Anime godne polecenia

Zaczęty przez Mjut, Sierpień 10, 2007, 11:29:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mjut

Ostatnimi czasy zacząłem interesować się anime. Oglądnąłem trochę tego, trochę tego i jak na razie do gustu podszedł mi jedynie "Bleach". Jestem ciekaw czy znacie jakieś anime, które można polecić z czystym sumieniem. Najlepiej gdy by jeszcze było w podobnym klimacie co wyżej wymieniony tytuł.

Thaald

FullMetal Alchemist fan

NetSuuN

Dev

Fullmetal Alchemist codziennnie na hyper o 21.00. Anime jest GENIALNE.
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

primabolan

Great Teacher Onizuka (kiedy na hyper'ze lecialo)
Black Lagoon
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Ryltar

Bled

NetSuuN

Mjut

BaRt

Death Note? Też są Shinigami.^^ Tylko w innej formie. :)

eSkel

Ja osobiscie nie przepadam za seriami typu Naruto czy Bleach, wg mnie jakos>ilosc: P

Jesli nie FMA to FMP, w/w Death Note, zmieniajac klimaty - Ergo Proxy. Z bierzacych serii Claymore, Zombie Loan.. posciagaj sobie pierwsze epy i zobacz co Ci podpadnie : P Czasem mozna znalezc na google video czy youtube zeby szybko przejrzec

Bled

Eskel ale sobie Dode wkleiles w avatara  :oops:

fedur

Cytat: primabolan w Sierpień 11, 2007, 04:04:01 PM
Great Teacher Onizuka (kiedy na hyper'ze lecialo)

popieram swietny anime...

R.I.P.

1. Fullmetal Alchemist + FMA:Conqueror of Shambala (kinówka)
2. Naruto(gdzieś do 180 odcinka było świetne aż pojawiły się zapychacze) + Naruto Shippuuden (dalsza część, fabularnie wróciła do mangi czyli do tego za co ludzie pokochali tą serię)
3. Claymore (głównie polecam fanom wiedźmina, mnie zaciekawiło)
4. Busou Renkin
5. D.Grey-man
6. Kenichi
7. Fate/Stay Night (Drugie po FMA anime w moim osobistym top 10)
A wszystko to możesz ściągnąć z http://realitylapse.com/

Sam obejrzałem znacznie więcej anime niż jest na tej stronie + interesuję się tym od bardzo dawna. Jeśli w/w tytuły ci się spodobają i wciągną to mogę sypnąć wieloma innymi :P

--

Ryltar, a widziałeś Bible Black? Całą serie. (zresztą po co ja się pytam takiego hentajowca :])

--
Eskel, koniecznie musisz obejrzeć Neon Genesis Evangelion + The End of Evangelion tylko uważaj bo ta seria zostawia po sobie trwały ślad w psychice xD

Krzychu

Bible Black dobra seria :)
Ja polecam Akire dla osób starszych . R.I.P zbierałeś Kawaii ?? Ja mam wszystkie numery . Street fighter jest dobrym anime polecam . Co tam jeszcze oczywiście Naruto , Soul Hunter kiedyś leciało u nas w telewizji .Księżniczkę Mononoke . Berserk - dużo krwi

Meverick

Geko

Sengaia

Anime Devil May Cry jest fajne polecam ;]
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

R.I.P.

Cytat: Krzychu w Sierpień 14, 2007, 04:30:40 AM
Bible Black dobra seria :)
Ja polecam Akire dla osób starszych . R.I.P zbierałeś Kawaii ?? Ja mam wszystkie numery . Street fighter jest dobrym anime polecam . Co tam jeszcze oczywiście Naruto , Soul Hunter kiedyś leciało u nas w telewizji .Księżniczkę Mononoke . Berserk - dużo krwi

Zbierałem swojego czasu, nie mam wszystkich numerów. Wychodzi jeszcze to w ogóle? Zakończyłem przygodę z tą gazetą gdy odsprzedali ją innej redakcji a tamta zaczęła wypisywać o pokemonach i tych bączkach (xD) które akurat leciały na Polsacie i to mnie zniesmaczyło.