Najgłupsze rzeczy jakie zrobilicie w grze

Zaczęty przez radekskl, Czerwiec 28, 2007, 05:25:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

Cytat: Nicolas w Sierpień 20, 2007, 10:24:22 AM
Cytat: Bled w Sierpień 20, 2007, 09:50:27 AM
zapewne chodz o dziwną kolejnasc jaka zastosowal sal tzn nie zrobil open bety, jak puscil life to gracze znalezli bugi i teraz robi tydzien open bety po czym wipe, a ze nightbird to jest typ nolifa to juz pewnie mial z 40+ , ostatnio nolifowal tez na genesis i tez padl (wspolczuje, tyle godzin z blacaymi oczami na nic)
dla mnie to nawet dobrze bo akurat nie bylo mnie w domu ;] wiec teraz musze tydzien poczekac

Max lvl na L2J byl 36 ;) Nightbird mial 2x  Ja 25 i sie nie denerwuje ze bedzie wipe

sry za offtop

co do tej wypowiedzi ze mialem 28lvl i nie ma czego zalowac..
nie chodzilo mi o to ze na 28lvlu zrobili wipe bo taki lvl to w 1dzien odrobic mozna.
Chodzilo o kilka grubszych zeczy ktore obiecywali a się nie wywiązali

1. Nie bedzie wipe
2. będą adventurers caty
3. będą raty X5 (tymczasem rate matsow X1)
4. start serwa 7
5. drugi start 15
6. nie będzie bety
7. serwer będzie dobrze zabezpieczony - a tym czasem znalem ludzi co mogli juz b-grady miec w 1wszy dzien ;]

rozumiem ze ktos pierwszy raz stawia serwer i to jest duzy wysilek itp. ale chociaz by nie obiecywali jak polscy politycy tylko realniej podchodzili do sprawy.

juz po 5min serwa ktos im wbil na serwer z statusem gma. /;p

-----------------------------------------------------------------------------------------------

A co do tematu glupich zeczy:

- mam zamiar isc na nowy l2p exodus. wiem ze to glupie ale to sila wyzsza ;p
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Bled

slepy13

Zacząłem grać na l2w i uzależniłem się od full buffów trwających godzinkę :/ Przez co jestem noobem i na normalnym serwerze, pewnie bym sobie nie poradził :/

dudson

kilka wycieczek z gludin do gludio pieszo, nie wiedziałem że są GK xD z talking island poplynalem tez na samym poczatku do rune zamiast do gludin :D a o solowaniu po 1 mobie WLem to juz nie wspomne... :P

Sanguine

zacząłem grać w L2 - nie mogę się na stałe oderwać  :_delf_5_1:

Soul

Prepare for unforeseen consequences...

Elfares

Nie miałem kozackich histori jak traciłem itemki ale nic..gdzieś kiedyś przeczytałem ,że jak się ma 5 pk+ to itemki spadają.. no i w de village znalazłem 2 noobków takich jak ja aczkolwiek z mniejszą wiedzą i lepszym eq i lvlem.. poszliśmy na pająki  i te panterki wyżej gludin.. i kozaki nie wiedziały co to res..a miałem koło 20 resów jakiś człowiek się zlitować dał mi jakieś resy,soe matsy itp.. myślę mam pomyśł.. zapytałem ich czy nie chcą mieć lepszych statów.. oni ,że dobra dałem im po 6 resów bo nie byłem pewny czy od 5 czy 6 pk.. i kazałem się zabijać i resać.. straciłem lvla od.. ale to nic.. później jak mieli red nicki i pk 6 to ich zabiłem i spadło im troche eq.. i oczywiście zabrałem dałem resa mówie im ,że oddam lajcik spadła im reszta eq biore i na razie.. pamietam jaka podnieta bo top ng bron jaaa... uwielbiam zabijać i oszukiwać ruskich.. hahaha  albo wiem.. później ja ok 25 lvla .. zbierałem na dg.. ale miałem jakiś 50 k i nic nie mogłem kupić.. patrze koleś 38 lvl polak.. ( wiem wiem chamskie ) ale zaczął pisać "muj" "któr" i mnie męczyć myślę oj dziecko.. tak samo zrobiłem tyle ,że myśle coś dużo ma tego eq strasznie duale już 3 podnosze... ale... to było jak jeszcze nie wiedziałem co to random party.. hahaha
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Zarean

Eeee?? No to leciałem przez Giran do Oren, później z Oren do Ivory Tower, a następnie z IT do ToI, bo nie miałem kasy na tp i leciałem do kumpla po nią, a on do Giran polazł :/ Przynajmniej pozwiedzałem kilka miejscówek xD
Problemu z ss nie miałem, bo brat mnie nastawił na czytanie wszystkiego co pisze :P (to było coś w stylu: "No to jest RPG to musisz wszystko czytać, bo nie wyczaisz sensu gry" xD)
Do dzisiaj jestem niezdecydowany czym grać :/.
Przez włóczenie się po serwerach pvp już nie umie walczyć na pvp (kiedyś chyba umiałem, no kiedyś tam udawało mi sie jechać przy okazji lania mobka[bo chamy na serwach są i leją w trakcie lania mobka]).

Thrall

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

e tam też coś napisze big Refresh ;X

więc tak na ratach x4 ( kiedys everlast teraz l2-passion ) do
46 lvl biegałem ze zbroja na 20 lvl ( D GRADE ) + że soulshoty klikalem ręcznie z plecaka xd

hmm jeszcze czasy c5 w cruma tower spadłem w tekstury tam na sam dół xd
i musiałem usunąc postać po nie wiedzialem o takim czymś jak '/unstuck' a soe nie miałem ;X

Staram się pomagać gdy mogę i potrafię.
Staram się bardzo dokładnie opisywać serwer na którym grałem.
Cytatw wiosce człowieków masz kowala koło drzwi do bramy

own3D

Slomek

Na ktoryms z low rate Abyss'a newbie poprosil mnie o Adene a ze był to wieczor a ja wstawiony zamiast Adenu dałem mu Som+acu+5 ... na drugi dzien mnie to juz nie bawilo
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Kirche

Odpaliłam party recall pod koniec rbka. :P I to nie raz! :D Po tym zmieniłam miejsce tego skilla na pasku.... ^^

"Powoli, delikatnie noc odsłania swoją wspaniałość. Odwróć swą twarz od jaskrawego światła dnia, odwróć swe myśli od zimnego, nieczułego światła i wsłuchaj się w muzykę nocy!"

Naito

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

ChaosAngel

Cytat: Kirche w Listopad 14, 2010, 08:48:16 PM
Odpaliłam party recall pod koniec rbka. :P I to nie raz! :D Po tym zmieniłam miejsce tego skilla na pasku.... ^^

Miałem podobną sytuację.

RB robiliśmy w dwa party. W jednym był tank, a drugie party było po prostu jako wsparcie ogniowe.

Ja byłem w tank party jako EE, którego pożyczył mi kolega. Głównie healowałem tanka, ale też uważałem na innych.

I w pewnym momencie przycisnąłem zły przycisk na klawiaturze i całe nasze party wylądowało w mieście. Ze strachu i wstydu wyłączyłem komputer.

No a tamci mogli jedynie się złapać za głowy i umrzeć w potwornych męczarniach.
Jak już spaść to z wysokiego konia.

Kamal

Apocalyptik

CytatZe strachu i wstydu wyłączyłem komputer.

Hahaha :D

A moje najgłupsze rzeczy z gry to overenchantowanie, kręcę aż spalę. Ile razy już paliłem rzeczy, które normalni zostawiliby z 1 albo 2 enchanty niżej na zawsze :P

We ride together, we die together.

Prokrastynator

Wkrecałem kiedyś znajomego w L2, pokazałem mu moby przed dion, kupiłem podstawowe eq i kazałem bić, po czym poszedłem do wh klikać cpb,
15 minut później gość przybiega do mnie z akamanahami i pyta mnie co to sie stało.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

M4juS

Wbiłem 54 lv TK bez ssów i w zbroi d grade, praktycznie łukiem. A zawsze się dziwiłem co tak mruga ludziom jak leją :D Po tym jak się dowiedziałem o wszystkim olałem tk, postać ma 4 lata i mam do niej sentyment, jeszcze istnieje :D

Acid

Gdy zaczynałem grac na c4 na kompie z 256 ramu dałem się kumplowi wkręcić, że w zamku Dion co weekend rozdają itemy za darmo (siege time) i w konsekwencji szybciej zrobiłem reset kompa niż mnie odlagowało... -_-"

Liar

Pomijając  klikanie ssów z plecaka i to, że lvl 40 był dla mnie max lvl'em przez rok gry. To zaczynając na dragon - network (zaczynałem łucznikiem) przez 10 minut zastanawiałem się dlaczego nie mogę założyć łuku i tarczy na raz. Kiedy już zrozumiałem mój błąd poszedłem expić i do 24 lvl'u expiłem pod miastem startowym ludzi na wilkach. Po lvl'u 24 przeniosłem się do ruins of agony... btw jak zaczynałem miałem 10 lat, a dragon - network stał na c3.
Waitin' for : www.l2asylum.com

Medium

To wiek: 16 w profilu ładnie zawyżony koleś skoro miałeś 10 lat, gdy na dragonie było C3 lolz.

Liar

hahaha no mam te 16 jakoś tam. Może mi się coś pomyliło, ale wydaje mi się, że to c3 nie było tak krótko . . .
Waitin' for : www.l2asylum.com

Soulern

Cytat: Medium w Listopad 20, 2010, 09:31:33 PM
To wiek: 16 w profilu ładnie zawyżony koleś skoro miałeś 10 lat, gdy na dragonie było C3 lolz.

Na DN C3 było w 2005, 2004 roku.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Medium

Soulern

No to w połowie 2005. Może ma urodziny w drugiej połowie roku, mm? Wiek zawyżony o rok to faktycznie straszna sprawa. Sigh.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel