Mam problema ^^ sklepy internetowe pomocy

Zaczęty przez Thorin, Listopad 08, 2007, 10:23:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thorin

witam ^^ postanowilem poraz koleiny zmienic imicz ale do zeczy tera planuje wyglodac jak taki perfidny street fighter z jakis anime ^^ moze nie dkonca tak ale mam koncept trudno opisac ja to popindolony jestem ^^ ale do rzeczy
fryza se juz zmienilem butki spodni szukam ale to sa znajde gure mam tera brak mi jeszcze jakis wyjebanych czy to fantasy z anime czy innego rodzaju wyczesanych rekawic bez palcuw ^^ szukalme po necie w sklepach internetowcyh ale nie wiem nikt sie tym chyba nie zajmuje ^^ albo slabo szukam potrzebuje linmkuw do stron gdzie takowe niezwykle rekawice znalesc tylko bez allegro :P bo zastrzele
DAWAC STRONY Z SKLEPAMI ONLINE GDZIE SA NIEZWYKLE REKAWICE ^^ fantasy czy z anime do skoczenia imicza mi trza ^^
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Tyr

Lineage 2 Classic EU

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

primabolan

moze zrobi sie konkurs - kto w czym sie"widzi" :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Shaman

Thaald

StreeFighter mowisz? prosze bardzo,kompletny secik prawdziwego streefightera
Upper body armor:

Lower body:

Prawdziwe glovsy StreetFightera:

Boots:

Helmet:

Nie zapomnij o telefonie komorkowym z ktorego bedziesz mogl puszczac -_-'ista muze z glosnika zeby wszyscy slyszeli ze prawdziwy z ciebie koneser...
proponuj np Dj satomi: http://pl.youtube.com/watch?v=UfqX_6o5pUc
zapomnialem dodac co do fryzury to masz 2 opcjie:
1.bierzesz kolege+maszynke i on cie pitoli na 0
2.masz krotkie wlosy ktory stawiasz na zel(w duzej ilosci)

FullMetal Alchemist fan

System

Cytat: Thaald w Listopad 08, 2007, 04:16:52 PM
StreeFighter mowisz? prosze bardzo,kompletny secik prawdziwego streefightera
Upper body armor:

Lower body:

Prawdziwe glovsy StreetFightera:

Boots:

Helmet:

Nie zapomnij o telefonie komorkowym z ktorego bedziesz mogl puszczac -_-'ista muze z glosnika zeby wszyscy slyszeli ze prawdziwy z ciebie koneser...
proponuj np Dj satomi: http://pl.youtube.com/watch?v=UfqX_6o5pUc

w sam raz dla kibola... Oo ;p

Shaman

Thaald

Cytat: Shaman w Listopad 08, 2007, 04:23:50 PM
Thaald skoro juz się tu odezwałaś to dla Ciebie też coś znalazłem :P

http://www.costumecauldron.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=38140

soory ale takie cos juz dostalem od kolegi na urodziny...

FullMetal Alchemist fan

fedur

System

Shaman

Cytat: fedur w Listopad 08, 2007, 04:27:00 PM

hahaha Shaman spełnia swoje fantazje erotyczne... tylko Adrian dlaczego z nami akurat? :shock:

bo ty publicznie przyznajesz sie ze dziewczyny cie nie interesuja... a system ... hmmm... bo tak... :P

fedur

que?... :shock: nigdy takiego czegos nie mowilem  :bangin: to Ty ciagle, jakies geyowskie aluzje i gadasz z Polgim o siusiakach  :P  a to ze mowie do ludzi: "skarby", "buzka" , "kochani" to jest moje pozytywne nastawienie do swiata i moj charakter, ktory jest "chory" jak to okresla moje grono znajomych, bo potrafie przeobrazić pogrzeb w kabaret... ale taki juz jestem.

System

Shaman

Cytat: fedur w Listopad 08, 2007, 04:37:45 PM
que?... :shock: nigdy takiego czegos nie mowilem  :bangin: to Ty ciagle, jakies geyowskie aluzje i gadasz z Polgim o siusiakach  :P  a to ze mowie do ludzi: "skarby", "buzka" , "kochani" to jest moje pozytywne nastawienie do swiata i moj charakter, ktory jest "chory" jak to okresla moje grono znajomych, bo potrafie przeobrazić pogrzeb w kabaret... ale taki juz jestem.

tylko winni sie tlumacza....  :mrgreen:

fedur

tylko głupcy nie sprzeciwiaja sie i bronią... :angel:

System

Cytat: Shaman w Listopad 08, 2007, 04:46:22 PM
Cytat: fedur w Listopad 08, 2007, 04:37:45 PM

tylko winni sie tlumacza....  :mrgreen:
tylko wino zalatwia sprawe.

Thorin

n/c ludzie zrobilista w moim oftopie :p zasranego oftopa :P nie o moim oftopie to nie fer dawac mi strony ja muwie powarznie a t ose mozeta wsadzic :P w piii
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Shaman

Thorin zamknij dziub.... ten temat został zarekwirowany... :P

fedur

Thorin

eee no to juz lepiej ^^ juz pod mój podobny wymiarzony styl podchodzi moze ktos jeszcze dzieki za to ^^