Jak napisać email do GM'a ?

Zaczęty przez Mati_888, Grudzień 01, 2007, 10:24:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

Podajcie jakieś rady jak napisać do gm'a  :P Bo średnio się znam na angielskich mailach :D (jak zacząć, jaki temat itp)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Xyber

Temat: Hi GM

Treść: Can you enchant my weapon to +16 ?

Powiedz w jakiej sprawie chcesz napisać tego e-maila to ci pomogę ;p

Mati_888

Zapomniałem loginiu i hasła a do odzyskania hasła potrzebuje loginu i emaila :/ Wiem że pewnie nie odzyskam już tego konta, ale warto spróbować ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Geass

HI GM

Im donat and i lost my accoununt can u give me my sb +24 and  full draconic set +26 because i cant owned ppl my He. Help meee plxplxplx!!!111

echoes

primabolan

a ja znam anegdote z eve - tam jest forma petycji :
<@Viceroy> Aha
<@Viceroy> i added "free nude pics inside" to my petition name
<@Viceroy> and i got an answer immediatly
<@HellGremlin> Hahahaha.
<OmberZombie> lol
<Xharky> lol
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Rzezim

My dear GM,
I must tell you, i love you. You are my favourite, my number one. Yes, maybe I'm gay, but you must know, I LOVE YOU. Come to my house, you know what I mean.

^^ ^^ ^^ :D:D:D :P:P:P Po tym jestem pewny że GM da ci passworda i wszystko inne, nawet AS na +16 tyle żebyś dał mu spokój  :D :D :D :D
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Mati_888

Cytat: Rzezim w Grudzień 04, 2007, 01:44:36 PM
My dear GM,
I must tell you, i love you. You are my favourite, my number one. Yes, maybe I'm gay, but you must know, I LOVE YOU. Come to my house, you know what I mean.

^^ ^^ ^^ :D:D:D :P:P:P Po tym jestem pewny że GM da ci passworda i wszystko inne, nawet AS na +16 tyle żebyś dał mu spokój  :D :D :D :D

Chyba powinieneś dostać tą samą range co nightbird xD Wczoraj zacząłem i dzisiaj mam już lepszą postać niż wtedy po 2 tygodniach xD Ehhh... Początki z Lineage ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

primabolan

Cytat: Rzezim w Grudzień 04, 2007, 01:44:36 PM
My dear GM,

lol  :D
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

PlemnikPL

Cytat: Mati_888 w Grudzień 01, 2007, 10:24:25 PM
Podajcie jakieś rady jak napisać do gm'a  :P Bo średnio się znam na angielskich mailach :D (jak zacząć, jaki temat itp)

najlepiej na klawiaturze
Skończyłem z Lineage II

Cubu$