Inny blad

Zaczęty przez Saniol, Listopad 30, 2007, 02:36:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Saniol

Witam naprawilem ostatni blad naprawieniem l2 przez panel sterowania zmien napraw ale teraz mam jeszcze inny blad skopiowalem inny server wkleilem do folderu systemu l2 wlaczam gre pojawia sie czarne tlo i mnie wyzuca po jakims czasie na pulpit ;) moze ktos mi pomoc ?:D

Uploaded with ImageShack.us

Data rejestracji:
Listopad 28, 2007, 01:29:34

Enjoy clan member.

Polgara

zacznijmy od nowa następnym razem będzie ostrzeżenie za zakładanie kolejnego tematu zamiast pisać w starym

Zacznijmy od tego jaki to serwer ????????????????
Którą część lineage masz ?????????????? C4 ??? c5???? czy Interlude ???????
Czy serwer to jest C4 czy C5 czy interlude ??????????????????

Soulern

Cytat: Polgara w Listopad 30, 2007, 03:05:23 PM
zacznijmy od nowa następnym razem będzie ostrzeżenie za zakładanie kolejnego tematu zamiast pisać w starym

Zacznijmy od tego jaki to serwer ????????????????
Którą część lineage masz ?????????????? C4 ??? c5???? czy Interlude ???????
Czy serwer to jest C4 czy C5 czy interlude ??????????????????
User dostaje ostrzeżenie za to, że napisał o nowym błędzie w nowym temacie? o_O? Może niech każdy zrobi swój własny topic, w którym będzie wszystko pisać, bo po co spamować nowymi topicami? Już prędzej sam powinieneś postawić sobie warna za ilość znaków zapytania, o czym napisane jest w regulaminie (notabene napisanym przez ciebie)...

Co do problemu: wygląda na to, że nie masz jakiegoś pliku, ale nie pokazuje się błąd... Reinstalka pomoże.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Polgara

Soulern Chyba sie zapominasz kolego.
Po 1 nie dostał ostrzeżenia
Po 2 ten problem był już omawiany.

Jeśli ma jakiś problem to chcemy go rozwiązać w 1 temacie bo prawdopodobnie wszystko sprowadza się do 1 problemu.
Mianowicie do tego ze ten pan prawdopodobnie ma zainstalowaną inną kronikę l2 niż serwer na którym chce grać. I to już jest 3 Jego temat. A z każdej rady jaką mu dajemy nie korzysta. 

Soulern

Bynajmniej, nie zapominam się. Te trzy tematy, o których wspomniałeś, nie sprowadzają się do jednego problemu - poprzednie dotyczyły critical errora, a nie wyłączania się gry. I nie mówiłem, że wstawiłeś mu warna - zdziwiłem się, że chcesz to zrobić. A jeśli ten problem był omawiany, daj mi linka, inaczej ci nie uwierzę.

Is listening still
Nobly
Subtly

Polgara

opcja szukaj nie boli :D

na errora jaki miał ten pan wystarczyło usunąć folder system z folderu z grą L2 i wgrać folder system z serwera na jakim gra

ten problem sprowadza sie do tego ze najprawdopodobniej ma inna kronike zainstalowaną niż jest na serwerze

ale jak dotąd się nie dowiedzieliśmy jaką kronike ma zainstalowana oraz jaki inny serwer wybrał

Mati_888

Cytat: Soulern w Listopad 30, 2007, 09:04:33 PM
User dostaje ostrzeżenie za to, że napisał o nowym błędzie w nowym temacie? o_O?

Cytat: Soulern w Listopad 30, 2007, 09:29:17 PM
I nie mówiłem, że wstawiłeś mu warna - zdziwiłem się, że chcesz to zrobić.

Coś to nie trzyma się kupy ;)

Abyss x3 :

Matiks - BH

Soulern

Kurde, źle to napisałem. Nie chodziło o użycie czasu taraźniejszego dla opisania taraźniejszości, jakkolwiek to brzmi. Anyway, chodziło mi nie o to, że "user teraz dostaje warna", tylko że w ogóle "user ma dostać ostrzeżenie"...

A Polgara, nadal nie podałeś mi linku.

Is listening still
Nobly
Subtly

Frohike

Bo to było pytanie retoryczne, coś w stylu "Jak to ? User może dostać ostrzeżenie za pisanie o nowym błędzie w nowym temacie ? Od kiedy ? Nic takiego nie ma w regulaminie... Więc z jakiej paki ?"

:D

Polgara

Cytat: Soulern w Listopad 30, 2007, 10:37:24 PM
Kurde, źle to napisałem. Nie chodziło o użycie czasu taraźniejszego dla opisania taraźniejszości, jakkolwiek to brzmi. Anyway, chodziło mi nie o to, że "user teraz dostaje warna", tylko że w ogóle "user ma dostać ostrzeżenie"...

A Polgara, nadal nie podałeś mi linku.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,13945.0.html

I to jeszcze jak byk pisze w tytule CZARNY EKRAN

Saniol

sciagnelem najnowszy ati catalyst 7.11 i jest dobrze i mozecie zamknac temat mozecie dac mi 99999 ostrzezen wisi mi to

Uploaded with ImageShack.us

Data rejestracji:
Listopad 28, 2007, 01:29:34

Enjoy clan member.