Jakie sporty uprawiacie?

Zaczęty przez Kryko1, Grudzień 05, 2007, 09:37:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shaman

Cytat: MakePeaceOrWar w Grudzień 05, 2007, 11:04:07 PM
Airsoft.

hehe tego nie zaznaczylem bo dla mnie to hobby a nie sport :P Ja naleze do Dzikich Gęsi w Łodzi.... teraz ty sie pochwal ekipa ;)

Soulern

Cytat: eSkel w Grudzień 06, 2007, 02:31:20 AM
Bieg na 7 metrow z przerwami na piwo, skok w bok, joge na 5 hektarach. A tak na powaznie to latam na rowerze: ) Chociaz mialem juz pare miesiecy pzrerwy. Fr/dirt, na tyle ile pozwala mi teren, w koncu mieszkam w stolicy, khe khe.
ET? :p

Sporty elektroniczne. ^^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Ryltar

Cytat@Ryltar..chcialem isc na piwo i wykazac ci wyzszosc TK nad SK,ale po przeczytaniu twojego posta jakos mi sie odechcialo

Nie no jak ktos ma inne zdanie niz ja to mu kolankiem pokazuje krocze ^^

Jeszcze jako hobby mam psychologie czlowieka ^^i

BaRt

W gimnazjum 100m ,200m i 4x100m.

PS. Vigor jaki czas na 100m?  :_delf_5_4:

FrancooZ

ja trenuje wyjście do szkoły o 7:55 a dojście na 8;10 i codziennie mam lepszy wynik ^^
oprócz tego mam zamiar zapisać sie na taekwondo ale na razie kiepsko stoję z czasem.

Inidriel

Kiedyś piłka nożna. Właściwie świata poza nią nie widziałem. Teraz też, ale wszystko sprowadza się do kibicowania i żłopania piwska przy tv w pubie lub w domu ;)

W liceum miałem chęci na Aikido, ale jakoś wyszło inaczej.

Aktualnie siłownia(rekreacyjnie) a po nowym roku już nieco bardziej profesjonalnie z odżywkami, dietą i rozpiską od pana Tadzia :) Planuję też trenować Krav Maga, ale to jak czas pozwoli.

Bled

Cytat: Ryltar w Grudzień 05, 2007, 11:41:00 PM
Taijutsu i wszystkie jego formy,(wyleciala mi z bani nazwa) sztuka walki opierająca sie o uderzanie w punkty witalne i łamanie kości.
ninjitsu ? (tylko tam sie kosci nie lamie)
i
mo walki typu "lamanie kosci" ,uderzenia powodujace trwale uszkodzenia, lub mogoace zagroznic w znacznym stopniuy zyciu oponenta sa prawie ze bezuzyteczne)
ja ternowalem pilke i teraz pogrywam weekendowow pilke nozna
btw nie piszczie " na WF'ie" bo to jest mmmmmmmm ....

Đraven

Cytat: Bled w Grudzień 06, 2007, 03:44:28 PM
Cytat: Ryltar w Grudzień 05, 2007, 11:41:00 PM
Taijutsu i wszystkie jego formy,(wyleciala mi z bani nazwa) sztuka walki opierająca sie o uderzanie w punkty witalne i łamanie kości.
ninjitsu ? (tylko tam sie kosci nie lamie)
i
mo walki typu "lamanie kosci" ,uderzenia powodujace trwale uszkodzenia, lub mogoace zagroznic w znacznym stopniuy zyciu oponenta sa prawie ze bezuzyteczne)
Dlaczego? Jak np. żul na ulicy będzie Ci chciał wyj*bać a Ty mu rozwalisz np. kolano, to masz go z głowy. Na pewno za Tobą nie pobiegnie :D
"...Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is..."

Slomek

Spedzanie wiekszosci czasu na silce to tez sport nie :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Vigor

Cytat: BaRt w Grudzień 06, 2007, 02:57:06 PM

ostatnio shit  10.87 żal :D

Slomek

Cytat: Vigor w Grudzień 06, 2007, 07:46:22 PM
Cytat: BaRt w Grudzień 06, 2007, 02:57:06 PM

ostatnio shit  10.87 żal :D

Oj nie taki zal .. niezly czas jeszcze sekunda i walniesz rekord swiata :]
ja moge sie pochwalic tylko skokiem w dal i w zwyz
Dal-- 6:20
wzywz -- 1.75
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

BaRt

Cytatostatnio shit  10.87 żal

I Ty to nazywasz żalem ?!  :o
To ja wole nie mówić jaką ja mam życiówke... :oops:

Mati_888

Abyss x3 :

Matiks - BH

Thaald

FullMetal Alchemist fan

Soul

Prepare for unforeseen consequences...

sunshine

Football ^^ od dziecka zakochany i tak do dzisiaj zostało. Poza tym moge tez porzucac do kosza i pograc w hokeja (nie uni! dlaczego wyj. ponizej)/ 3x w tygodniu silownia.

NIenawidze uni hoka! co tu k*rwa ma byc za gra. Spedalona wersja prawdziwego hokeja. To tak jakby urznac nogi biegaczowi. Uni-hokej - pre-bugged Ice Hockey beta.
Pal Skuna!

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Materid

Cytate-Sport. Aktualnie cod4.

COD I od przyszlego tygodnia moze II
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Shaman

a nikt z was nie lubi rugby?

ja zakochany jestem w tej grze od dzieciaka... ale dopiero z 2 lata temu zaczalem grywac z kumplami z fanklubu.... i to tez tak czysto amatorsko ...

Vigor

Cytat: Shaman w Grudzień 08, 2007, 01:47:54 PM

ja zakochany jestem w tej grze od dzieciaka... ale dopiero z 2 lata temu zaczalem grywac z kumplami z fanklubu.... i to tez tak czysto amatorsko ...

ja lubię ale football amerykański ale no to prawie to samo tylko że rugby jest mniej bezpieczne..a apropo mam tą jajkowatą piłke w domu czasem gramy z kolegami , ale wymiata ta drużyna która ma przewagę wagi XD w rugby miota ale w piłkę nożna za to dostają niemiłosiernie:D

Shaman

Cytat: Vigor w Grudzień 08, 2007, 02:04:28 PM

ja lubię ale football amerykański ale no to prawie to samo tylko że rugby jest mniej bezpieczne..a apropo mam tą jajkowatą piłke w domu czasem gramy z kolegami , ale wymiata ta drużyna która ma przewagę wagi XD w rugby miota ale w piłkę nożna za to dostają niemiłosiernie:D

amerykanski footbal to nie jest prawie to samo.... :/ to jest zupelnie inna gra zrobiona na bazie rugby, jest dla mieczakow i slabych leszczykow..... taki zawodowy niby pro amerykanski nie przetrwalby jednej szarży rugbistow....

bula

Cytat: Shaman w Grudzień 08, 2007, 05:56:07 PM
Cytat: Vigor w Grudzień 08, 2007, 02:04:28 PM

amerykanski footbal to nie jest prawie to samo.... :/ to jest zupelnie inna gra zrobiona na bazie rugby, jest dla mieczakow i slabych leszczykow..... taki zawodowy niby pro amerykanski nie przetrwalby jednej szarży rugbistow....

i ty to nazywasz grą? :D po co im pilka jak moga sie ustawic team vs team i bedzie to samo^^

Leathien

Picie alkocholu to sport?:> jesli tak to wlasnie to uprawiam :D
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

bula

Cytat: Leathien w Grudzień 08, 2007, 06:08:56 PM
Picie alkocholu to sport?:> jesli tak to wlasnie to uprawiam :D
to sie nie liczy bo to uprawiaja wszyscy ...

MakePeaceOrWar

Cytat: Shaman w Grudzień 06, 2007, 01:43:43 PM
Cytat: MakePeaceOrWar w Grudzień 05, 2007, 11:04:07 PM
Airsoft.

hehe tego nie zaznaczylem bo dla mnie to hobby a nie sport :P Ja naleze do Dzikich Gęsi w Łodzi.... teraz ty sie pochwal ekipa ;)

Ja byłem w Halconie,ale mnie usunięto,do dzisiaj nie wiem za co.
A teraz kończę kompletować graty i zobaczymy.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.