Jedi academy

Zaczęty przez Đraven, Grudzień 07, 2007, 12:19:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Đraven

Grał ktoś kiedyś? Ja katowałem dopóki nie zacząłem grać w L2 xD na Polish Fun Server, a potem bardziej na dread knights/team'eu/{SITH} Z klanów należałem do GoS i przez moment do {SITH} (wywalili mnie jak przez 3 miesiące nie miałem kompa)
"...Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is..."

Tyr

Grywalne w 2004 :P Później L2 mnie porwało i nie puściło... Kilka klanów nic znaczącego ;P
Lineage 2 Classic EU

Jarllax

Oj, miło wspominam granie w tą gierkę, ale jakoś szybko od niej odeszłem :(

Soulern

Aach, przy tej gierce spędziłem chyba z rok ^^ ostatnio nawet znów znalazłem płytkę i przeszedłem ją w dwa dni. Bardzo fajne, jednak jak się przechodzi po raz dwudziesty trzeci niestety się nudzi. Szkoda też, że gra w nią bardzo dużo dzieci i innej maści n00bów, a 99% serwerów jest na JA+ (aargh), więc nie da się normalnie w to grać w MP, bo zaraz jakiś pryszczaty admin zaczyna cię dusić, ciskać piorunami, wyrzucać za mapę i usypiać... bo go zabiłeś.

Grałem w TBH (jedyny "niehonorowy" klan jaki znalazłem, bez żadnych głupich duelów i lightsaberów, sama broń palna)

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Đraven

Cytat: Soulern w Grudzień 07, 2007, 02:26:27 PM
Grałem w TBH (jedyny "niehonorowy" klan jaki znalazłem, bez żadnych głupich duelów i lightsaberów, sama broń palna)
Hehe no GoS był bardzo "honorowy" jakby kumpel z reala nie był VCL'em toby mnie wywalili za lamienie mocą :D
"...Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is..."