Mój pierwszy udany rysunek

Zaczęty przez metal alchemist, Listopad 27, 2007, 03:31:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

metal alchemist

zanim go pokarzę ostrzegam że mogę go źle wstawić więc jak wątek będzie do niczego to PLS bez bana

<a href="http://img444.imageshack.us/my.php?image=beztytuupa9.png" target="_bl

teraz pracuje nad Sasuke i Gaarą

opinia mile widziena
xxx:kto mi sprzeda łuk jedno ręczny i tarczę do niego ?
zato:a jaki grade :) ?
xxx:p
zato:p ? jaja sobie robisz ?
xxx:p używa się od 98 lvl
zato:aacha
zato:kto ci to powiedział ?
xxx:kumpel
zato:a ten twoj kumpel jak gra długo ?
xxx:3 dni
zato: i ty mu wieżysz ?
x

Tyr

paint? :P

btw. tutaj html nie działa :]
Lineage 2 Classic EU

metal alchemist

tak paint

a właśnie moja prośba: jeżeli ma ktoś jakiś fajny program do rysowania to proszę o podanie linku z nim
x

Shaman

Tyr

Lineage 2 Classic EU

bula

Marc1n

HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Listopad 27, 2007, 05:54:23 PM
Oczywiscie w legalnych wersjach :oops:

oczywiscie ...

Tyr

Lineage 2 Classic EU

PloomBoom

GL & HF

Xyber

Hmmm, tyle postów żaden oceny obrazka. Więc może zacznę od tego, że szczera krytyka jest lepsza od kłamliwej pochwały. Co do twojej pracy nie powiem, że jest zła (bo nie jest), ale pewnie sam zauważyłeś, że ma kilka błędów, które strasznie pogarszają ogólny efekt. Rozumiem, że to postać ala Dragon Ball, a z tego co pamiętam wojownicy(?) z tej "bajki" (proszę nie bijcie jeśli tak się tego nie nazywa) mieli włosy strzeliste i wyglądały jak... no dobra pozostańmy, że były strzeliste, a u Ciebie są płaskie i nieproporcjonalne do głowy, która natomiast jest nieproporcjonalna do reszty ciała. Przez kolce na lewym ramieniu prześwituje inna część zbroi (jeszcze w kilku miejscach linie nachodzą na siebie, spróbuj następnym razem po skończeniu rysunku użyć "gumki" i wymazać te wszystkie kreski). Ogólnie postać jest dość nieproporcjonalna. Żeby nie było, że tylko krytykować potrafię, powiem że bardzo mi się podoba armor(?), jeśli zaprojektowałeś go sam to naprawdę gratki. Nie zaprzestawaj rysowaniu bo widać w Tobie duży talent. Pamiętaj, że umiejętność wręcz doskonałęgo rysowania można w sobie z czasem wyrobić i nie jest to tak jak niektórzy mówią, że trzeba się z tym urodzić. Obrazek w skali 1-10, oceniam na 5+/6-

metal alchemist

dzięki a szczerą krytykę,i właśnie też zauważyłem te kreski(jakoś mi umknęły)i
x

Reina

fajny ten obrazek, chociaz jak dla mnie olowek>myszka, ale podoba mi sie
tylko glowa za mala, wloski dluzsze powinny byc, jak na tej grubosci.... "kępki wlosow" XD (no doprawdy, nie wiem jak to cos sie nazywa)
do tego lewa reka jest dluzsza od prawej, no nie przejdzie ;p
obrazek z racji szkicu, a nie obrazka, 4/10, ale jak go pocieniujesz (uwierz mi, w paincie tez sie da, sprobuj pasami wzdloz krawedzi cieniowac pamietajac, ze cien gestnieje ku krawedzi) to napewno bedzie wyzej, bo w pelni zasluguje
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Ord