Beast Farm

Zaczęty przez ziutek, Grudzień 28, 2006, 11:44:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziutek

Witam, mam kilka pytan odnosnie spoila i wlasnie tej farmy. Wiem ze sa ludzie ktorzy potrafia spoilowac na niej duzo fajnych keyi bgrade, chodzi mi wlasnie o to czym karmi sie zwierzeta na tej farmie, skad to cos sie bierze i w ogóle moze jakies wskazowki dotyczace tego(czym i jak duzo nakarmic jakie zwierze zeby otrzymac np.shafty do bopa itp.). Bylbym niezmiernie wdzieczny.

P.S. Dosc dokladnie przejrzalem forum i mam nadzieje ze takiego topica tutaj jeszcze nie bylo. :)

Banzai

Wiesz  co do spoila niestety nie mam pojecia:)  ALe z  tych mobow  leca  keye do  Dark Crystala oraz taluma :) i to nie ze spoila  lecz z dropa  Jesli sporo posiedzisz   to mozesz  dropnac nawet buty dark crystala Co do spoila poszukaj w drop claculatorze albo tutaj na stronce w drop calculatorze albo na www.l2wh.com
|Animal Planet |

Zarean

a co do karmienia wchodzisz do beast farm i tam powinien byc npc ktory cos sprzedaje i wlasnie on sprzedaje specjalna karme. Sa chyba 3 rodzaje tej karmy. I tak masz ta karme podchodzisz do tego malego zwierzatka wygladajacego jak baby pet i przy zaznaczonym mobie klikasz prawym na ta karme w inventory i mob powinien zniknac i pojawic, ale wiekszy i z wieksza iloscia zycia(z poczatku nie widac bo z 1/2 hp po ewolucji ma normalny stan hp) ja osobiscie zrobilem takiego do x5 zycia i mnie zarabal kilkoma hitami, aha jeszcze jedna wazna uwaga po ewolucji mob cie bedzie atakowac wiec ostroznie.
Thx ze moglem pomoc, za plusik sie nie obraze :oops:

Reina

co do spoiloania, kazdy "stage" mobka daje zupelnie inne dropy/spoile, wiec musisz pokombinowac ktorego moba i  na jakim  stage zabijac

stage sa
x1/2HP
x1HP
x2HP(mob stopniowo wiekszy)
x4HP

przy ostatnim ciekawostka - czasem podczas karmienia go pojawia sie zwykly x4HP mobek, czasem zmienia sie na Trainered Buffalo etc, wtedy on cie leczy, buffuje czasem, warto miec przy sobie
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Dravil

A gdzie jest ta beast farm?

Jedna WIARA, jeden KLUB Barcelona AŻ po GRÓB.
PR FAN..............5* lvl

Sengaia

Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Dravil

Jedna WIARA, jeden KLUB Barcelona AŻ po GRÓB.
PR FAN..............5* lvl

Sarasi

Ja Ci tak powiem,Jeśli masz patcha do spoilu i dropu wystarczy tyle karmic az dany mob bedzie mial w spoilu albo dropie to co ci potrzeba!Ja tak zrobilem :)

Acha i prosilbym o plusik jesli mozna :)

mussaszi

Sarasi skąd tyś się urwał  :?: zerknij na datę ostatniego postu  :bag:

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Yoker

troszkę odgrzewane, ale skoro już jest wykopany temat to ja proszę o link do owego patcha :)

Gabol

Wlasnie, prosze zamiesccie tego patcha, byłbym zobowiazany :)
Honor rycerski jest nazważniejszy!

AyGo

Cytat: Sarasi w Sierpień 22, 2007, 02:50:14 PM
Ja Ci tak powiem,Jeśli masz patcha do spoilu i dropu wystarczy tyle karmic az dany mob bedzie mial w spoilu albo dropie to co ci potrzeba!Ja tak zrobilem :)

Acha i prosilbym o plusik jesli mozna :)

Ja Ci moge dac... Ale chyba plusem!! Niektorzy z tego forum robia juz kabaret;/ Pisa ni w 5 ni w 9 post w temacie ktory ma 2 lata lub rok;/ Oj ludzie ludzie...
AyGo

Zarean

newmateusz chciałbym zauważyć iż ostatni post:

Cytat: Gabol w Grudzień 08, 2007, 07:59:50 PM
Wlasnie, prosze zamiesccie tego patcha, byłbym zobowiazany :)
8-12-07

Nie żebym się czepiał czy coś, ale też go odkopałeś właściwie. ;)

AyGo

Bo dawno tu nie bylem i mialem zazanczony temat jako nieprzeczytany i nie luknalem na daty, moj blad, przepraszam:(
AyGo

doman18

Wasz topik zainspirował mnie do tego żeby znaleźć tego patcha do Interlude więc zaktualizowałem poniższy topik i jak toś chce niech tam zajrzy
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,8062.0.html
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Grallenord

Witam. Mam małą prośbę, nigdy nie bilem na beast farm i mam do was pytanie. Chce wydropić matsy na aoba i po pierwsze nie wiem czy spoilem na 55 lv (set dooma) dam radę? i nie wiem jak to wyropić w związku z tym karmieniem mobów? pomorze ktoś? dzięki z góry

mussaszi

Pewnie chodzi ci o te moby Alpen Kookaburra (65)-Alpen Buffalo (67),jak sam widzisz nie dasz im rady do tego jeszcze trza je nakarmić/żarcie kupuje się u tych NPC co stoją tam przy drodze/karmi się klikając na moba a potem na jedzenie.
Moby stają się wtedy agresywne i mocniejsze.Po nakarmieniu moby rosną i na każdym jego wyższym lv dropią inne matsy i nie pamietam na jakim lecą ostrza na aoba,dlatego radze ci dobic lv na taki jak maja moby.
Warto tam chodzić bo dobry spoil i exp,na +3 masz za moba jak pamietam coś okolo 150k expa.
A i jeszcze jedno gdzieś to było pisane ale dodam tu by był komplet na +3 losowo mob zamienia się w twojego buffera jest bardzo przydatny.

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Grallenord

Dzięki za wskazówki. Jeszcze muszę wyspoilić recki wiec lv pewnie wbije szybko. Jak poznać że mob ma już dobry poziom żeby wyspoilić to co się chce? po skilach pojawiających się w jego opisie (targecie)? pozdr

mussaszi

Najlepiej jak byś miał patch na drop/spoil.

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Skik

Odswiezam temat, nie wiem czy to jest gdzies na forum, nie zagladam do wiekszosci dzialow, szukam sobie jakiegos dobrego miejsca na spoil itrafilem na ten topic ;p, moze sie komus przyda
http://franto.sk/l2/beastfarm/

/SKIK - ta strona jest po prostu fenomenalna! Otrzymujesz:

przyznam, ze Beast Farm, to moja ulubiona lokacja (BH) i fenomenalne zrodelko!
Wiekszosc z tych informacji musialem sam sobie wynotowac, ale podane w ten sposob - po prostu smaczniutkie!

Pozdrawiam - Koszalek Opalek