Tribal Wars Świat 10 zapraszam.

Zaczęty przez Dohid, Wrzesień 07, 2007, 10:04:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dohid

Mamy zgraną paczką razem z rodziną i kumplami umocnione zaplecze i własne plemię na świecie 10 Tribal Wars - międzynarodowych plemionach. Zapraszam wszystkich jakkolwiek obeznanych z grą lub aktywnych nowych którzy z nami pograją i pomogą podbić świat ;]

Informacje:
Świat 10 PÓŁNOC - można wybierać zgrubny kierunek geograficzny w którym ma znajdować się nasza wieś. Po założeniu wioski sprawdźcie czy macie w miarę blisko do mnie [Dohid]. Jesteśmy na K26 ewentualnie bardzo blisko K36 więc jeśli ktoś trafi... Zawsze można zacząć od nowa lub założyć nowe konto i wbić się bliżej. W najlepszym wypadku można wskoczyć 4 godziny drogi od nas, całkiem blisko. Każdy kto z forum się do mnie zgłosi i będzie blisko otrzyma zaproszenie do plemienia i pomoc surowcową. Im więcej zgranych ludzi tym jesteśmy lepsi. Zapraszam.

http://www.tribalwars.net/

Jarllax

Nick: Jarllax

Położenie: (755|416) K47 ( Jak co możecie atakować ) ^^

Dohid

Za daleko, wbijajcie się na K26 najdalej K36.

Thaald

(596|249) K25 nie zabardzo rozkminiam o co chodzi w tej grze ale widze ze mozna kolekcjonowac materialy afkujac...u mnie komp zazwyczaj chodzi caly dzien do pozna w nocy wiec moge cie supportowac nieco...oczywiscie jesli mozna "trejdowac" materialy

FullMetal Alchemist fan

Jarllax

Dohid napisz jakiś mini - poradnik, będzie nam łatwiej ;)

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Jarllax

Cubu$

Isil

Franz

Jarllax

Cytat: Cubu$ w Wrzesień 09, 2007, 01:22:55 AM
Cytat: Jarllax w Wrzesień 09, 2007, 01:16:17 AM
Cytat: Brodzisz w Wrzesień 09, 2007, 12:38:11 AM
lol dohid przeciez to sa plemiona xDD

Starsza wersja, i po angielsku ;)
nie starsza tylko orginał. :P

Plemiona mają nowszą ;)

Więcej budynków mają, bohaterów i więcej jednostek.

Cubu$

Cytat: Jarllax w Wrzesień 09, 2007, 11:35:14 AM
Cytat: Cubu$ w Wrzesień 09, 2007, 01:22:55 AM
Cytat: Jarllax w Wrzesień 09, 2007, 01:16:17 AM
Cytat: Brodzisz w Wrzesień 09, 2007, 12:38:11 AM
lol dohid przeciez to sa plemiona xDD

Starsza wersja, i po angielsku ;)
nie starsza tylko orginał. :P

Plemiona mają nowszą ;)

Więcej budynków mają, bohaterów i więcej jednostek.
No i dlatego gram w Plemiona :D

Thaald

eeee...mozna w tej grze dual boxowac? albo triple boxowac? zastanawialem sie nad zrobieniem kolejnego konta i przesylaniem matsow to mojej main wiochy...

FullMetal Alchemist fan

Jarllax

Z tego samego IP nie, ale jak posiadasz Neostradę i będziesz zmieniać to chyba można :>

Ale może też być zrobione tak jak w Travianie że słabszy nie może przesyłać do lepszego bo grozi ban.

Dohid

To jest zabronione, da się tak robić ale szybko Cię domierzą i zbanują. Jarllax czytaj maile.. i za daleko jesteś stanowczo.

Abecede

Refresh.
Ktoś w to gra? Gram na http://www.tribalwars.co.uk/ i w miarę dobrze idzie, niedawno wystartowało to coś, bo ludzie mają mało punktów. Jestem na K63, i farmie pobliskie opuszczone wioski :P

PeBe

Cytat: Thaald w Wrzesień 09, 2007, 06:56:53 PM
eeee...mozna w tej grze dual boxowac? albo triple boxowac? zastanawialem sie nad zrobieniem kolejnego konta i przesylaniem matsow to mojej main wiochy...
fastproxy.pl :)

Abecede

Wątpię, żeby go to interesowało po 2 latach ;d