interlude i pvp

Zaczęty przez Kesai, Listopad 05, 2007, 12:16:28 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Frohike

Tak, ale tylko jeśli mówimy o Olimpiadzie, bo w terenie Prophet mało znaczy, spali komuś manę, odwoła summona, trochę podleczy tym swoim healem i właściwie tyle... a fakt ma jeszcze jakieś tam debuffy na 3rd (block ww/shield).

A co do summonerów, to imo w c4 byli lepsi niż w IL. Teraz summony mają zrąbane AI, mniejszy dmg (coś koło 25% podobno), byle buffer może je odwołać czy spalić manę summonerowi (dead), do tego np. taki Kai ma zmniejszony speed (lol, nie wiem co im to przeszkadzało, że biegał jak dzika świnia). W sumie najgorszym zagrożeniem był nuker, który uśpił summonera i spokojnie zabił summona, ewentualnie sps, sorc z cancelem no i oczywiście full buffed dagger/archer ;] Teraz nukerzy mają gorzej z summonerami, ale za to summonerzy mają gorzej ze wszystkimi ;/ mniejszy dmg, bardziej spamerskie używanie cp potów itd. Gdyby summony miały większy crit rate oraz def, to byłyby o wiele bardziej "mordercze" :D, teraz mało znaczą. Do tego jeszcze nowe sloty na buffy nie obejmują summonów, co jest głupie. A szkoda bo ja wprost uwielbiam Warlocka i obdarzyłbym go wszelką miłością ;)  :dw_3_1:

walker

hmm racja ale jest tez feline king , jest a disturption , wind shackle , summon friend , betray :) A tego ubytku w pvp dmg nie odczulem specjalnie . Chociaz nie dam sobie reki uciac ze ze na roxxy to działa ... 

DEfan

A jak myslicie, czy HE nadal bedzie przodujacym wsrod lucznikow?
WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

Solar

Te summony z 3 profki to w sumie porazka ten  znikomy def jest dobijajacy:p

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Reina

emm na temat czego jest ten screen? ani tu statsow ani nic, nie bardzo rozumiem co on ma wniesc ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Tyr

Lineage 2 Classic EU

bula

summon magic crit za magic critem :>

coshoo

Cytat: bula w Grudzień 28, 2007, 11:15:03 PM
summon magic crit za magic critem :>

bo ma dance of siren.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Zarean

DEfan HE od c5 według mnie nie przodował wśród łuczników dzieki dodaniu SRowi i PRowi Rapid Fire(SR) i Dead Eye(PR). He już nie strzela najszybciej, bo SR walnie Rapid fire i strzela jak szalony, a PR jeszcze bardziej odjeżdża mu z P.Atk.
Poza tym wyglądu wieśniaka mu nikt nie odbierze(chyba, że NCSoft zmieni wyglądy armorów o_O), a dla mnie będzie zawsze najbardziej lamerską postacią po TH.
Już nawet strzymie necro i innych ludzi, ale TH i HE to najgorsze postacie jakie zrobił NCSoft(przepakowane względem tych samych rodzajów klas).

Kll

Cytat: Zarean w Grudzień 29, 2007, 11:07:16 AM
DEfan HE od c5 według mnie nie przodował wśród łuczników dzieki dodaniu SRowi i PRowi Rapid Fire(SR) i Dead Eye(PR). He już nie strzela najszybciej, bo SR walnie Rapid fire i strzela jak szalony, a PR jeszcze bardziej odjeżdża mu z P.Atk.
Poza tym wyglądu wieśniaka mu nikt nie odbierze(chyba, że NCSoft zmieni wyglądy armorów o_O), a dla mnie będzie zawsze najbardziej lamerską postacią po TH.
Już nawet strzymie necro i innych ludzi, ale TH i HE to najgorsze postacie jakie zrobił NCSoft(przepakowane względem tych samych rodzajów klas).
He moze i jest przepakowany, ale th nigdy.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Arantiel

Hmm masz na mysli brak focus death u th xD, brak tego skilla troche boli. Za to ma trick/switch i mirage. Zreszta dla mnie th=aw=pw ;]

Tyr

Cytat: Arantiel w Grudzień 29, 2007, 09:09:05 PM
Hmm masz na mysli brak focus death u th xD, brak tego skilla troche boli. Za to ma trick/switch i mirage. Zreszta dla mnie th=aw=pw ;]

AW>TH/PW :> :P
Lineage 2 Classic EU

Fenrirus

Ja co do pytania, jesli chcesz powymiatac w maly pvp w il, to glad jest best, duzo hp cp + krytyki ze skili, byla kiedys akcja jak glad wciagnal nabufowanego pr lvl78(wiem ze to nie pr ale napisalem zeby wszyscy skojarzyli) na 1 skila, jesli nie glad to nukera, w malym pvp jesli dobrze grasz jest bardzo trudny do powstrzymania, sumoni tez sa niezle ale za latwo im zwiac, na arenie jesli dobrze zagrasz pokonasz kazdego, a co do sumonow w il to w pvp zadaja o 25% mniej dmg niz pve, wcale nie tak latwo je odwolac, destro za latwo uciec, slow i nikogo nie dogoni, tyrant rownie dobry jak glad, niby wymiata ale ja sie glada bardziej boje.

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Dev

ten PR byl w plated leather w filmiku cienighta, dlatego dostal za 20k ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Fenrirus

Ja nie mowie o jakims filmiku, nasz klan lider ma pr na 78 i padl od jednego hita, chyba w majestic wtedy byl, na bufach hierophanta 78, glad do niego podbiegl i uderzyl z tego jego triple mega ownage skila, no i zabil na hita.
Co do filmikow, nawet uprising nie zawsze sie wiodlo w pvp, kiedys ktos od nas z klanu rozmwail z hero z uprising, ten powiedzial mu tak, wiesz roznie to bywa czasem sie wygrywa a czasem nie, tylko ze filmiki tylko jedna strone tego pokazuja :D

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

bula

CytatCo do filmikow, nawet uprising nie zawsze sie wiodlo w pvp, kiedys ktos od nas z klanu rozmwail z hero z uprising, ten powiedzial mu tak, wiesz roznie to bywa czasem sie wygrywa a czasem nie, tylko ze filmiki tylko jedna strone tego pokazuja
takie zycie ;) nie kazdy chce pokazywac jak przegrywa, a nawet jak pokazuja jak przegrywaja to po dobre/pieknej walce a nie jak ktos cos zwali i to tak ze wszyscy nagle by go okrzykneli n00bem :> a kazdemu zdarzaja sie slabsze momenty ^^

Zarean

TH ma dużo hp co mu daje przewagę nad innymi daggerowcami, bo może kombinować jak chce z dye, poza tym ma 4 detargety i mirage co daje odpowiednią przwagę nad innymi daggerowacami. Ale z drugiej strony tego nie da się udowodnić, bo sami wiecie jak wygląda walka dagger vs dagger. Walka nigdy nie jest przesądzona. Lethal i po sprawie.
Nie mówiąc już, że to mnie drażni w daggerowcach jako graczach.
Ha wlazł mi lethal przy pierwszym blowie, jesteś n00bem, a ja mam długą pałe.

Slomek

CytatHa wlazł mi lethal przy pierwszym blowie, jesteś n00bem, a ja mam długą pałe.

Heheh mi tam sprawia przyjemnosc ja wsadze lethal 2 przy pierwszym blow a potem wystarczy zdzielic płazem od Sztyletu przez ryj za 90 dmg i kolo lezy :D Tak tak krzycze wtedy jestes naab a ja mam dlugą pale :]
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

bula

co wy gadacie najfajniej jest jak typowi zostalo juz 100 hp i wtedy lethal wchodzi :>

Slomek

Nie no to juz mnie tak nie rajcuje :P Ale tez jest fajne :P
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

myha

dla mnie fajne jest to ze prawie zawsze jak ja się bije z innym dagerm to on mi nie umie wsadzić backstaba a ja mu umiem:P(choc czasem się zdążają tacy którzy potrafia)
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Tyr

Tak to jest jak się gra na HR :< Bo tam grają tylko tacy co się uczą ... Przeważnie...
Lineage 2 Classic EU

myha

nie wiem jak na high racie bo nie gram na żadnym skoro tam grasz i tak piszesz to uwieżę ci na słowo
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Tyr

Lineage 2 Classic EU