Polska policja.

Zaczęty przez System, Sierpień 26, 2007, 06:40:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

System

http://youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw

Takich policjantow to tylko na miejscu leb r.o.z.p.i.e.r.d.o.l.i.c!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Thaald

Widac ze ten bardziej agresywny mial powazne problemy w przeszlsoci...pewnie byl "klasowa" albo "osiedlowa" ciotka i teraz tak sie wuladowuje
Imo ten film chyba jest dobrym dowodem aby ich udpuic? jak mysliscie? czy ten przesluchiwany gosciu powinien gdzies z tym pojsc?
btw: po kolejnym obejrzeniu cos mi smierdzi fejkiem

FullMetal Alchemist fan

eLitte

Cytat: System/Board w Sierpień 26, 2007, 06:40:27 PM
Takich policjantow to tylko na miejscu leb r.o.z.p.i.e.r.d.o.l.i.c!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta a co mieli powiedziec : "przepraszam kolego czy podasz nam jak sie nazywa twoj kolega co pobil ta kobiete ? .. nie..? a to szkoda ??"
A wy mylicie ze on sie normalnie zachowywal ze go zgarneli ? huh ?
grow up kids

Ninjaedit :
http://www.youtube.com/watch?v=HGSW-vtuutE&NR=1
tu macie szacunek tego typa do policji

RolRain

Nie oceniaj całej Policji po jednym video...

buddy

Cytat: eLitte w Sierpień 26, 2007, 07:27:28 PM
Ta a co mieli powiedziec : "przepraszam kolego czy podasz nam jak sie nazywa twoj kolega co pobil ta kobiete ? .. nie..? a to szkoda ??"
grow up kids

agree

przynajmniej z niego cos wyciagneli:)

primabolan

a mialem isc za psa,ale jak juz z docelowym - AT kierunkiem a jednak... STUDIA ...
Mam kontakt z chlopakami,moimi rocznikami ktorych to nasze drogi sie rozdzielily i niektorzy sluza...
[youtube=425,350]L6ONIZHzDBE[/youtube]
pozdrawiam
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

System

Cytat: eLitte w Sierpień 26, 2007, 07:27:28 PM
grow up kids
i co, bede przesluchiwany i bity przez to ze mowie np. prawde? nie mowie o tym "przepraszam kolego czy podasz nam jak sie nazywa twoj kolega co pobil ta kobiete ? .. nie..? a to szkoda ??" tylko zdominowac przesluchanego psychicznie, nie fizycznie -.-
Cytat: primabolan w Sierpień 26, 2007, 09:07:45 PM
a mialem isc za psa,ale jak juz z docelowym - AT kierunkiem a jednak... STUDIA ...
Mam kontakt z chlopakami,moimi rocznikami ktorych to nasze drogi sie rozdzielily i niektorzy sluza...
Rozumiem, jakis snajer lub antyterrorystyczna ekipa, ale zwyklym policjaltem jeżdżącym  po mieściewpierdzielając pączki? ;p

Bled

system sory ze to napisze , ale jestes glupi czy tylko udajesz?
1. to jest fake
2. nawet jakby nei byl to da sie rozroznic kurwa mac menela, dresa, notoycznie notowanego idiote co na czole najchetniej by sobie wydziergal anpis  hwdp , bo on taki joł jest, niz normalnego goscia podejrzanego o cos.
smieszne

System

Cytat: Bled w Sierpień 26, 2007, 09:58:03 PM
system sory ze to napisze , ale jestes glupi czy tylko udajesz?
1. to jest fake
2. nawet jakby nei byl to da sie rozroznic -_-'a mac menela, dresa, notoycznie notowanego idiote co na czole najchetniej by sobie wydziergal anpis  hwdp , bo on taki joł jest, niz normalnego goscia podejrzanego o cos.
smieszne
1. gowno mnie to obchodzi czy to jest fake, czy nei fake, ale tak jest.
2.masz u mnie  minus (nie potępie)
3.zamiastprzymowac "karki" zeby  te chuje ktorzy sa przesluchiwani maja sie bac na widoc policjanta, a nie doniego odpyskowywujea grubasny 1,5 metrowy zgred zwanym "psem" wyrzywa sie bijac go, czysta glupota, chyba ze komenda zamenia sie w oboz koncentracyjny...