critical error ;/

Zaczęty przez wadro, Sierpień 22, 2007, 09:24:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wadro

mam problem kiedy proboje sie wbic na server (echokinetics) gra zawiesza mi sie podczas logowania postaci ;/ naciskajac tab dostaje cryta :
2007.8.22 21:20:39
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2213 MHz with 2046MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 8600 GT (5819)

General protection fault!

History: User::GetName <- NWndUtil::GetInventoryOrderFileName <- UUIScript::execSaveInventoryOrder <- UObject::ProcessEvent <- (InventoryWnd Transient.InventoryWnd0, Function Interface.InventoryWnd.OnHide) <- NCFrameWnd::HideWindow <- UWindowHandle::execHideWindow <- UObject::ProcessEvent <- (InventoryWnd Transient.InventoryWnd0, Function Interface.InventoryWnd.OnEvent) <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- NConsoleWnd::ExecuteShortcutCommand <- NConsoleWnd::HandleKeyboardInput <- NConsoleWnd::HookShortCutKey <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 000C06C8 256 <- MessagePump <- MainLoop

ktos wie moze o co chodzi i co z tym zrobic

Tyr

char gdzieś się zablokował? zrob nowe konto...
Lineage 2 Classic EU

wadro

testowalem na nowej postaci i nadal jest to sam ;/ nie wiem czego to wina mialem starego kompa mialem to samo teraz kupilem sobie nowego tez to mam. Reinstalowalem lana, usuwalem system i robilem check files, sciagalem system ktory oni podaja jako dzialajacy, i nadal jest to samo ;/

Zyth

wadro

Cytat: wadro w Sierpień 22, 2007, 09:24:09 PM
mam problem kiedy proboje sie wbic na server (echokinetics) gra zawiesza mi sie podczas logowania postaci ;/ naciskajac tab dostaje cryta :
2007.8.22 21:20:39
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2213 MHz with 2046MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 8600 GT (5819)

History: User::GetName <- NWndUtil::GetInventoryOrderFileName <- UUIScript::execSaveInventoryOrder <- UObject::ProcessEvent <- (InventoryWnd Transient.InventoryWnd0, Function Interface.InventoryWnd.OnHide) <- NCFrameWnd::HideWindow <- UWindowHandle::execHideWindow <- UObject::ProcessEvent <- (InventoryWnd Transient.InventoryWnd0, Function Interface.InventoryWnd.OnEvent) <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- NConsoleWnd::ExecuteShortcutCommand <- NConsoleWnd::HandleKeyboardInput <- NConsoleWnd::HookShortCutKey <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 000C06C8 256 <- MessagePump <- MainLoop

ktos wie moze o co chodzi i co z tym zrobic

Zyth

Moze ten serwer jest jakos modifikowany i czegos nie masz, albo po prostu jakis serwerowy bug.

wadro

Hmm ale moim kumplom ten serv dziala i nawet na ta postac wchodza bez problemu tu musi byc wina czegos u mnie ale za h... nie wiem co ;/

Cralin

wejc na ich oficjalna strone i moze gm napisal zeby sciagnac taki i taki plik.moze i bedzie chulac

garbar89

mi wyskakuje podobny bład:/
2007.9.27 22:27:14
CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1676 MHz with 511MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 6200  (9371)

History: FL2GameData::EulaLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
jak wiecie co z tym zrobic to jest moje gg 10001337

Siena

Mi pomogło skopiowanie do Systemu folderu: maps, ewentualnie Textures. Bo często postać utknie w takim miejscu, że tekstury najdą na siebie. Przeinstaluj grę. :P
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...