Clan...

Zaczęty przez Pavel, Kwiecień 29, 2005, 11:23:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

willlord

To wiem ale chcialem czsu zaoszczedzic:P
thxs

Michal.p

:oops: podajcie link z ikonami odpowiednimi na ickone klanu pliss

coshoo

Cytat: Michal.p w Kwiecień 30, 2007, 02:19:13 PM
:oops: podajcie link z ikonami odpowiednimi na ickone klanu pliss

Było już o tym 100 razy naucz się używać opcji szukaj. Podpowiedź: "emblemat, crest".
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Michal.p

dobra ale nie ma  w ogóle na tym temacie linku z tymi ikonkami
8)  :x  :bangin:

AyGo

Cytat: Michal.p w Kwiecień 30, 2007, 02:47:18 PM
dobra ale nie ma  w ogóle na tym temacie linku z tymi ikonkami
8)  :x  :bangin:

I na calym forum tez oczywisc kutwa nie ma huh?
AyGo

eXtreme^

skad mozna miec clanskills?

Silver Ranger FTW!:D

ChuckY

wiecie może gdzie mogę znaleźć logo do klanu(tzw pliczki o takich małych pikselach) prosze o szybko odpowiedzie :D z gory dzieki :D

Ver

Chcialbym sie dowiedziec gdzie moge znalesc tego potwora co daje ten item na 3 lvl klanu i na jakim lvlu mozna na niego isc?

Tyr

tele z Giran na DV - Blood Queen :P Ale ostatnio chyba zmienili jej nazwę na ajkąs abrdzo podobną...

Na 40 w kilka osób :P
Lineage 2 Classic EU

quba

Kilka pytań:
1. Czy da się wywalić clan z ally nie widząc lidera clanu? Bo chyba trzeba do ztargetować.
2. Jak można szybko zdobyć 'Reputation Points' czyli punkty clanowe, potrzebne do zrobienia 6/7/8 lvl'u clanu?
3. Jak można zmienić lidera clanu, bo wiem, że można napewno.

Arteias

Mam mały problem gdyż jak chce załadować crest to cały czas wyświetla mi sie komunikat że crest musi mieć rozmiary 16*12 i mieć 256 kolorów ... crest ma 16*12 i głębie 24 bit próbowałem z głębią 16 bit ale to nie zadziałało czy jest jeszcze coś co mógłbym spróbować aby crest był dobry ??

P.S próbowałem załadować crest ściągniętego z neta ale jak próbowałem to ten sam komunikat sie pojawił :/

Polgara

tak zmienic z 16 bit na 256 colory :)

Ameno

Witam. Wiem dziwne pytanie, ale muszę sie zapytać, bo nie wiem :P Czym się różni enemy z klanem od war z klanem. Wiem, że jak jest enemy to jest 1 pięść, a jak war to dwie. Ale czym się różnią te dwie rzeczy, oprócz pięści.

Pozdr

Yorge

to ja mam pytania....
1.Jak kupic CH
2.ile moze kosztowac nowe CH bez wlasciciela i bez licytacji jak sie samemu kupi??
3.Czy sie placi za utrzymanie CH??

Tyr

1. W aukcji...
2. Od 25kk? Ale sporo, zależy w którym mieście...
3. Tak... Buffy, tp. na expa, większy reg HP/MP, przywraca część %, pozwala kupić ciekawe rzeczy.
Lineage 2 Classic EU

Yorge

chyba mnie zlezrozumiales w 3 pkt,pytalem sie czy sie PLACI za utrzymanie CH( nie wiem podatek jakis czy cus)??

Matim

Nom płaci się..chyba co tydzień o ile dobrze pamietam..(Inne miasto = inna wysokość ''podatku'' )

Reina

kilka pytan:
1. ile reputation pkt dostaje sie za zabicie jednego RB (z odpowiedniej listy ofc)
2. jak wykupuje skille klanowe, to na kazdy lvl potrzebuje tego itemu z RBkow czy tylko na 1. lvl (jak z ksiazkami)?
3. jak zdobyc apella sety?

z gory dzieki
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Matim

Apelle kupuje się za reputation pkt..chyba za 20k pkt o ile sie nie myle

Reina

pare liczb na temat skilli klanowych (c5 i wyzej)

Inidriel: Plus :)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Rzezim

Witam. Otóż mam klan 5 lvl i chcę mieć Clan Halla. W Gludin jest dostępny, ale nie wiem co i jak :D. Co i jak? Gdzie i po co? Co mam zrobić żeby tego clan halla zdobyć?
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Tomic

Witam.

Mam takie ważne pytanie a mianowiecie... jak stać się czyimś sponsorem? Bo potrzebuje to do questu na Clan Oath Armor Set i nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Pomóżcie plz  :?

coshoo

Cytat: Tomic w Grudzień 17, 2007, 09:12:36 PM
Witam.

Mam takie ważne pytanie a mianowiecie... jak stać się czyimś sponsorem? Bo potrzebuje to do questu na Clan Oath Armor Set i nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Pomóżcie plz  :?

Clna leader przypisuje sponsora do gracza akademii.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Ashkroo

Jak można zmienić lidera klanu?