albo te 7-10k to z lukiem zadaje (slyszalem opowiesci pijanych krasnoludow ze dopiero z lukiem+frenzy dmg jest konkretny)

Fenrirus

Cytat: DIO w Sierpień 14, 2007, 09:05:20 PM
tu nie chodzi kto jest dobry a kto nie, taki AW chociazby byl super pr0 graczem i w ogóle jak mu nie wejdzie backstab to zada 0 dmg i umiejetnosci nie maja tu nic do tego. Magic cryty za 5k, racja mialem takie jak mialem 70 lvl  mieszanke c/b/a bizuteri i marne 900 m defa, przy 1500 (mieszanka tate/maj +cov+tallum robe) mc kryty powyzej 3k to zadki widok. co do tych wartosci to podalem takie jakie widzialem i podalem uklad (np gloom+dark vort)a co do sh to nie wiem czemu ale jakos albo nie wbijaja surenderow albo maja z tym problem(dlatego pewnie mc cryt slabszy, z vortem i surenderem na bank bedzie mial wiekszy od necro) , podobnie vortexy, testowane na arenie i najczesciej vort udawal sie sorcowi(to samo z surenderem), potem necrus, potem dopiero sh i na koncu surender i vorty sps. co do glada ..... tez po testach na arenie srednia dmg wychodzila na korzysc tyranta ....od glada z dle+tallum z tss max 2.5k dmg a tyrant z s grade broni walil po 3800 z huricane assault. co do destro ....z mieczem jakos tego kosmicznego dmg na frenzy nie widzialem, moze mialem pecha albo te 7-10k to z lukiem zadaje (slyszalem opowiesci pijanych krasnoludow ze dopiero z lukiem+frenzy dmg jest konkretny)
to mowisz ze sh nie mogl wbic surrendera, tak to wlasnie jest z l2j i innym tego typu hybrydami, nie mamy o czym dyskutowac

Pyqq - tyrant lvl 42

myha

może ten dager nie miał właczonego Focus Death, albo miał i walił od przodu, bo z Focus Death który daje 90% wiekszy dmg hit 6k z bacstaba nie jest niczym nadzwyczajnym dla 78 gh

a co do hitów dastro to można sprawdzić nawet na kakulatroze ile wali na frenzy
Auto Giełda:

Stanisław Lem

bula

Cytat: Fenrirus w Sierpień 14, 2007, 09:26:09 PM
to mowisz ze sh nie mogl wbic surrendera, tak to wlasnie jest z l2j i innym tego typu hybrydami, nie mamy o czym dyskutowac
wydawalo mi sie ze surrender ma 80% bazowej szansy na wejscie a nie 100% ...

Inidriel

Cytat: Fenrirus w Sierpień 14, 2007, 08:27:21 PM
nie zabijesz :D aw na 3 klasie 79 lvl w interlude gdzie dagerzy zostali wzmocnieni przylozyl mi gdy bylem bez bufow uwaga hit za 3500, na bufach mnie nie zabije, a aw ma najmocniejsze skile, nie zlozysz maga na backstaba ale juz 2 blowy koncza zabawe.
Czy ja wiem czy c grade krytyk byl z vortexa, no ale pro bufow, czyli cov i songow pewnie nie mial, ja sam dostaje od sorca 76 kryty po 6k na bufach z ch plus dance i vortex byloby z 10, a maja jewele mam :D
Ja mowie oczywiscie o interlude bo to jest obecna kronika l2

Imo, za bardzo wierzysz w moc tego swojego SH...

Elfares

IMO kążdy wie ,że najpotężniejszą rzeczą jest mój tygrysek.. ostatnio zabiłem nim party gladów i nukerów...
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

eSkel

Przypomnialo mi sie, znajomy z ally ponoc kiedys nekrusem zarzucil anchor przeciwnikowi na dv, przywolal stridera i wykonczyl go tym magicznym atakiem peta ; )

Diaar

co do destro ....z mieczem jakos tego kosmicznego dmg na frenzy nie widzialem, moze mialem pecha albo te 7-10k to z lukiem zadaje (slyszalem opowiesci pijanych krasnoludow ze dopiero z lukiem+frenzy dmg jest konkretny)

Na pozadnym servie Frenzy zniknie jak zalozysz łuk.

Diaar

co do glada ..... tez po testach na arenie srednia dmg wychodzila na korzysc tyranta ....od glada z dle+tallum z tss max 2.5k dmg a tyrant z s grade broni walil po 3800 z huricane assault.

Hurracane Assault ma taki sam power co Duble Sonic Slash a ze Orc i Human maja tyle samo STR (40) wiec powinni zadawac taki sam critic z hita tymi skilami,

co do destro ....z mieczem jakos tego kosmicznego dmg na frenzy nie widzialem, moze mialem pecha albo te 7-10k to z lukiem zadaje (slyszalem opowiesci pijanych krasnoludow ze dopiero z lukiem+frenzy dmg jest konkretny)

Na pozadnym servie Frenzy zniknie jak zalozysz łuk.

Siena

Frenzy nie zniknie, bo niby czemu miałby to zrobić? :P Po prostu z łukiem od c5 premia jest sporo mniejsza niż z innym sprzętem.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Diaar

Frenzy:   Temporarily increases P. Atk., especially when using Spear or Blunt Weapons. Also increases Accuracy and P. Atk. when using Two-Handed Swords and Blunt Weapons. Usable only when HP are 30% or lower. Effect 2.

Nie ma tu mowy o łuku...

Siena

Cytat: Diaar w Sierpień 15, 2007, 12:27:22 PM
Frenzy:   Temporarily increases P. Atk., especially when using Spear or Blunt Weapons. Also increases Accuracy and P. Atk. when using Two-Handed Swords and Blunt Weapons. Usable only when HP are 30% or lower. Effect 2.

Nie ma tu mowy o łuku...

Nie wiem jak Ci wytłumaczyć, że nie masz racji... Sprawdź sobie samemu, jeśli nie masz ochoty tworzyć destra na jakimś serwie C5, to masz stronke: http://l2calc.l2blah.com/
Wpisz tam sobie destroyera, daj mu 30% hp, łuk w łąpę i porównaj p.atk na frenzy i bez.
Jeślni nie wierzysz w wiarygodność tego serwisu to wiedz, że jest on całkowicie zgodny z retailem i realiami retaila. :)

Albo poszukaj na forum wypowiedzi wszystkich pro co tu piszą, porady i informacje na temat destro... wierz mi, pełno tu tego :)

Diaar

Dla mnie to jest bug, gralem destro w C5,6 i jak wlaczalem frenzy i zakladalem luk to skill znikał, dla mnie to jest poprawne dzialanie skila.

Siena

Grałeś tak na retailu?
Btw. nie ma czegoś takiego jak C6 xD

Diaar

Nie chodzi mi o to czy to jest retail czy nie, skoro skill nie uwzglednia łuku to nie powinien na nim działać.

Siena

Skill tylko w opisie nie ma łuku uwzględnionego. Po prostu NCsoftowi nie pasuje jak ktoś z destra robi łucznika, próbują ich uświadomić, żeby tego nie robili, dlatego w opisie nic nie ma, że łuk również ma jakąś premię.

Diaar

Skoro nie ma w opisie to nie uwzgednia go, na dobrym serverze ten bajer nie działa.
Koniec tematu o Destro na Frenzy z łukiem

Profesor

lol lol lol od kończenia tematu jest MODERATOR a prawda jest taka, że opisy NCSoftu dosyć często mijają się z prawdą... zbyt często jak na oficjalne źródło danych...

Diaar

Cytat: Profesor w Sierpień 15, 2007, 02:16:31 PM
lol lol lol od kończenia tematu jest MODERATOR

OMG, temat jest zupełnie o czym innym.... a mowiąc o konczeniu tematu mialem na mysli moja rozmowe z Sieną....