C5 - bedzie?

Zaczęty przez Ameno, Maj 23, 2007, 04:02:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dark Ava

Ok dzieki wielkie :) nie do konca rozumie battle force no i tego symbol of defense :( a i napisales ze zuzywa 1 battle symbol <- a coz to takiego ?
Ale widze ze cos DA robi sie ciekawsza postacia niz tylko nudnym tankiem ( pojawiaja sie jakies bajery ) :)  :D
Pzdr all

bula

battle force ... nie wiem jak to dziala ... wydaje mi sie ze ... staje 3 tankow na przyklad ;D i uzywaja battle force i wtedy nie moga sie ruszac i otrzymywac obrazen za to dla czlonkow party zostaje dodany battle force lvl ktorystam .... i wtedy mozna uzyc na przyklad Symbol of Defense ktory w obszarze dzialania zwieksza mozliwosci obronne wszystkim ... a ten battle symbol to chyba skads zdobyc trzeba :P tak jak dla PK ten item do self reza :D

nie jestem pewien czy tak jest na prawde ... tak to zrozumialem z opisow :D

Ameno

OoOo.. nieźle to musi wyglądac  :P

voltage

IL będzie we wrzesniu, nie wiadomo jeszcze dokładnie krórego.

Skik

we wrzesniu ma byc sam klient
rzeczy z c6 maja dzialac dopiero przed zima

zulek

a to szkoda bo już myślałem że se pogram za niedługo :P no ale nic trzeba czekać :?
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Meyko

MortalInkubus  August 19 2007, 10:49 Post #5 

LA2 Moderator

If you read forum you should know that Abyss will switch to Interlude before winter and not now. They still need to run beta first, closed or open, we will see.

Well, looks like Abyss was Interlude for brief moment. Don't know what went wrong but we're back on C4.

This post has been edited by MortalInkubus: August 19 2007, 10:56

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Dev

gadalem z policemanem na x7 prywatnie i dowiedzialem sie ze interlude będzie pod koneic pazdziernika/poczatek listopada lub pod koniec listopada ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

no ta jeden miesiac w ta czy w tamta ... skille z C5 mialy byc pod koniec wakacji ^^ a sie za IL wzieli i teraz takie gadanie :P

Gang

niech nawet w grudniu wejdzie ale zeby wszystko bylo zapiete na ostatni guzik i dzialalo
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

i zeby moj arrest dzialal jak nalezy <kleczy i modli sie>

[czesiu]

Bled

bula

escape arrest ma dlugi reuse ... arrest/shackle krotki :)

Bled

tyle ze po 1 escape juz ci ucieknie z range

Dev

nie ucieknie bo dostanie basha (ktorym przerwe escape) i freezinga :D

[czesiu]

a co m apowiedziec taki da . on nie ma basha , stun jak nie wejdzie to kicha ale moze walnac hamstringa xD to tez zawsze cos .

Dev

ty masz shackle ktore wchdozi jakby sie mialo zesrac ale ma duze range...

[czesiu]

no wlasnie
. mam jedno pytanko , czy mozna enchantowac skill shackle na chance ?

Ashurei

Dev

On daje tylko lepszy efekt hate, nie mozna na landing ...

[czesiu]

to nie zaciekawie ale efect hate sie przyda xD .

PlemnikPL

gralem 2 dni na Interlude (White Eagle) i powiem tak: licza sie 2 klasy postaci: gladiator i wszyscy lucznicy, reszta to mieso armatnie, gralem tam spsem , nerf sleepa i cancela bolii przez to sps sie w ogole nie liczy w c6, moze necro jeszcze co nieco da rade w pvp, ale max zbuffowany lucznik i glad na selfach to potega w Interlude
Skończyłem z Lineage II

Ameno

Cytat: PlemnikPL w Sierpień 30, 2007, 12:54:05 AM
gralem 2 dni na Interlude (White Eagle) i powiem tak: licza sie 2 klasy postaci: gladiator i wszyscy lucznicy, reszta to mieso armatnie, gralem tam spsem , nerf sleepa i cancela bolii przez to sps sie w ogole nie liczy w c6, moze necro jeszcze co nieco da rade w pvp, ale max zbuffowany lucznik i glad na selfach to potega w Interlude

Tez gralem na tym serwerze.. l2J  :shock:

Nie wiem, moze ktos mnie uswiadomi, ale mozna miec 3 paski buffow w IL? Bo na tym WE mozna bylo. Do tego GH sobie ladnie radzi na tym serwerze(i w IL chyba tez). No zobaczymy, ale jak te IL ma wygladac tak jak na WE to ja dziekuje.

Pozdr

Earendil

3 paski buffow to tylko dodatek L2J... normalnie sa to 2 paski + 3 na instanty jak VS, Accuracy czy AP...

tez gralem na White Eagle i :
bagow wiecej tam niz czegos dobrze zrobionego... zawsze jak gdzies lazlem to gdzies sie zablokowalem... a mam w zwyczaju chodzic ta najmniej prosta i przystepna droga. Czy tam stun zdejmuje target ?? tego nie sprawdzilem...
Co do glada i lucznika... od C4 niewielu ma szanse z full zbuffowanym lucznikiem (draconic + focus i MJ lekki + +/+/- 4/4/8 DEX/STR/CON + ring AQ, Baium,earring Zaken)... glady przy kims takim klada sie... z ich critical ratem szanse na to ze wejdzie im critic z sonica marne ;P a jak dla lucznika to critical rate mniej wiecej od 460 - do 480 bez blessing of queen the cat (z tym 500)
znajdzcie mi cos co pokona to... no moze HK ma szanse i to nawet spore :P reszta pada... :) (oczywiscie nie wliczam tego ze moze np necrusowi wejsc paraliz... zwykle nie zdaza podejsc z czyms takim... co do reszty paralizy to juz poprostu fart ;P)