Glad czy HE?

Zaczęty przez Hogridd, Maj 06, 2007, 10:35:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

[Out]Darth

te 2 postacie raczej sa przeznaczone do innych celow,
HE raczej na mass i wymaga odpowieniedog supportu zeby miec wszystko na ~2 hity
natomiast glad raczej na arene i 1vs1
W Interlude nastapil masowy wysyp gladow, jest znacznie bardziej skuteczny/jego skile niz w c4/c5 ;)

kiedys ogladalem filmik z c4
na 3 profce ( gladem ciezko dojsc bez znajomych, bo w random party kiepski to dd w porownaniu do innych )
staneli naprzeciw siebie duelist i soultracker w a gradach i necro zostal zanukowany przez glada o.O
moral z tego taki ze glad postac dla wytrwalych i z dobra ekipa raczej do dueli nie do masu ;)
a HE hmm... ogladajac ownerskie filmiki jezeli chcesz zrobic sobie z L2 UT albo Q3 tak to potem wyglada ;) next target sie sypie raczej czesto ;) juz nie wspominajac o assist o.O niby w c6 oslabione effekty  dw i fire, ale nadal to samo na mass ;)

znalazlem idealne odzwierciedlenie HE ;)

Kier

Fakt glad moze rozwalic kilka osob na mass pvp poki ma mp   :D, pozniej juz tylko skrobie mieczykami ziemniaki :P

IzaarD

zeby HE wygral z gladem to ten glad musial byc niedorozwiniety albo po prostu botowal cale zycie i dalej jest botem :)
DUELIST 78 Living on video

Scorpion

...

Cralin

to tak HE jest silny.masz b grade wystarczy ze walniesz z double shot gosciu ma cale cp zjechane (duzo mp idzie) ale tez zalezy jak walczysz z gladem zjedziesz mu cale cp potem strzaly i stun shot

pozdro;P

IzaarD

walka na 78 lvlu gladem przciwko he jest bajecznie prosta. wlaczasz ripose jak laduje stun jak strzeli i wejdzie w niego to juz masz gf. natomiast jak nie wejdzie to tylko war cry duelist i dash podbiegasz tss dss pare nukow on sie bedzie oddalalale to nei pomoze bo dostaje banana na klate i lezy... taka jest walka i to nie tylkow teori. skoro taki HE jest tak prosty w obsludze jak cep to ty swoja psotacia w tym wypadku gladem tez nie szukasz mlotka zeby dac stuna itd. zero udziwnien. stosuje sie taka taktyke jpod jaka gra przeciwnik i wtedy jest jego koniec :)
DUELIST 78 Living on video

bula

Cytat: IzaarD w Sierpień 25, 2007, 02:04:01 PM
walka na 78 lvlu gladem przciwko he jest bajecznie prosta. wlaczasz ripose jak laduje stun jak strzeli i wejdzie w niego to juz masz gf. natomiast jak nie wejdzie to tylko war cry duelist i dash podbiegasz tss dss pare nukow on sie bedzie oddalalale to nei pomoze bo dostaje banana na klate i lezy... taka jest walka i to nie tylkow teori. skoro taki HE jest tak prosty w obsludze jak cep to ty swoja psotacia w tym wypadku gladem tez nie szukasz mlotka zeby dac stuna itd. zero udziwnien. stosuje sie taka taktyke jpod jaka gra przeciwnik i wtedy jest jego koniec :)
ja ogladalem filmik z Battle Tournament to VK rozwalil archera samymi banankami :D nawet na tss/dss nie podszedl :)

Bled

Cytat: Cralin w Sierpień 22, 2007, 05:04:50 PM
to tak HE jest silny.masz b grade wystarczy ze walniesz z double shot gosciu ma cale cp zjechane (duzo mp idzie) ale tez zalezy jak walczysz z gladem zjedziesz mu cale cp potem strzaly i stun shot

pozdro;P
woooow! dziala zabilem swoim uber HE glada , zrobilem tak jak mowilles!!!! double shoty zjechabl mu cale CP!!!! dzieeeeeki , ej mozesz mi podac swoje GG ploxxxx chialbym jeszcze spytac o kilka innych pvp .

bula

Dev

Saggi da rady na duela, walka jest dluga ale na open zaden problem. Hamstring shot i trzymamy typa na range 900. Juz widzialem taki motyw 5000 razy ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

tylko hamstring shot musi wejsc ...

Dev

Masz 3 proby zanim glebniesz z reguły :D

sunshine

Na C4 HE>GLAD ... na C5 szczerze mowiac nie wiem... ale ja nigdy jakos do glada szacunku nie mialem xD bo raczej nigdy nie stwarzal on dla mnie zagrozenia ...
Pal Skuna!

Dev

Jak do maga podejdzie duelist w c4 to polozy go. Na olimpiadzie dostajesz w ryj tss, potem 7 sonic rage i blaster i tyle z walki ...

bula

Cytat: sunshine w Sierpień 25, 2007, 11:07:54 PM
Na C4 HE>GLAD ... na C5 szczerze mowiac nie wiem... ale ja nigdy jakos do glada szacunku nie mialem xD bo raczej nigdy nie stwarzal on dla mnie zagrozenia ...
HE>GLAD tak ale z Saggi vs Duelist roznie moze byc :)

Ryltar

2x sh0000tz0r zjedzie CP glada...od kiedy Double zadaje 5k dmg?

Zaraz sie wypowie jakis Glad ktory powie ze widzial filmy Cienighta/jacha i widzial jak zabija Saggi/He.Potem przyjdzie jakis typ co widzial filmy saggi/HE jak ownuje Glada/Duela i tak beda pieprzyc...Nikt nie wygra bo ten co bedzie padal odpali BSOE a wiemy ze BSOE>All

Cralin

hehhe dzaila dziala Ryl dziala

Grivan

Cytat: Ryltar w Sierpień 26, 2007, 02:46:08 PM
Nikt nie wygra bo ten co bedzie padal odpali BSOE a wiemy ze BSOE>All

BSOE sux :P

Cytatdouble shoty zjechabl mu cale CP!

To który lvl miał ten glad??

Roxy x7
1. Grivan - Warcryer - level: 51
2. UbawPoPachy - Dwarwen Fighter - level: 5
Roxy x30
1. Gerappa - Phantom Ranger - level: 41

Chwilowa niechęć do gry :(

Cralin

jak ma twoj lvl to spoko.double shot cp nie ma a potem strzalki chyba ze z jakiegos skilla pociagniesz ;D
pozdro

Equilibrium

Rzadko się spotyka Glada w robe :D Ale i w takim wypadku zbicie całego CP jednym DS'em byłoby możliwe, jedynie przy 10 lvlach różnicy.
Lineage 2 Paradise
#Virtue - Sardemus - proud Gladiator

Cralin

bylem na 55 lvl he i dalem rade z gladem na 55 i z da na 44 i sie nie chwale :P

Bled

to jakies retardy musialy byc

bula

Cytat: Cralin w Sierpień 27, 2007, 12:16:03 PM
bylem na 55 lvl he i dalem rade z gladem na 55 i z da na 44 i sie nie chwale :P
ja wczoraj AV dalem rade soultakerowi, cardinalowi i duelistowi i tez sie nie chwale ... (z mala pomoca GK ktory rozwalil necro :D )

zxc

bula to u ciebie nawet gatekeeper walczy? :D

Bled

grand khavatari... whatever (3rd tyrant)