Konkurs na najlepsze powiedzenie

Zaczęty przez Soul, Październik 10, 2007, 01:25:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jaro146

Cytat: Mati_888 w Listopad 18, 2007, 10:37:51 PM
Mój kolega

- Poprosze karme dla psów, tylko nie taką słoną jak ostatnio xD

Rotfl! XD

Mati_888

To z jakiegoś filmu, ale mi się spodobało :P Dzwoni telefon kolesiówa odbiera, głos w słuchawce mówi :

- Umrzesz za 7 dni

- Roboczych czy zwykłych ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Vigor

Soul lub Shaman bo widzę wy się zajmujecie konkursami :P kiedy będzie jakieś rozwiązanie tego konkursu??bo już się ciągnie trochę czasu :] A może otworzył byś konkurs literacki tak użytkownicy wykażą się napewno większą inwersją twórczą i się będzie chociaż przyjemnie czytać :D  Ostatni konkurs literacki był ponad rok temu przydał by się jakiś ;]

Soul

Dobra. W sobotę wyniki i nagrody ;). Tymczasem zamykam.
Prepare for unforeseen consequences...

Shaman

Cytat: Vigor w Listopad 21, 2007, 07:42:19 AM
Soul lub Shaman bo widzę wy się zajmujecie konkursami :P kiedy będzie jakieś rozwiązanie tego konkursu??bo już się ciągnie trochę czasu :] A może otworzył byś konkurs literacki tak użytkownicy wykażą się napewno większą inwersją twórczą i się będzie chociaż przyjemnie czytać :D  Ostatni konkurs literacki był ponad rok temu przydał by się jakiś ;]

ano przydalby sie... ale to juz na spokojnie gdy uporam sie z rzeczami naglacymi na stronie i forum ;)

Soul sprezaj sie z tym a nie do soboty kazesz ludziom na deszczu czekac... ;)

Soul

1. jaro146
2. Rzezim
3. Vigor

Gratulacje. Wszyscy trzej otrzymacie rangę Upierdliwy Liberat (ufff. dobrze, że nie powiedziałem, w którą sobotę. Nawet przed czasem napisałem xD)
Prepare for unforeseen consequences...

Shaman

Rangi nazywaja sie Literat.... bez upierdliwego na zyczenie zwyciezcow... przyznane - zamykam